Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
katkaz wrote:Kolejna pozytywna!!! Super!!! Strasznie szczęśliwy ten temat na forum ale się cieszęPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Sysiu ty cipko grochowa gratuluje!reakcjia jak moja....kurwa udalo sie zajebiscie sie ciesze,najszczesliwszy watek na swiecie :)Ja ma bete odbiram jutro dopoero ma byc dzis popoludniu,ale nie chce mi sie jechac tak mnie pokuli az mdlalam i slabo sie czuje,a mi sie tak nie pali z nia wiec na spokojnie,bardziej bede na ta 2 czekac czy przyrost dobry Ale musi byc dobrze,nie biore innej opcji pod uwage;)
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Sylwusia gratulacje ale sie posypalo fasoleczek- super. Zmascilam Wam statystyke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 16:07
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Sylwia gratuluję fasolkowa mamusiu:)
Niezapominajka,na Ciebie kolej!
Justine M,odnośnie tego,co pisałas Roxie o wykresie,ja zaczęłam prowadzić praktycznie od zabiegu,ale od kilku dni jestem na wakacjach, na poczatku sporo sie przemieszcalismy i pobudka byla o różnych porach, nie wiem czy jest sens wpisywac w tym cyklu?
Co do pozostalych obserwacji,co jakiś czas mam jeszcze minimalne plamienia,taki raczej zabarwiony sluz i tez nie mam pojecia jak to traktować? Prosze Ciebie i pozostale bardziej doświadczone kolezanki o radę
Ja w ogóle (wstyd sie przyznać) jestem zielona w kwestii obserwacji swojego cyklu..
Mojego synka urodziłam jako 18latka i tamtej ciąży nie planowalam.. A z moim Aniolkiem było tak,że z mężem postanowilismy,ze po slubie(w maju) będziemy probowac tak po prostu,bez szczegolnego planu i tak sie zlozylo ze udalo sie juz w noc poslubna;)
Tym razem chcialabym zwiekszyc nasze szanse, szczegolnie ze nie zostalo mi zbyt wiele czasu.. Mam wiele malych miesniakow,rozsianych tak,ze usunac je mozna jedynie z macica..dodatkowo mam endometrioze i w zasadzie bol podbrzusza towarzyszy mi przez prawie caly cykl..wirc w zasadzie po tym nie jestem w stanie stwierdzic czy boli przed @ czy tak po prostu.. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny właśnie wróciłam od lekarza i się okazało, że mam zapalenie oskrzeli podchodzące pod zapalenie płuc, także cieszę się, że nie udało mi się zajść bo kurcze jeszcze moja kruszynka byłaby chora. A to wszystko przez kąpanie dupy w zimnym morzu
Dostałam mocny antybiotyk na 10 dni i zobaczymy co dalej. I oczywiście pani zapronowała mi L-4 a ja niestety musiała odmówić bo jestem w pracy dopiero 4 dzień po urlopie i do tego dzisiaj moja koleżanka z którą pracuje poszła na urlop. Także zastępuje ją i jeszcze jedną koleżankę i dupa ze ściemniania Ale może i lepiej bo mieli by pretekst do zwolnienia mnie. Bo po porodzie już patrzeli na mnie spod byka.
Trzeba się podleczyć i zacząć walczyć o robaczka bo cholera fasolcia za fasolcią
Spadam do wyrka dziewczynki i czekam na kolejne super wiadomości
P.S. Cieszę się że na moja fasolinkę też poczekacie - jesteście wspaniałeilonia1984, Justine M, s1985 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Sylwia no gralulacje!!! Człowiek na chwile znika zrobić dżemik a tutaj takie wieści Porcja świeżych wirusków się przyda, bo te po Iloni i Justi już takie troszkę stare hihihi nie no żartuje Wszystkim tu ciąże wykrakuje a ja to co??
Monilia cieszę się że umiesz w tym swoim niepowodzeniu znaleźć jakieś plusy. Ja do tej pory też sobie mówiłam że dobrze że "nie" bo nie minął nakazany mi przez lekarzy czas który mam odczekać i przez to mi było łatwiej. No w tym miesiącu już pewnie plusów nie znajdę więc musi się udać. Kuruj się żebyś za tydzień mogła szaleć
Laski a nie wiecie czy jak żelfix wsypie do gorących owoców to mi się dźemik uda? Chciałam trochę wodę odgotować i nie wiem czy do takiego gorącego mogę wsypać...monilia84, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
No jest skandalw tym kraju,duzo bym miala do powiedzenia o naszej sluzbie zdrowia,moja mama od miesiaca jak wiecie choruje,bylo pogotowie wizyty na pogotowiu gdzie od 22 do 2 na lekarza czekalysmy i pi...zdy po policjie chcialy dzwonic bo myslalam,ze wymorduje,ja nie wiem jak mozna ludzi tak traktowac,powiedzieli mamie,ze ma skrzywienie kregoslupa i na basen ma chodzic,gdzie z bolu ruszyc sie nie mogla,dopiero jak jej sparalizowalo cala twaz i pojechala prywatnie do neurologa ten szybko ja do innego miasta skierowal do szpitala to po tygodniu dzis sie dowiedziala,ze ma smiertelna bolerioze to sa jaja,ale wam sie pozalilam tak,ze niestety w tym kraju jak prywatnie nie pojdziesz to za bardzo sie Toba nikt nie przejmie Ja juz z pananstwa wyciaglam cytologie,w pon nastepny pojde wyciagne skierowanie na wyniki i z nimi 12 ide juz prywatnie do mojego lekarza,bo i tak mam zwolnienie do 12 :)bo te oszolomy maja nas w du...bo my im nie placimy niby i robia wszyatko na odpiepszcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Robię z żółtej śliwki. Zmiksowane gotowałam dłuższą chwilę żeby wodę odparować. Jednak jutro sobie wsypię ten fix i jeszcze raz zagotuje. Jak ma być woda to wolę odczekać do jutra. I tak amm jutro zaprawiać ogórki i cukinię to przy okazji sobie te sliwki machne do słoików.
Z tą służbą zdrowia to na prawdę nie raz trzeba trafić na doktora z powołaniem, co nie oleje pacjenta...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Masz racjie,doszli po punkcji kregoslupa,ale to nie o to chodzi,tylko o to ze oni nie szukaja przyczyn,jak nie wiedza co to to skrzywienie kregoslupa do widzenia na basenik se pani karnet kup a tu zaraz paraliz,mam nadzieje,ze to odwracalne Ja dzis poszlam na ogrod,nazrywalam malin,wisni mialam jablka i ugotowalam sobie pyszny kapot,zawsze to jakies witaminkicykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016