Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Właśnie zaklepałam urlop od 10 sierpnia. Trochę średnio bo owulkę przewiduję na 5.08 ale przynajmniej odpocznę
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Ja idę na wesele w październiku i tak liczyłam że tam się z brzuchem pojawię i będę się soczkami raczyła. Jak na razie nie wiadomo czy w ogóle 1 trymestr zaliczę do wesela....
E tam, jak teraz zaciążysz to będziesz po I trymestrze. A przeciez sierpień musi być szczęsliwy dla nas wszystkich. Nie wiem czy jesteście wierzące, ale sierpień to miesiąc Maryjny, to może warto i do niej się zwrócić?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
dziewuszki z tymi testami reguły nie ma
w poprzedniej ciąży miałam takiego bledziocha 12 dni po że mi nikt nie wierzył...
w tej obecjney ciązy 10dni po bledzioch, taki sam, tylko ja widziałam hah
test z tesco 25tka pokazała lepiej niż tania 10 z netu
znowu w 1 ciąży z moja 5 letnia juz Maja, test w dniu @, 10tka tania i mega wyraźny był
objawów jako takich nie mam, może zapachy czuje wyraźniej i trochę smak mi się zmienił, nic mi nie smakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 10:33
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
monilia84 wrote:Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj dzień do dupy, tempka mi mocno spadła i stwierdziłam, że zrobie test i oczywiście negatyw tak jak się spodziewałam
Teraz przyszło mi czekanie na @. Dzisiaj jest 10dpo czyli okresik powinien być 2-3.08.2015 - czyli zostało mi czekanie.
Za Was dziewczyny trzymam mocno kciuki
(nie lubię) ale kliklam ze 'lubie' w sensie - widze widze
no trudno, nie teraz to sierpień jeszcze masz
wszystkie z tego wątku wakacyjnie zachodzą, innego wyjścia nie maPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Jak tym razem się nie uda to robię sobie przerwę ze staraniami miesiąc bo w maju córka ma komunie i nie chciałabym, żeby taki ważny dzień dla niej odbył się beze mnie
Stwierdziłam, że muszę przestać myśleć tak o tej ciąży bo wole mieć miłą niespodziankę niż co miesięcznne rozczarowanies1985, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Trzymam za was kciuki!
Byłam wczoraj u lekarza, widać było jeden pęcherzyk ciążowy i mam mieć kontrolę za tydzieńRenia7910, Wiaterek, monilia84, Agnieszka0812, s1985, kehlana_miyu, Justine M lubią tę wiadomość
-
missbum wrote:Trzymam za was kciuki!
Byłam wczoraj u lekarza, widać było jeden pęcherzyk ciążowy i mam mieć kontrolę za tydzieńAgnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyWczoraj mój J przyznał się że gdy odebrał swoje wyniki i wyszło że będzie problem z zajściem to chciał ode mnie odejść żebym miała jeszcze szansę zostać mamusią. Ech ci faceci... 3 tyg później byłam w ciąży okruszek jeszcze do nas wróci, naprawdę w to wierzę że dołączę do Waszego grona szczęśliwie zafasolkowanych
Tylko dzisiaj kryzys, ręka boli okrutnie, musiałam przesadzić z tą moją samowystarczalnościa. -
Renia pewnie, że tak. Każda z nas zostanie zafasolkowana, a potem zostanie mamusią
Co do ręki to niech Cię chłop wyręcza W końcu od czegoś go maszs1985, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziewczyny....jest bladzieniunka kreska a jeszcze 5 minut nie minelo ja piepsze...nie wierze
missbum, Wiaterek, kehlana_miyu, monilia84, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziewczyny....jest bladzieniunka kreska a jeszcze 5 minut nie minelo ja piepsze...nie wierze
bo już marudziłaś jak baba w ciąży ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 15:31
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18