Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry,ale mam jazdy z spaniem wczoraj nawet popoludniu spalam,potem o 21 juz w wyrku a dzis o 5 na siku i po spaniu szykuje sie psychicznie na klucie buuu jak ja nie nawidze igiel i chyba bete powtorze po 72 godzinach bo w srode znowu do zusu na komisjie wiec nie bede muala jak,ale pojade juz z wynikiem bety i potwierdzona ciaza i niech sie odpiepsza o demnie wkoncucykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
przestałam brać tą luteinę bo myślałam że te piersi bolące to przez nią i ta temperatura, no dwa dni miałam spokój i wczoraj wieczorem i dziś chyba znowu coś z nimi się dzieje , to iść na tą bete czy nie?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Sysiek bedzie dobrze ale jest upal,zaraz zemdleje chyba,robie ta bete i spiepszam do domu,to pogoda nie na nie na moj stan terazniejszy a ma byc caly tydzien do 40 stopni,masakra
Wiaterek lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Już po ptakach o mało nie zemdlalam na fotelu módlcie się i trzymajcie kciuki
Justine M, monilia84, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:Sysiek bedzie dobrze ale jest upal,zaraz zemdleje chyba,robie ta bete i spiepszam do domu,to pogoda nie na nie na moj stan terazniejszy a ma byc caly tydzien do 40 stopni,masakra2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilonsia o której wyniki masz? I ty roxa o której?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 10:10
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18