Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi od samej ovu nie dobrze bylo jajniki kuly ja jestem jedna z tych co miala tysiac objawow przed testem dzis czuje sie wyjatkowo dobrze,tylko cuje sie strasznie zmeczona i troche bola jajniki,ale bylam u lekarza stwierdzil,ze moga bolec ale luteine w razie czego przepisal i dobrze
troszke jestem spokojniejsza,w tym momecie chciala bym juz uslyszec serduszko,na to czekam,a potem tak jak mowisz minie 1 trymest i bedzie lzej
kurcze ale zlecialo ty juz jestes w 4 miesiacu,zazdroszcze zaraz bedziesz znala plec,czu juz wiesz co bedzie?
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyMnie w sumie od samej ovu tez jajniki strasznie kluly i to był chyba jedyny objaw, bo nigdy wcześniej tak nie miałam. Gdy zaszłam w ciążę tez zazdroscilam dziewczynom , które były już dalej niż ja
ale najgorszy pierwszy trymestr - później jakoś się mniej liczy dni i czas szybciej leci. Tez liczyłam dni do wizyt, żeby usłyszeć serduszko, później żeby zobaczyć już "bardziej" czlowieczka a teraz żeby poznać plec. Byłam na wizycie w środę ale niestety gin powiedziała ze za wcześnie. Mam nadzieje ze następnym razem powie. Chociaż już powoli jest mi obojętne czy będzie chłopiec czy dziewczynka bo uswiadomilam sobie ze niezależnie od płci juz zawsze będę za kogoś odpowiedzialna i juz zawsze się będę o kogoś bała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 16:07
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
mnie też w ciąży odrzucało od mięsa, urodziłam dziewczynkę
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
kiedys marzylam o chlopcu,bo coreczke mam...po tym co mnie spotkalo,marze o dziecku,nie wazne jaka bedzie plec,wazne zeby dzieciatko bylo zdrowe i zeby trzymac je juz w ramionach;)
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
ja wolałabym dziewczynkę, no ale wiadomo najważniejsze aby było zdrowe, chłopaka też przeżyje, tylko melisy dużo będe potrzebować
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
A ja nie moge patrzec na slodycze od jakiegos tygodnia,az sama sie sobie dziwnie...bo jestem okropnym lasuchem,juz ostatnio.sie nad tym zastanawialam,ale wtedy jeszcze nie pomyslalam,ze to moze byc odrzut bo jestem w ciazy,dziwne naprawde nawet jak pomysle teraz o ciachu z kremem to mi nie dobrze,ale jaja:) z corko zajadlalam sie slodyczmi,owocami,sledziami haha wiec chyba nie ma reguly...a miesko teraz jest dla mnie najlepszym pozywieniem,zobaczymy czy chopak bedzie ;)haha Justys meliski nie brakuje w tym.kraju,spoko luz
boli cie czasem brzuch?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 16:34
Justine M, missbum lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyJustine M ja zawsze marzyłam o dziewczynce, zwłaszcza, że mam cudowne siostrzenice i świetny kontakt z nimi. Z siostrzeńcami jakoś nie mogę złapac takiej więzi
Poza tym zawsze lubiłam pleść warkocze, dobierane itp i zawsze wydawało mi się, ze dziewczynki można super i słodko ubierać. Ale ostatnio jak wśród znajomych na fejsie widzę same różowo i trochę przewidywalnie ubrane dziewczynki to mi się obojętne zrobiło. A w jednym ze sklepów widziałam takie super ciuszki na chłopca
i stwierdziłam wtedy, że co bedzie to bedzie bo są wielkie plusy posiadania zarówno dziewczynek jak i chłopćow
byle zdrowe było!
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:A ja nie moge patrzec na slodycze od jakiegos tygodnia,az sama sie sobie dziwnie...bo jestem okropnym lasuchem,juz ostatnio.sie nad tym zastanawialam,ale wtedy jeszcze nie pomyslalam,ze to moze byc odrzut bo jestem w ciazy,dziwne naprawde nawet jak pomysle teraz o ciachu z kremem to mi nie dobrze,ale jaja:) z corko zajadlalam sie slodyczmi,owocami,sledziami haha wiec chyba nie ma reguly...a miesko teraz jest dla mnie najlepszym pozywieniem,zobaczymy czy chopak bedzie ;)haha Justys meliski nie brakuje w tym.kraju,spoko luz
boli cie czasem brzuch?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niezapominajka wrote:Mnie w tej ostatniej ciąży odrzucało też od słodyczy, a w obu żarłam mandarynki pasjami
Mam chłopaka
choć pamiętam jak zjadłam moskalika i poprawiłam karpatką
pod koniec ciąży znowu miałam często ochotę na rakotwóry
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ciężarna księżniczka przyjechała a ja się czepie jak galareta. Kurde podsłuchałam że dziecko ma już obrócone i że za 3 tyg będzie rodzić. fuck... mam takie gorące policzki z nerwów że mi je chyba rozsadzi
Łatwo komuś powiedzieć wyluzuj.... Ja rodziłam martwe dziecko a ona dowiadywała się że jest w ciąży...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:ciężarna księżniczka przyjechała a ja się czepie jak galareta. Kurde podsłuchałam że dziecko ma już obrócone i że za 3 tyg będzie rodzić. fuck... mam takie gorące policzki z nerwów że mi je chyba rozsadzi
Łatwo komuś powiedzieć wyluzuj.... Ja rodziłam martwe dziecko a ona dowiadywała się że jest w ciąży...
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:ciężarna księżniczka przyjechała a ja się czepie jak galareta. Kurde podsłuchałam że dziecko ma już obrócone i że za 3 tyg będzie rodzić. fuck... mam takie gorące policzki z nerwów że mi je chyba rozsadzi
bo fasolek bedzie nerwowy ;]
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18