Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:Już po ptakach o mało nie zemdlalam na fotelu módlcie się i trzymajcie kciuki
trzymam mocno, wierze że fasol jest, tylko boje się że nawet beta dziś może nie wyjść, dlatego proszę mi się nie denerwować na zapas, tylko badanie powtórzyć albo za pare dni testa robić ;*Wiaterek lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:trzymam mocno, wierze że fasol jest, tylko boje się że nawet beta dziś może nie wyjść, dlatego proszę mi się nie denerwować na zapas, tylko badanie powtórzyć albo za pare dni testa robić ;*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
dopiero weszłam, beta sie zwieksza 48 godz po zagnieżdżeniu dopiero
s1985 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
mam pytanie do moich zafasolkowanych koleżanek już, czy miedzy ovulacja zagnieżdzeniem a pozytywnym testem wasza szyjka się jakoś zmieniła? bo dziś w nocy jak wstałam siku, to jak zwykle z przyzwyczajenia zbadałam ją i jest różnica w dotyku, zrobiła się taka pulchna jak usta po wypełnieniu albo jak obwarzanek ;p czy to normalne?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
oj kochana tego Ci nie powiem bo nie badam
moje jedyne badanie to wysoko/nisko - stweirdzam po
hah
-
Justine M wrote:oj kochana tego Ci nie powiem bo nie badam
moje jedyne badanie to wysoko/nisko - stweirdzam po
hah2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyJustine M wrote:roxa masz wykres???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 11:20
Justine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnys1985 wrote:Ilonsia o której wyniki masz? I ty roxa o której?
Tylko kiedy ona najdzie... -
Roxa proponuje wykres już robić, tempke jak tam chcesz mierz lub nie ale objawy i takie tam lepiej zapisuj, bo po poronieniu cykle potrafią się rozregulować, np u mnie owulacja przesunęła się o tydz do przodu.
W nastepnym cyklu też tak wystąpiła 21dnia cyklu.
Śluz płodny miałam po @ a w owulacje raczej kremowo albo sucho - czyli odwrotnie niż zwykle.
Także dobrze się jest obserować od początku.
Może będzie u Ciebie bez zmian, wszędzie piszą że ciało wraca do płodności sprzed poronienia. Tu się zgodzę płodność wraca, ale długość cyklu, dzień owulacji potrafią się zmienić i z tego co czytam nie tylko mi się tak poprzestawiało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 11:59
Wiaterek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustine M wrote:Roxa proponuje wykres już robić, tempke jak tam chcesz mierz lub nie ale objawy i takie tam lepiej zapisuj, bo po poronieniu cykle potrafią się rozregulować, np u mnie owulacja przesunęła się o tydz do przodu.
W nastepnym cyklu też tak wystąpiła 21dnia cyklu.
Śluz płodny miałam po @ a w owulacje raczej kremowo albo sucho - czyli odwrotnie niż zwykle.
Także dobrze się jest obserować od początku.
Może będzie u Ciebie bez zmian, wszędzie piszą że ciało wraca do płodności sprzed poronienia. Tu się zgodzę płodność wraca, ale długość cyklu, dzień owulacji potrafią się zmienić i z tego co czytam nie tylko mi się tak poprzestawiało.Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurwa nic nie widać na tych pierdolonych zdjęciach ;/ grrr nie mam dobrego aparatu ;/ chyba poczekam na wynik bety i jutro drugi test ale jest jest ;] fasolinka moja
Justine M, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18