Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
ale mam zjebczony ten telefon,okiem widac piekna kreche a robie fotke i slabo widac....:)ja w to nie wierze...spisalam ten cykl na straty...bylam pewna porazki po tym tescie w 12 dpo,a tu 2 dni pozniej... jestem przezczesliwa
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:ale mam zjebczony ten telefon,okiem widac piekna kreche a robie fotke i slabo widac....:)ja w to nie wierze...spisalam ten cykl na straty...bylam pewna porazki po tym tescie w 12 dpo,a tu 2 dni pozniej... jestem przezczesliwa2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
zaznaczam...musze to zrobic,ale na bete pojde jutro i do lekarza...po luteine,albo cos bo sie boje...tak jak obiecalam...wiecie pierwsze...nie wiem jak mam chlopu powiedziec...jej no masakra,juz mu powiedzialam,ze nic z tego
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:zaznaczam...musze to zrobic,ale na bete pojde jutro i do lekarza...po luteine,albo cos bo sie boje...tak jak obiecalam...wiecie pierwsze...nie wiem jak mam chlopu powiedziec...jej no masakra,juz mu powiedzialam,ze nic z tego
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
64 z dzisiejszym...ten sluz...jednak...mleczny wodnisty...takiego przed okresem nie ma....a wracalam do domu z mysla ze jutro zrobie,ale tak mi na zoladku jakos cieko,muli mnie juz ktorys dzien...i mowie piepsze Justys ma racjie...nie piepsz sikaj na test hahah no i siklam a ile wypilam wczesniej,bo kawki,soczki i i tak wylazl... ja w to nie wierze! nie dociera !
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:robie chlopu obiad bo z tego wszystkiego zapomnialam o nim na Obiad tescik dzis ...odrazu jesc mu sie odechce
No widzisz, mowilam Ci, ze zaciazylas a Ty mi wierzyc nie chcialas
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki