Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Paznokcie ideolo,juz mialam pisac,ze 100% zazdro
Dziewczyny, dzisiaj rano miałam duzo sluzu,taki jak plodny,ale w tym jeszcze kosmki z plamienia..to raczrj niemozliwe,ze to owulka jesli jeszcze troszke organizm sie czysci? Leze na plazy i co druga kobieta to z brzuszkiem..i nie zazdroszcze,ale tak bardzo juz bym chciala..Agnieszka0812, Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Justys jaa nie mam zamiaru sie czarownico z Toba nie trzyma,nawet by mi to do glowy nie przyszlo,wez ram czaruj,zeby wszystko bylo dobrze...prosze
ale skoro mowisz,ze bedzie dobrze to musi byc,musze Ci uweierzyc na slowo ;)Agaus ale Ci dobrze,plaza urlopik,a ja wszyatkie rolety pozaslanialam i siedze w ciemnosciach,bo w taki upal zle sie czuje,Sysiu wytrzymasz i tak jeszcze za wczesniej zeby cos dojzec,ja mam nadzieje,ze jak 12tego pojde to bedzie pecherzyk,ponoc jest widzoczny jak beta hck jest w granicy 1000-1500 bo sereduszka jeszcze nie bedzie raczej ;)no zobaczymy;)
Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Hej dziewczynki, u mnie w mieszkaniu znośnie, bo mieszkam w kamienicy i grube ściany nie przepuszczają ciepła tak łatwo, a dodatkowo wiatrak chodzi. Powinnam się wybrać do pracy donieść L4, ale jak pomyślę o tym upale na zewnątrz to mnie odrzuca. No nic, trzeba się będzie zebrać, już wystarczająco długo zwlekałam, ale nie chce mi się z ludźmi z pracy spotykać.
Dzielnie budzę się codziennie rano zmierzyć tempkę i tak mi się czas dłuuuuuuży do owulacji! Ja już chcę dni płodne, żeby czuć, że działam!A potem będzie mi się czas dłużył jeszcze bardziej do testowania...
Justine M, ilonia1984, Renia7910, s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:
Dzielnie budzę się codziennie rano zmierzyć tempkę i tak mi się czas dłuuuuuuży do owulacji! Ja już chcę dni płodne, żeby czuć, że działam!A potem będzie mi się czas dłużył jeszcze bardziej do testowania...
Kehlana rozumiem Cię doskonaleWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:59
kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnys1985 wrote:nie no ja zamiast mdłości mam biegunkę, co zjem to przelatuje ;/
Koleżanka też miała na początku przez 3 tygodnie a potem jej poszło w zatwardzenie to jak 11 dni po ostatniej biegunce nie była na tronie to stwierdziła że ona chce spowrotem swoją biegunkęJustine M, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
-
A cos dzis jest bo mnie tez na kibelek goni,za porzadki sie wzielam w szafach,ciuchy powywalalam co sie juz w nie nie mieszcze i te co zaraz sie pewnie nie zmieszcze hehe wyodkurzalam katy i padlam,krzyz mnie cos boli jak tak dluzej postoje czy polaze i cos dzis jestem calczas glodna,zjadla bym.konia z kopytami,smaka na kalafiorkowa mialam,kupilam ugotowalam i co? I szalu nie ma,cos nie bardzo mi weszla...a zrobilam jak zawsze...ale upal pot po dupie leci
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:A cos dzis jest bo mnie tez na kibelek goni,za porzadki sie wzielam w szafach,ciuchy powywalalam co sie juz w nie nie mieszcze i te co zaraz sie pewnie nie zmieszcze hehe wyodkurzalam katy i padlam,krzyz mnie cos boli jak tak dluzej postoje czy polaze i cos dzis jestem calczas glodna,zjadla bym.konia z kopytami,smaka na kalafiorkowa mialam,kupilam ugotowalam i co? I szalu nie ma,cos nie bardzo mi weszla...a zrobilam jak zawsze...ale upal pot po dupie leci2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:A cos dzis jest bo mnie tez na kibelek goni,za porzadki sie wzielam w szafach,ciuchy powywalalam co sie juz w nie nie mieszcze i te co zaraz sie pewnie nie zmieszcze hehe wyodkurzalam katy i padlam,krzyz mnie cos boli jak tak dluzej postoje czy polaze i cos dzis jestem calczas glodna,zjadla bym.konia z kopytami,smaka na kalafiorkowa mialam,kupilam ugotowalam i co? I szalu nie ma,cos nie bardzo mi weszla...a zrobilam jak zawsze...ale upal pot po dupie leci2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyDziewczyny bardzo dobrze!
Nie pisałam nic więcej bo czekałam aż się dodzwonię do Kliniki bo badania robiłam u mojego normalnego gina... No ale wszystko na plusW klinice powiedzieli, ze HCG już jest super i że jeśli mój gin mówi, że wszystko ładnie się pogoiło i regeneruje i nie widzi przeciwwskazań do dalszego działania, to jak tylko przyjdzie @ to mogę w pierwszy dzień przyjechać na oznaczenie hormonów i zaczynamy
Więc przy odrobinie szczęścia jeszcze na sierpniowy cykl się może załapię!kehlana_miyu, Agnieszka0812, Justine M, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość