X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
Odpowiedz

Magiczny Wątek - Czarowna Jesień

Oceń ten wątek:
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katkaz wrote:
    Kolejna pozytywna!!! Super!!! Strasznie szczęśliwy ten temat na forum :P ale się cieszę :)
    a Ty kiedy testujesz???

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiu ty cipko grochowa gratuluje!reakcjia jak moja....kurwa udalo sie :) zajebiscie sie ciesze,najszczesliwszy watek na swiecie :)Ja ma bete odbiram jutro dopoero ma byc dzis popoludniu,ale nie chce mi sie jechac tak mnie pokuli az mdlalam i slabo sie czuje,a mi sie tak nie pali z nia wiec na spokojnie,bardziej bede na ta 2 czekac czy przyrost dobry :) Ale musi byc dobrze,nie biore innej opcji pod uwage;)

Justine M lubi tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki beta 33 ;)

roxa, Justine M, Renia7910, ilonia1984, Wiaterek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ten test taki cień ale w drodze do pracy kupiłam 10 ;D

Justine M, ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    Dziewuszki beta 33 ;)
    Gratulacje!

• niezapominajka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    Dziewuszki beta 33 ;)
    no to kochana, gratuluję jeszcze raz :)
    widzę, ze nie mam innego wyjścia jak za kilka dni obwieścić dobre nowiny ;)

Justine M, ilonia1984 lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka wrote:
    no to kochana, gratuluję jeszcze raz :)
    widzę, ze nie mam innego wyjścia jak za kilka dni obwieścić dobre nowiny ;)
    A no nie masz! Trzymam kciuki!

niezapominajka, ilonia1984 lubią tę wiadomość

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwusia gratulacje ale sie posypalo fasoleczek- super. Zmascilam Wam statystyke :(

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Sylwusia gratulacje ale sie posypalo fasoleczek- super. Zmascilam Wam statystyke :(
    w sierpniu będzie dobrze :)

monilia84 lubi tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    no jak,monilka bo Cie machne, :)nic z tych rzeczy przeciesz caly sierpien jest...spoko beda kolejne fasolki,i ty tez zafasolkujesz...to co teraz na Age pora i Renie i niezapominajke ;) dziewczynki...trzymam kciuki...musza byc kolejne fasolunie :) Pamietacie pierwszy miesiac nasz wspolny? :) kazda po kolei polegala,jeszvze mowilyscie,ze na jakims tam watku juz sa 3 a u nas nic...no to macie :) u nas caly watek zafasolkowany :) i co wy na to :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 16:07

Justine M lubi tę wiadomość

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia gratuluję fasolkowa mamusiu:)
    Niezapominajka,na Ciebie kolej!
    Justine M,odnośnie tego,co pisałas Roxie o wykresie,ja zaczęłam prowadzić praktycznie od zabiegu,ale od kilku dni jestem na wakacjach, na poczatku sporo sie przemieszcalismy i pobudka byla o różnych porach, nie wiem czy jest sens wpisywac w tym cyklu?
    Co do pozostalych obserwacji,co jakiś czas mam jeszcze minimalne plamienia,taki raczej zabarwiony sluz i tez nie mam pojecia jak to traktować? Prosze Ciebie i pozostale bardziej doświadczone kolezanki o radę :)
    Ja w ogóle (wstyd sie przyznać) jestem zielona w kwestii obserwacji swojego cyklu..
    Mojego synka urodziłam jako 18latka i tamtej ciąży nie planowalam.. A z moim Aniolkiem było tak,że z mężem postanowilismy,ze po slubie(w maju) będziemy probowac tak po prostu,bez szczegolnego planu i tak sie zlozylo ze udalo sie juz w noc poslubna;)
    Tym razem chcialabym zwiekszyc nasze szanse, szczegolnie ze nie zostalo mi zbyt wiele czasu.. Mam wiele malych miesniakow,rozsianych tak,ze usunac je mozna jedynie z macica..dodatkowo mam endometrioze i w zasadzie bol podbrzusza towarzyszy mi przez prawie caly cykl..wirc w zasadzie po tym nie jestem w stanie stwierdzic czy boli przed @ czy tak po prostu..

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwuśka gratulacje!! ;)

s1985 lubi tę wiadomość

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie wróciłam od lekarza i się okazało, że mam zapalenie oskrzeli podchodzące pod zapalenie płuc, także cieszę się, że nie udało mi się zajść bo kurcze jeszcze moja kruszynka byłaby chora. A to wszystko przez kąpanie dupy w zimnym morzu :)

Dostałam mocny antybiotyk na 10 dni i zobaczymy co dalej. I oczywiście pani zapronowała mi L-4 a ja niestety musiała odmówić bo jestem w pracy dopiero 4 dzień po urlopie i do tego dzisiaj moja koleżanka z którą pracuje poszła na urlop. Także zastępuje ją i jeszcze jedną koleżankę i dupa ze ściemniania :( Ale może i lepiej bo mieli by pretekst do zwolnienia mnie. Bo po porodzie już patrzeli na mnie spod byka.

Trzeba się podleczyć i zacząć walczyć o robaczka :) bo cholera fasolcia za fasolcią :)

Spadam do wyrka dziewczynki i czekam na kolejne super wiadomości :)

P.S. Cieszę się że na moja fasolinkę też poczekacie - jesteście wspaniałe :)

ilonia1984, Justine M, s1985 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia no gralulacje!!! Człowiek na chwile znika zrobić dżemik a tutaj takie wieści :) Porcja świeżych wirusków się przyda, bo te po Iloni i Justi już takie troszkę stare hihihi nie no żartuje :) Wszystkim tu ciąże wykrakuje a ja to co??

Monilia cieszę się że umiesz w tym swoim niepowodzeniu znaleźć jakieś plusy. Ja do tej pory też sobie mówiłam że dobrze że "nie" bo nie minął nakazany mi przez lekarzy czas który mam odczekać i przez to mi było łatwiej. No w tym miesiącu już pewnie plusów nie znajdę więc musi się udać. Kuruj się żebyś za tydzień mogła szaleć :)

Laski a nie wiecie czy jak żelfix wsypie do gorących owoców to mi się dźemik uda? Chciałam trochę wodę odgotować i nie wiem czy do takiego gorącego mogę wsypać...

monilia84, ilonia1984 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jest skandalw tym kraju,duzo bym miala do powiedzenia o naszej sluzbie zdrowia,moja mama od miesiaca jak wiecie choruje,bylo pogotowie wizyty na pogotowiu gdzie od 22 do 2 na lekarza czekalysmy i pi...zdy po policjie chcialy dzwonic bo myslalam,ze wymorduje,ja nie wiem jak mozna ludzi tak traktowac,powiedzieli mamie,ze ma skrzywienie kregoslupa i na basen ma chodzic,gdzie z bolu ruszyc sie nie mogla,dopiero jak jej sparalizowalo cala twaz i pojechala prywatnie do neurologa ten szybko ja do innego miasta skierowal do szpitala to po tygodniu dzis sie dowiedziala,ze ma smiertelna bolerioze to sa jaja,ale wam sie pozalilam :) tak,ze niestety w tym kraju jak prywatnie nie pojdziesz to za bardzo sie Toba nikt nie przejmie ;) Ja juz z pananstwa wyciaglam cytologie,w pon nastepny pojde wyciagne skierowanie na wyniki i z nimi 12 ide juz prywatnie do mojego lekarza,bo i tak mam zwolnienie do 12 :)bo te oszolomy maja nas w du...bo my im nie placimy niby i robia wszyatko na odpiepsz

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzus mozna jasne,ze tak ja zagotowuje z nim wszystko jeszcze z 2 minutki,wiec spokojnie...a z czego robisz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monilia ja bede z toba dzielnie walczyc ;-)

Ilonia strasznie mi przykro <tule> naprawde noz sie w kieszeni otwiera na to co tam sie dzieje!

ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię z żółtej śliwki. Zmiksowane gotowałam dłuższą chwilę żeby wodę odparować. Jednak jutro sobie wsypię ten fix i jeszcze raz zagotuje. Jak ma być woda to wolę odczekać do jutra. I tak amm jutro zaprawiać ogórki i cukinię to przy okazji sobie te sliwki machne do słoików.

Z tą służbą zdrowia to na prawdę nie raz trzeba trafić na doktora z powołaniem, co nie oleje pacjenta...

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z drugiej strony boreliozę jest bardzo ciężko wykryć

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racjie,doszli po punkcji kregoslupa,ale to nie o to chodzi,tylko o to ze oni nie szukaja przyczyn,jak nie wiedza co to to skrzywienie kregoslupa do widzenia na basenik se pani karnet kup a tu zaraz paraliz,mam nadzieje,ze to odwracalne :( Ja dzis poszlam na ogrod,nazrywalam malin,wisni mialam jablka i ugotowalam sobie pyszny kapot,zawsze to jakies witaminki :)

‹‹ 153 154 155 156 157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ