Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:no wiem,nie wiem co mnie dzis bierze,obudzilam sie z zlymi myslami,ze cos nie gra,nie nawidze tego uczucia,jest okropne
Nie nastawiaj sie tak, raz a dobrze powiedz sobie ze juz bedzie dobrze, bo będzie - Ci mówię
Jestem wiedźma, podobno - trzymaj sie mnie a wszystko bedzie dobrzes1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
pucek wrote:No mam nadzieję że na szczęśliwym wątku szybko zaskoczę
Hej Pucek, kiedy testujesz?
No wiesz statystycznie raczej udaje się w 1-2 cyklu po poronieniu czesciej niz w cyklu poronnym. ALe trzymamy kciuki żeby Ci się udało od razu!!!
DObre fluidy tego wątku pomagają
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnys1985 wrote:no właśnie tak o nas dbają że człowiek wiecej się stresuje ;/
Byle tylko zerowy albo prawie ze... -
z tymi nudnościami kurcze reguły nie ma
jedne mają inne nie, jedne wymiotują u innych na 'niedobrze mi' się kończy
ja w ciązy z Majką wymiotowałam całe dnie prawie do 20 tyg
więc bardzo martwiło mnie to że nie mam nudności za 2 razem, niestety nie myliło mnie to, poroniłam w 11 tyg mimo że w 8tyg skan miałam wszystko w porządku było.
Dlatego teraz jest mi naprawdę ciężko samą siebie przekonać że brak nudności to dobry znak.
Mimo to że ich wielkich nie mam, może pare momentów że mi się zakręciło w żołądku a mimo tego czuje spokój. Tzn nie martwie się, jestem pewna że tym razem wszystko będzie dobrze. Lęki miałam wtedy, mimo że bezpodstawne. Teraz teroretycznie powinnam sie martwić ze historia sie powtórzy a ja się nie martwie.
Nie umiem Wam tego wytłumaczyć.
Przyjaciele mówią o mnie wiedźma, zawsze pytają o moje przeczucia w danej sprawie bo sie nigdy nie mylą. Nawet z kupnem samochodu hahahahahaahhah
Raz miałam złe przeczucie, mimo że auto fajne i w moim typie i sie potem okazało że powypadkowe kupili niewiedząc.
Także zdam się na swoje przeczucia i tym razem, bo są dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:35
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Justine M wrote:z tymi nudnościami kurcze reguły nie ma
jedne mają inne nie, jedne wymiotują u innych na 'niedobrze mi' się kończy
ja w ciązy z Majką wymiotowałam całe dnie prawie do 20 tyg
więc bardzo martwiło mnie to że nie mam nudności za 2 razem, niestety nie myliło mnie to, poroniłam w 11 tyg mimo że w 8tyg skan miałam wszystko w porządku było.
Dlatego teraz jest mi naprawdę ciężko samą siebie przekonać że brak nudności to dobry znak.
Mimo to że ich wielkich nie mam, może pare momentów że mi się zakręciło w żołądku a mimo tego czuje spokój. Tzn nie martwie się, jestem pewna że tym razem wszystko będzie dobrze. Lęki miałam wtedy, mimo że bezpodstawne. Teraz teroretycznie powinnam sie martwić ze historia sie powtórzy a ja się nie martwie.
Nie umiem Wam tego wytłumaczyć.
Przyjaciele mówią o mnie wiedźma, zawsze pytają o moje przeczucia w danej sprawie bo sie nigdy nie mylą. Nawet z kupnem samochodu hahahahahaahhah
Raz miałam złe przeczucie, mimo że auto fajne i w moim typie i sie potem okazało że powypadkowe kupili niewiedząc.
Także zdam się na swoje przeczucia i tym razem, bo są dobre2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
S. - gratulacje!! Wchodzę na forum popatrzeć co tam nowego, a tu widzę twój suwaczek! Ale super, prędzej czy później wszystkie będziemy zafasolkowane!
Pucek, cieszę się że znów możesz się starać, ten wątek przynosi szczęście, rozumiemy się nawzajem i wspieramy
Te dwa tygodnie oczekiwanie się taaaaak wloooooką, wiem jak to jest, jedyna rada to się czymś zająć, pracą, książką, pójść do koleżanki na ploty.
-
wiedźma bo ja ogólnie zołza jestem hhahahahhahahha więc pasuje do mnie bardziej
to mnie najlepiej opisuje:
missbum, Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
missbum wrote:S. - gratulacje!! Wchodzę na forum popatrzeć co tam nowego, a tu widzę twój suwaczek! Ale super, prędzej czy później wszystkie będziemy zafasolkowane!
Pucek, cieszę się że znów możesz się starać, ten wątek przynosi szczęście, rozumiemy się nawzajem i wspieramy
Te dwa tygodnie oczekiwanie się taaaaak wloooooką, wiem jak to jest, jedyna rada to się czymś zająć, pracą, książką, pójść do koleżanki na ploty.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Justine M wrote:wiedźma bo ja ogólnie zołza jestem hhahahahhahahha więc pasuje do mnie bardziej
to mnie najlepiej opisuje:
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Z tymi mdłościami chyba bywa różnie, ja w poprzedniej ciąży je miałam od początku i poroniłam, teraz ich nie mam.
Lekarz mi powiedział też, że nie zawsze są od początku, często dopiero po 6 tyg się pojawiają.Justine M lubi tę wiadomość
-
s1985 wrote:ok mam i drugą wizytę prywatnie na 10 sierpnia ;]
O to już tuż tuż Strasznie się cieszę Twoim szczęściem i zazdroszczę :*
Pucek, czekanie jest najgorsze, ale szybko minie :]
Aga nam gdzieś tam zginęła na testowaniu .
Missbum u Ciebie już prawie 6 tydzień, ale to leci, pewnie niedługo będzie serduszko bić. Tak puk, puk, puk, po prostu pięknie :*Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Justine M wrote:nie no nie mój kubek, gdzie ja takie ładne paznokcie bym miała
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny