Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:No widzisz, mowilam Ci, ze zaciazylas a Ty mi wierzyc nie chcialas
Ja potrzebuje kopa w tyłek. źle rano zrobiłam pomiar i się zastanawiam czy temp nie powinnam mieć wyższej. Przebudziłam się, wsadziłam sobie termometr, usneło mi się, zgasił się wyświetlacz a potem dosłownie na chwile włączyłam. Mók termometr przestaje mierzyć po ok 8 minutach. Zanotowałam. A potem wstałam po telefon bo miałam daleko od łużka. Zasnełam a jak się po 2 godzinach się obudziłam to miałam 37. Po 2 godzinach od wstania z łużka pomiar napewno nie marodajny. Wogóle powinnam zrezygnować z termometru jak już po owulce ale człowiek taki niecierpliwyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 17:08
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marzusiax, mierzyłam od października i faktycznie sporo się z wykresów dowiedziałam, ale zrobiłam sobie urlop od mierzenia w tym cyklu, bo i tak przez histeroskopię nie mogliśmy się starać i chciałam trochę psychicznie wrzucić na luz - i okazało się, że trudno wrócić do dobrych nawyków
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Jak wróci nie pochamowane pragnienie wyłapania owulacji to i nawyki wrócą
Ja mam termometr na szafce nocnej. Jak się obudzę to jest w zasięgu ręki. Tylko ten złośliwy telefon. A budzik mam na nim ustawiony to musiałam wstać. On by się darł a ja bym z termometrem leżała No śmieszne by to było
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ilonia super, gratki!!!! ❤ ❤ ❤ a jak Ci wszystkie mówią że ciąża to nie słuchasz!!! Kochana cieszę się bardzo! Dajcie nadzieję, że każda po kolei zachodzi
s1985, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
hihihi właśnie gadałam z moim mężulkiem kochanym i jak by się nie udało w tym cyklu to przyjedzie na wrześniowy jupi na same dni płodne wpadnie wtedy ;] jak by się nie udało a jak się uda to przyjedzie i będzie masował mi stopy ;p
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
fuck nie ma to jak zjebać komuś humor , wchodzę na fb przed chwila i czytam oświadczenie koleżki ze spodziewa się dziecka fuck fuck ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja tym razem dlugo nie rozpowiem o Ciazy,najblizsze przyjaciolki i moja mama wiedza i tak zostanie do poki serduszka nie zobacze,jutro ide do lekarza po dupka bo boli brzuch,w razie czego i niech zbada,chodz wczesniej jeszcze ale tym razem zrobie wszystko,zeby maluch zostal przez 9 miesiecy chodz bym plackiem miala je przelezec jakas jestem nie ogarnieta dzis,nie moge sobie z niczym poradzic,ide lulu bo padam
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:64 z dzisiejszym...ten sluz...jednak...mleczny wodnisty...takiego przed okresem nie ma....a wracalam do domu z mysla ze jutro zrobie,ale tak mi na zoladku jakos cieko,muli mnie juz ktorys dzien...i mowie piepsze Justys ma racjie...nie piepsz sikaj na test hahah no i siklam a ile wypilam wczesniej,bo kawki,soczki i i tak wylazl... ja w to nie wierze! nie dociera !
A Ci mówiłam Pipko jedna!
Yey yey yeey!!!
Cieszę się bardzo!!! Gratuluję kochana!!!ilonia1984 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Alicja92 wrote:Wzywam Justine moja!
Potrzebuje pomocy jak zrobic taka ladna pierwsza strone
A więc tak, graficzki zapożyczam ze stronki:
https://www.picgifs.com/glitter-gifs/
link pierwszy:
BB code: (forum, guestbook or profile)
kod wyglada mniej wiecej tak:
[url=httpbla bla ars-288096.gif[/img] url
sa tam grafiki z fajnymi literkami, alfabetami
oczywiście to nie jedyna stronka, można też skorzystać z każdej grafy z netu, ulpoadować ją ręcznie na tinypic i taki sam link wtedy się wkleja
Kolor czcionki zmienia się takim kodem:
[ Color=red ] tu piszesz tekst [ /color]
tylko bez spacji miedzy nawiasami
oczywiscie kolor mozesz wpisac green czy blue czy jaki chceszWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 22:22
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku