Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
roxa wrote:Monilia ja bede z toba dzielnie walczyc
Ilonia strasznie mi przykro <tule> naprawde noz sie w kieszeni otwiera na to co tam sie dzieje!s1985 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyIlonia wiem cos o tym bo jak jeszcze w pl mieszkalam i jako nastolatka zaczelam miewac bolesci brzucha ostre to bylam chyba z 10 razy na pogotowiu zawsze ze 4h czekania a oni pomacali dali kroplowke i stwierdzili ze na pewno nerwica i stres itp... jak juz kutwa mnie przyjeli to nospa badanie gin i diagnoza stres i nerwica...
i znow lazenie po pogotowiach az sie kurwa za cos wzieli i co sie okazalo choroba jelit i masa tabletek nim przeszlo... no ale lepiej walic uniwersalna diagnoze nerwica bo jak sie ma 17-18 lat to sie nie choruje tylko szkola sie stresuje i od niej miga... -
roxa wrote:Ilonia wiem cos o tym bo jak jeszcze w pl mieszkalam i jako nastolatka zaczelam miewac bolesci brzucha ostre to bylam chyba z 10 razy na pogotowiu zawsze ze 4h czekania a oni pomacali dali kroplowke i stwierdzili ze na pewno nerwica i stres itp... jak juz kutwa mnie przyjeli to nospa badanie gin i diagnoza stres i nerwica...
i znow lazenie po pogotowiach az sie kurwa za cos wzieli i co sie okazalo choroba jelit i masa tabletek nim przeszlo... no ale lepiej walic uniwersalna diagnoze nerwica bo jak sie ma 17-18 lat to sie nie choruje tylko szkola sie stresuje i od niej miga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 19:19
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyNo ja dzis jak sie zapowiadalam w recepcji ze jestem na pobranie krwi i rozmowe z ginem to akurat dziewczyna padla w laboratorium (drzwi na przeciw recepcji) i widzialam bo wolali druga pielegniarke zeby pomogla ja pozbierac tak co by jej nie zjechala z krzesla...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renia7910, czekamy na Twoje newsy
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
No tak albo po 72,ale nie wiem od czego to zalezy,ale mozna i tak i tak najmniejszy przyrost po 48 godzinach to 68 % bodajze a po 72 to 114 % tak dzis wyczytalam i wypytalam,bo wlasnie nie wiedzialam czy sie musze spinac na srode,bo nie wiem czy zdaze,jak nie to bez problemu moge w czwartekcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyJustine M wrote:Renia7910, czekamy na Twoje newsy
-
ilonia1984 wrote:No tak albo po 72,ale nie wiem od czego to zalezy,ale mozna i tak i tak najmniejszy przyrost po 48 godzinach to 68 % bodajze a po 72 to 114 % tak dzis wyczytalam i wypytalam,bo wlasnie nie wiedzialam czy sie musze spinac na srode,bo nie wiem czy zdaze,jak nie to bez problemu moge w czwartek2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:Masz racjie,doszli po punkcji kregoslupa,ale to nie o to chodzi,tylko o to ze oni nie szukaja przyczyn,jak nie wiedza co to to skrzywienie kregoslupa do widzenia na basenik se pani karnet kup a tu zaraz paraliz,mam nadzieje,ze to odwracalne Ja dzis poszlam na ogrod,nazrywalam malin,wisni mialam jablka i ugotowalam sobie pyszny kapot,zawsze to jakies witaminki
Ilonia, współczuję przebojów z naszą służbą zdrowia Moja koleżanka ma boreliozę, straszne świństwo, ale dobra wiadomość jest taka, przynajmniej z tego, co mi mówiła, że większość szkód wyrządzonych przez chorobę jest odwracalna po rozpoczęciu leczenia. Z tym, że to może potrwać nawet rok lub dwa, i może być potrzebna rehabilitacja. Ale często się zdarza, że same leki wystarczą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 21:18
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015