Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Normanlnie H*j mnie szczeli - owulacje mi wyznaczyło akurat wtedy co wracaliśmy z nad morza - 4 dni wcześniej jak w kalendarzu. I planuj tu człowieku cokolwiek. Na to wychodzi że w tym cyklu @ będę miała wcześniej.
A mój mąż wczoraj z pytaniem "a kiedy szanse będą największe-żeby zrobić przere jeden dzień i się przygotować" - no kurde widać szanse już mineły...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Marusiax - pamiętaj, że plemniki potrafią przetrwać do 5 dni, póki nie ma @ jest nadzieja.
s1985 - w ciągu 72 godzin beta powinna się podwoić, a ja mam 7-krotnie wyższą, ale to ponoć nadal w normie, jutro idę do lekarza. -
missbum wrote:Marusiax - pamiętaj, że plemniki potrafią przetrwać do 5 dni, póki nie ma @ jest nadzieja.
s1985 - w ciągu 72 godzin beta powinna się podwoić, a ja mam 7-krotnie wyższą, ale to ponoć nadal w normie, jutro idę do lekarza.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
missbum wrote:Marusiax - pamiętaj, że plemniki potrafią przetrwać do 5 dni, póki nie ma @ jest nadzieja.
s1985 - w ciągu 72 godzin beta powinna się podwoić, a ja mam 7-krotnie wyższą, ale to ponoć nadal w normie, jutro idę do lekarza.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:to będziemy się turlać w dwupaku ;p z jajami
no ja to na pewno U Ciebie może być różnie, może już urodzisz na wielkanoc a wtedy z wózeczkiems1985 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
s1985 wrote:która robiła testy ciążowe i testy owulacyjne i oby dwa wyszły pozytywne?
A wychodzą Ci pozytywne owulacyjne po owulacji? Któraś dziewczyna na forum tak miała i to był znak, że jest ciążaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:A wychodzą Ci pozytywne owulacyjne po owulacji? Któraś dziewczyna na forum tak miała i to był znak, że jest ciąża
Justine M, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Justine M wrote:
dzis rano, 15dni poWiaterek, hiacynta99 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ech, u mnie @ dalej nie ma, a dzisiejszy test dalej uparcie negatywny Ale natchnęłyście mnie nadzieją, bo jeżeli owulacja przesunęła się o tydzień, to kto wie, może faktycznie coś się kroi i jeszcze po prostu za wcześnie na pozytywny test... Zwłaszcza, że mam same o czułości 25.
Próbuję się hamować i tłumaczyć sobie, że pewnie to jakaś inna przyczyna, ale weź tu człowieku pohamuj nadzieję... No nic, jutro idę do mojej ginki to popatrzy, co się tam dziejeJustine M, missbum, Wiaterek lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kurczę nic piersi nie czuję, ani nie są pełniejsze, ani nie drażnią, nic poprostu, trochę mnie to martwi
poprzednio od cycków się zaczęło i dużo lasek tak ma a u mnie tym razem nicPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:kurczę nic piersi nie czuję, ani nie są pełniejsze, ani nie drażnią, nic poprostu, trochę mnie to martwi
poprzednio od cycków się zaczęło i dużo lasek tak ma a u mnie tym razem nic
Justyś na pewno wszystko jest ok. Tak jak Sylwia pisała, każda ciąża jest inna. Nie ma się wszystkich objawów. Objawy jeszcze przyjdą poczekajJustine M lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
s1985 wrote:Ukradne ci te testy pozytywne ;P, wiecie co po prysznicu rano nakremowalam sobie brzuch kremem dla kobiet w ciąży i dostałam wysypki ;/ to chyba zły znak
A co to już na ciążowe rzeczy nie można mieć uczulenia? Ty na pewno masz wysypkę własnie dlatego, że Fasolek w Tobie siedzi i się tam mości wygodnie. I jemu ten krem na pewno nie pasuje i to stąd :*
Justyś siostra w pierwszej ciąży miała strasznie nabrzmiałe piersi, a w tej prawie nic. Nie ma reguły. Ale rozumiem Cię, że się martwisz. Będzie dobrze Kochana :*Justine M lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Justine M wrote:kurczę nic piersi nie czuję, ani nie są pełniejsze, ani nie drażnią, nic poprostu, trochę mnie to martwi
poprzednio od cycków się zaczęło i dużo lasek tak ma a u mnie tym razem nic
Tez tak mialam. Dalej raz bola raz nie bola. Chociaz od wczoraj juz je czuje. W nocy bolaly.
Justine M lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:A co to już na ciążowe rzeczy nie można mieć uczulenia? Ty na pewno masz wysypkę własnie dlatego, że Fasolek w Tobie siedzi i się tam mości wygodnie. I jemu ten krem na pewno nie pasuje i to stąd :*
Justyś siostra w pierwszej ciąży miała strasznie nabrzmiałe piersi, a w tej prawie nic. Nie ma reguły. Ale rozumiem Cię, że się martwisz. Będzie dobrze Kochana :*Justine M, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Tzn zauważyłam to i mnie to zastanowiło, ale nie martwię się jakoś bardzo. Szczerze Wam powiem że mam bardzo dobre przeczucia w tej ciąży.
W tamtej podejrzwałam że coś jest nie tak. Nie informowałam nikogo, wiecznie mi nie pasowało że nie mam mdłości itd. Każdy mnie uspokajał tu i mąż że może w 2 ciąży organizm inaczej reaguje itd.
Miałam dziwne myśli typu 'kurcze pod prześcierałem nic nie ma, folii, a co jak w nocy zaczne krwawić'
W ataku paniki poszłam na usg w 8 tyg wszystko bylo dobrze. Zaczęłam więc odgniać czarne myśli że to tylko niepotrzebny lęk z tyłka wzięty.
Co do tej ciąży mam bardzo dobre przeczucia
Wiaterek, s1985, november123 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku