Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
AAAAAA NOVEMBER!!!
Tak się cieszę, wiedziałam!!!!!
Gratuluję, super hiper wieści!
Ale się tu porobiło
No nic, dziewczynki z 31 czekamy na Wasze 2 krechy!s1985, monilia84, Renia7910, november123 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Kochane jesteście
narazie nie dziękuję bo się bardzo boję
Boję się bo nie mam objawów, odstawiłam na kilka dni luteine i mam brązowo-beżowy śluz na palcu po aplikacji luteiny (sorry za dosłowność)
Jutro bedzie dla mnie ciężki dzień bo dopiero po pracy pojade na bete
Caaały dzień czekania
Justine M lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny
-
Tak kochane zyje,troszke sie podlamala,zajelam sie ogrodem trawnikiem...wczoraj czulam sie juz totalnie okresowo brzuch bolal,powrorzylam test i nic a dzis wstalamo 7 a tu temperatura 38 a mierze przed 9 czyli nalezalo by wpisac 37,2 kreski wyzej jak zawsze...dziwne ani ja chora,ani nic a jutro z fazy lutealnej powinien byc okres,no wiec na niego czekam,powiem wam,ze mialam tak duzo objawow ciazy,ze uwierzylam,ze w niej jestem...i znowu zonk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 07:35
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonia nie smutaj, jeszcze @ nie ma więc u nadzieja jest. Tulam Cię mocno i nadal wierzę ;*
A ja tak z innym pytaniem. Wczoraj zrobiłam pierwszy raz test owulacyjny. Wyszła bardzo jasna druga kreska. Czy w takim razie owulacja się zbliża? Bo się zastanawiam czy dwie kreseczki mogą być jeżli jest np cykl bezowulacyjny.ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
roznie to z tymi testami,czasem kreska na tescie mi ciemniala z dnia na dzien,a czasem z dnia na dzien wyskakiwala ciemna,test ovulacyjny wlasnie nie daje gwarancji,ze ovu byla pokazuje tylko ze organizm sie do nie przygotowuje,dlatego warto mierzyc kochana temperature,bo dzieki niej i skokowi bedziesz wiedziec czy byla i kiedycykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ale jak jest bladzioch to znaczy, że do owulacji jeszcze trochę, więc się nie załamuj. Jak Ci wyjdą dwie mocne, to wtedy znaczy, że owulacja może wystąpić w czasie od 24 do 36-48 godzin.
Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
No z moich obliczeń wynika, że z tydzień jeszcze No nic, już zaczęliśmy serduszka wstawiać na wykres więc przegapić pewnie nie przegapię. Tylko, żeby owulka była
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Bedzie spokojnie Ja to nie wiem co sie z moim cialem dzieje,muli mnie,juz wyczytalam,ze od torbieli moze mulic tak,bo testy negatywne dalej,no jak jutro okresu nie dostane to sie zdziwie i zaczne zastanawiac o co chpdzi,ale boli krzych,podbrzusze bylam wczoraj juz pewna,ze dostane okres dzis,ale dzis ta tempka mnie zszokowala,posrane to wszystko
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wczoraj powtorzylam i nic,dzis nie robilam bo juz nie mam,musiala bym kupic tylko po co,jak jestem prawie pewna,ze nic z tego nie bedzie,szkoda kasy.Jak jutro nie dostane to pojutrze zrobie,ale nadejdzie na bank,mysle ze jak bym byla w ciazy to testy by wyszly tym bardziej,ze jutro mam dostac okres no trudno,bede walczyc dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 09:19
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
November gratulacje!! Jeśli masz wysoką betę to chyba akurat pozamaciczną możesz wykluczyć, bo wtedy jest niska i słabo przyrasta. Ja trochę spanikowałam z tą moją betą, ale prawda jest taka że każde ukłucie w brzuchu mnie martwi i tak już chyba będzie w tej ciąży.
Alicja - super kolekcja!
Ilonia - testy wychodzą czasem dopiero po terminie @, znajomej wyszedł dopiero prawie tydzień po! np. przez spóźnioną owulację.
Dziewczyny, ja też nie mam silnych objawów, tylko te piersi i to nie cały czas, no i biały kremowy śluz wiadomo gdzie.ilonia1984, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
-
missbum wrote:November gratulacje!! Jeśli masz wysoką betę to chyba akurat pozamaciczną możesz wykluczyć, bo wtedy jest niska i słabo przyrasta. Ja trochę spanikowałam z tą moją betą, ale prawda jest taka że każde ukłucie w brzuchu mnie martwi i tak już chyba będzie w tej ciąży.
Alicja - super kolekcja!
Ilonia - testy wychodzą czasem dopiero po terminie @, znajomej wyszedł dopiero prawie tydzień po! np. przez spóźnioną owulację.
Dziewczyny, ja też nie mam silnych objawów, tylko te piersi i to nie cały czas, no i biały kremowy śluz wiadomo gdzie.
wtedy testy zaczynaja wychodzic od 14 a nawet 15 dpo,moja faza lutealna trwa 13 dni wiec jak jutro okresu nie bedzie to wtedy zrobie test;) z ovu wynika,ze test na 80 % powinien wyjsc i mam 52 punkty az....niezle szkoda,ze wielkie G z tegocykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia, mi tez długo test nie wychodził, w 15dpo była słaba krecha.
A mi dzisiaj OF wyznaczył owu tak jak obstawiałam, wiec będę testowała 10.08, 8.08 powinnam dostać @ w razie WWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 10:56
ilonia1984, Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dostałam zielone światło do starań!!!
@ powinna sie wg ginki zacząć dzisiaj lub jutro bo już widzi, ze wszystko do niej przygotowane, wiec problem sie sam rozwiązał Jezu, jak sie cieszę możecie mnie wpisać na testowanie na 30.08. Moze sie uda i będę miała prezent ma pierwsza rocznice ślubus1985, Renia7910, Justine M, missbum lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015