Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Paznokcie ideolo,juz mialam pisac,ze 100% zazdro
Dziewczyny, dzisiaj rano miałam duzo sluzu,taki jak plodny,ale w tym jeszcze kosmki z plamienia..to raczrj niemozliwe,ze to owulka jesli jeszcze troszke organizm sie czysci? Leze na plazy i co druga kobieta to z brzuszkiem..i nie zazdroszcze,ale tak bardzo juz bym chciala..Agnieszka0812, Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Justys jaa nie mam zamiaru sie czarownico z Toba nie trzyma,nawet by mi to do glowy nie przyszlo,wez ram czaruj,zeby wszystko bylo dobrze...prosze ale skoro mowisz,ze bedzie dobrze to musi byc,musze Ci uweierzyc na slowo ;)Agaus ale Ci dobrze,plaza urlopik,a ja wszyatkie rolety pozaslanialam i siedze w ciemnosciach,bo w taki upal zle sie czuje,Sysiu wytrzymasz i tak jeszcze za wczesniej zeby cos dojzec,ja mam nadzieje,ze jak 12tego pojde to bedzie pecherzyk,ponoc jest widzoczny jak beta hck jest w granicy 1000-1500 bo sereduszka jeszcze nie bedzie raczej ;)no zobaczymy;)
Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hej dziewczynki, u mnie w mieszkaniu znośnie, bo mieszkam w kamienicy i grube ściany nie przepuszczają ciepła tak łatwo, a dodatkowo wiatrak chodzi. Powinnam się wybrać do pracy donieść L4, ale jak pomyślę o tym upale na zewnątrz to mnie odrzuca. No nic, trzeba się będzie zebrać, już wystarczająco długo zwlekałam, ale nie chce mi się z ludźmi z pracy spotykać.
Dzielnie budzę się codziennie rano zmierzyć tempkę i tak mi się czas dłuuuuuuży do owulacji! Ja już chcę dni płodne, żeby czuć, że działam! A potem będzie mi się czas dłużył jeszcze bardziej do testowania...Justine M, ilonia1984, Renia7910, s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:
Dzielnie budzę się codziennie rano zmierzyć tempkę i tak mi się czas dłuuuuuuży do owulacji! Ja już chcę dni płodne, żeby czuć, że działam! A potem będzie mi się czas dłużył jeszcze bardziej do testowania...
Kehlana rozumiem Cię doskonaleWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:59
kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnys1985 wrote:nie no ja zamiast mdłości mam biegunkę, co zjem to przelatuje ;/
Koleżanka też miała na początku przez 3 tygodnie a potem jej poszło w zatwardzenie to jak 11 dni po ostatniej biegunce nie była na tronie to stwierdziła że ona chce spowrotem swoją biegunkęJustine M, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
-
A cos dzis jest bo mnie tez na kibelek goni,za porzadki sie wzielam w szafach,ciuchy powywalalam co sie juz w nie nie mieszcze i te co zaraz sie pewnie nie zmieszcze hehe wyodkurzalam katy i padlam,krzyz mnie cos boli jak tak dluzej postoje czy polaze i cos dzis jestem calczas glodna,zjadla bym.konia z kopytami,smaka na kalafiorkowa mialam,kupilam ugotowalam i co? I szalu nie ma,cos nie bardzo mi weszla...a zrobilam jak zawsze...ale upal pot po dupie leci
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:A cos dzis jest bo mnie tez na kibelek goni,za porzadki sie wzielam w szafach,ciuchy powywalalam co sie juz w nie nie mieszcze i te co zaraz sie pewnie nie zmieszcze hehe wyodkurzalam katy i padlam,krzyz mnie cos boli jak tak dluzej postoje czy polaze i cos dzis jestem calczas glodna,zjadla bym.konia z kopytami,smaka na kalafiorkowa mialam,kupilam ugotowalam i co? I szalu nie ma,cos nie bardzo mi weszla...a zrobilam jak zawsze...ale upal pot po dupie leci2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:A cos dzis jest bo mnie tez na kibelek goni,za porzadki sie wzielam w szafach,ciuchy powywalalam co sie juz w nie nie mieszcze i te co zaraz sie pewnie nie zmieszcze hehe wyodkurzalam katy i padlam,krzyz mnie cos boli jak tak dluzej postoje czy polaze i cos dzis jestem calczas glodna,zjadla bym.konia z kopytami,smaka na kalafiorkowa mialam,kupilam ugotowalam i co? I szalu nie ma,cos nie bardzo mi weszla...a zrobilam jak zawsze...ale upal pot po dupie leci2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyDziewczyny bardzo dobrze!
Nie pisałam nic więcej bo czekałam aż się dodzwonię do Kliniki bo badania robiłam u mojego normalnego gina... No ale wszystko na plus W klinice powiedzieli, ze HCG już jest super i że jeśli mój gin mówi, że wszystko ładnie się pogoiło i regeneruje i nie widzi przeciwwskazań do dalszego działania, to jak tylko przyjdzie @ to mogę w pierwszy dzień przyjechać na oznaczenie hormonów i zaczynamy
Więc przy odrobinie szczęścia jeszcze na sierpniowy cykl się może załapię!kehlana_miyu, Agnieszka0812, Justine M, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość