Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:U mnie dziewczyny @ czyli dzisiaj wino i do łóżka bo mam nastrój bez kija nie podchodź, chociaż czułam że dzidzi nie będzie, ale tak bardzo chcialam (chyba za bardzo)
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki
Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki! -
monilia84 wrote:U mnie dziewczyny @ czyli dzisiaj wino i do łóżka bo mam nastrój bez kija nie podchodź, chociaż czułam że dzidzi nie będzie, ale tak bardzo chcialam (chyba za bardzo)
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:A bo cycki mniej ola, a bo brzuch boli inaczej, a bo nie ciagnie w pachwinach. Juz bym chciala uslyszec serducho! To ktory mieliscie tydzien jak juz bylo serduszko?
My idziemy 14 sierpnia i mam nadzieje ze juz sobie ladnie poslucham. To bedzie 6t6d
Zbankrutujemy na tym usg -
nick nieaktualny
-
Alicja92 wrote:Sloneczko, winko bardzo dobrze Ci zrobi na endometrium! Czerwone, jeden kieliszek wieczorem przy filmie
Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!
Ala sądze że na kieliszku się nie skończy a na całej butelce
ilonia1984, missbum lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
s1985 wrote:tulam, ja chyba dołącze do ciebie ;]
Sylwia masz śliczny wykres i ani się waż do mnie dołączać, pamiętaj co synuś powiedziałWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 20:22
Justine M lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Sylwia masz śliczny wykres i ani się waż do mnie dołączać, pamiętaj co synuś powiedział2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Ala sądze że na kieliszku się nie skończy a na całej butelce
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
kierzynka wrote:Ilonia doszły do mnie świetne wiadomości gratuluję i życzę spokojnej i nudnej ciąży
następna przeczytała mojego posta ale już mnie to serdecznie w dupie...
nie wiem po co tam wracałam na tamto forum głupia pizda myślałam że się ktoś ucieszy że zaciążyłam,
hahahaha
głupiutka naiwna ja, pierdziele tu zostaje tam nie zaglądam nawet... ostatni raz wykasować posty tylko bo zaraz kolejne przylecą tutaj nieproszoneWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 23:46
s1985 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki
kochana mocno przytulam
Nie martw się jeszcze sierpień będzie Twój ;*Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
idę spać, po całym dniu pracy weszłam niepotrzebnie, tylko się wkurzyć... nie potrzebne mi to w ciąży, naprawdę....Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:idę spać, po całym dniu pracy weszłam niepotrzebnie, tylko się wkurzyć... nie potrzebne mi to w ciąży, naprawdę....
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny