Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
http://ebobas.pl/artykuly/czytaj/841/starania-o-dziecko/test-ciazowy-po-ilu-dniach-od-spodziewanej-miesiaczki-zrobic-test
Ilonsia mnie tylko brzuch boli krzyż i mam biegunkę znowu ;/Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Renia trzymam kciuki za testowanie bo fasolcia musi być skoro tyle serduszek
Ja w tym miesiącu chyba przyjmę strategię większości czyli cały czas serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 07:26
monilia84, Renia7910, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No jasne ze tak,bzykac sie trzeba duzo i nozki do gory po ja tak teraz robilam Reniu trzymam kciuki wiec za piatek :*
Ja tak robię teraz ale temperatura dziś znowu płaska Przynajmniej się wysekszę za wszystkie czasy
Ilonka spokojnie, idź po wyniki bety i myśl pozytywnie bo Twoja dzidzia tego potrzebuje. I nie martw się Kochana, na pewno wszystko jest dobrze :*Justine M lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
monilia84 wrote:Renia trzymam kciuki za testowanie bo fasolcia musi być skoro tyle serduszek
Ja w tym miesiącu chyba przyjmę strategię większości czyli cały czas serduszka2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:No jasne ze tak,bzykac sie trzeba duzo i nozki do gory po ja tak teraz robilam Reniu trzymam kciuki wiec za piatek :*
Agnieszka0812, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nigdzie nie jest napisane że trzeba mieć mdłości, jedne mają inne nie,
tak myślałam żeby może dziś iść na HCG jeszcze raz?Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Hej, to mój pierwszy cykl starań po poronieniu. O dzidziusia staramy się z narzeczonym od stycznia, udało się w czwartym cyklu. Ostatnią miesiączkę miałam w Prima Aprilis Potem wielka radość, potwierdzenie u ginekologa, bieganie do laboratorium i robienie badań... Kolejna wizyta u gina już z narzeczonym. Widziałam jak wzruszył się kiedy pierwszy raz zobaczyliśmy bicie serduszka naszego dziecka. Wszystko było w porządku, tylko CRP troche za wysokie, ale po tygodniu było już okej. A za trzy wszystko się rypło. Zwykłe, prawie niewidoczne plamienie okazało się być wyrokiem - serduszko już nie bije... Szpital, łyżeczkowanie, hektolitry łez, ale M. ciągle przy mnie... Tydzień L4 razem z M. i wielki żal - dlaczego akurat my... Założenie - 3 miesiące czekania i starania w październiku, moooże we wrześniu. Na kontroli u gina po pierwszej @ pierwsza dobra wiadomość od dawna - pęcherzyki rosną, za niecały tydzień może pani działać ) Test owu pozytywny, było, a wczoraj M. stwierdził (po tej diagnozie chcieliśmy jeszcze jedną @ odczekać) że skoro jest ta owulacja w tym cyklu to może warto "zagęścić ruchy"... Teraz tylko z nadzieją czekam na to czy się udało... Wiem że te dwa tygodnie miną i tak i tak, ale jak się na coś czeka, to czas płynie jakby wolniej...
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...