Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
widze ze nastepna w kolejce do testowania jestem ja i za mna ty Renia, na mnie to chyba szkoda testów, miałam w sobote isc na bete ale ta sie zbierałam ze laboratorium zamkneli ;p to chyba znak zeby nie isc w poniedziałek ;] zreszta po co isc na bete zapłącic i zobaczyc 0,1 ;]
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyUzupełniłam wykres, dopiero teraz zauważyłam Wasze wiruski, całuski i uściski, dzięki dziewczyny, jesteście kochane
Na poprzednim wyjeździe @ przyszła wcześniej, wszystko się poprzestawiało. Tym razem póki co jest w normie, pytanie czy te pobolewanie brzucha to na @, fasolę czy po prostu zmianę klimatu.
Testuję 9.08., no chyba że @ przyjdzie wcześniej. -
monilia84 wrote:U mnie dziewczyny @ czyli dzisiaj wino i do łóżka bo mam nastrój bez kija nie podchodź, chociaż czułam że dzidzi nie będzie, ale tak bardzo chcialam (chyba za bardzo)
Trzymam za Was bardzo mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 09:04
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
no ja dzwonilam w piatek u nas 24 zł ;p to mozesz podjechac i razem pojdziemy w poniedzialek ;p
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
No to Ci powiem,ze jade bo 24 zl to nie duzo,zawsze to 50 zl a nie 100,a gdzie ty mieszkasz dokladnie zaraz sprawdze trase gps wlacze i cisne hehe Tylko jest jeden problem,strasznie mnie muli w samochodzi i zle mi sie jezdzi,bobo ma chorobe lokomocyjna chybacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No to Ci powiem,ze jade bo 24 zl to nie duzo,zawsze to 50 zl a nie 100,a gdzie ty mieszkasz dokladnie zaraz sprawdze trase gps wlacze i cisne hehe Tylko jest jeden problem,strasznie mnie muli w samochodzi i zle mi sie jezdzi,bobo ma chorobe lokomocyjna chyba
to kochana jedziesz pociągiem ;] może jak pomacam brzuch to cud się stanie ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 09:38
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:To tylko jakies 600 km wiec spoko,co to dla mnie nie miala bym mocy,jakas jestem oslabiona,mecze sie jaj stara baba,albo baba w ciazy,kiedy testujesz?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyIlonia pisalas w ciazy po poronieniu o acardzie ja sie tez zaczelam nad acardem zastanawiac i mam zamiar zapytac lekarza z KLN co on na to jesli sam nie zaproponuje. A jaka dawke bralas? I ile? Bo tutaj mamy odpowiednik acardu chyba najmniejszy 100mg... a w pl widzialam ze sa 75mg tez... chyba powiem cioci zeby mi opakowanie na wszelki wypadek przywiozla bo jest w pl... kuzynka tez poronila 4 razy i teraz brala wlasnie odpowiednik acardu 2x dziennie i konska dawke progesteronu i udalo sie za 2 m-ce rodzi... ja do tej pory tylko zastrzyki na stymulacje i duza dawka progesteronu... chce lekarza zapytac bo chce zeby byl swiadomy tego co moge brac... a jesli chodzi o skrzepy przy @ to ja co cykl mam straszne... w cyklu z hsg jak @ przyszla to mialam taknwielkie ze czulam jak wylatuja...
-
roxa wrote:Ilonia pisalas w ciazy po poronieniu o acardzie ja sie tez zaczelam nad acardem zastanawiac i mam zamiar zapytac lekarza z KLN co on na to jesli sam nie zaproponuje. A jaka dawke bralas? I ile? Bo tutaj mamy odpowiednik acardu chyba najmniejszy 100mg... a w pl widzialam ze sa 75mg tez... chyba powiem cioci zeby mi opakowanie na wszelki wypadek przywiozla bo jest w pl... kuzynka tez poronila 4 razy i teraz brala wlasnie odpowiednik acardu 2x dziennie i konska dawke progesteronu i udalo sie za 2 m-ce rodzi... ja do tej pory tylko zastrzyki na stymulacje i duza dawka progesteronu... chce lekarza zapytac bo chce zeby byl swiadomy tego co moge brac... a jesli chodzi o skrzepy przy @ to ja co cykl mam straszne... w cyklu z hsg jak @ przyszla to mialam taknwielkie ze czulam jak wylatuja...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:1 tabletka dziennie 50 , tez po poronieniu mam @ ze skrzepami że czuję jak mi leci a raczej przeciska się ;p
-
Kupuje sie najmniejsza dawke,50 i bierze jedba dziennie,tez mialam skrzepy po poronieniu,wczesniej ich nie mialam,ale ostatnio dziewczyna jakas tu pisala,zeby uwazac z tym acardem,bo moze zaburzac cykl,ze jeh rozregulowal cykle itd ale ona brala pare miesiecy,mysle,ze 1 cykl brania nikomu nie zaszkodzi a moze tylko pomoc,mozliwe,ze mi tez pomogl...kto to wie,ale na skrzepy ponoc naprawde pomagacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny no ja i tak najpierw gina z kliniki o to zapytam... ja caly czass na zastrzykach stymulujacych wiec rozregulowania sie nie boje bo ja i tak bez zastrzykow mam cykle takie jakie im sie akurat podobaja...No ja z tymi skrzepami mam tak juz dlugi czas jeszcze przed zajsciem w ciaze i poronieniem...
-
Majówka90 wrote:Mam straszliwy trądzik, cala broda i policzki, jak patrzę w lustro to nie wierzę ze to ja. Bylam w aptece blagac o ratunek i dostałam tylko puder z anestezyną. Zobaczę czy ginekolog mnie poratuje.
Majówka, tak się cieszę że u ciebie się rozwija Trzymaj się cieplutko!
Mnie też wypryszczyło, nawet bez luteiny, masakra! ale przecieram tylko woda utlenioną, trochę pomaga. Uważaj na kupne maści, często zawierają tetracykliny, niebezpieczne w ciąży.