Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:A mozesz jutro zadzwoic do gina? Najlepiej lekarza prowadzacego zapytac bo potem maja ' ale ' ze sie same pacjentki lecza2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Akard jest ogolnie lekiem chroniacym przed zawalem. Dobrze by bylo zrobic badanie krzepliwosci czy jest sens go brac.
Suwaczek tam wklejasz gdzie ten podpis ktory masz w takich nawiasach kwadratowych musi byc /img][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 22:09
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Akard jest ogolnie lekiem chroniacym przed zawalem. Dobrze by bylo zrobic badanie krzepliwosci czy jest sens go brac.
Suwaczek tam wklejasz gdzie ten podpis ktory masz w takich nawiasach kwadratowych musi byc /img][/url]
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
bierz lutke, dopóki lekarz nie zaleci inaczej, moze Ci dawke zmieni czy coś, póki co bierz, nie zaszkodzi
Renia7910 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dokładnie Renia dobrze dodała, nawet odstawienie odbywa się delikatnie, najpierw tydz połowa dawki, potem mniej - no zależy od wyjściowych dawek i indywidualnych potrzeb
Tyle fasolek na moim wątku nananana:DWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 23:12
Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
może powinnam nowy wątek otworzyć z wygraną w lotka ))
kehlana_miyu, ilonia1984, missbum lubią tę wiadomość
-
Justine M wrote:może powinnam nowy wątek otworzyć z wygraną w lotka ))
Kto wie, mogłoby zadziałać Po tym wątku wygląda, że masz jakieś moce magiczne, takiego wysypu ciąż w tak krótkim czasie nigdzie indziej nie widziałam
Nie powiem, po cichu liczę, że na mnie też w tym miesiącu ta magia zadziałaJustine M lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Sysiek dzis mam wynik,Pojade jak sie z wyra zwleke i ogarne,co za pory mam do wstawania ostatnio,masakra nie poznaje sie.Agus ja 12 dnia tez mialam negatyw,moze jeszcze nie wszystko stracone kochanienka,trzymam kciuki za was cipki renia niezapominajka kiedy testujecie ?
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Agnieszka0812 wrote:No i dupa blada, negatyw...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 06:38
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18