Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
missbum wrote:Mam wyniki drugiej bety - 337! Teraz zaczynam się martwić, że to za duży przyrost, w piątek było 45 a w poniedziałek już 337?
missbum lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:O tak Chciałabym mieć bliżniaki2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:tyle że ja mam wózek pojedynczy ;p ;p, ale moje przeczucia ze sie udało coraz silniejsze ;] to chyba dobrze ;]
U mnie w rodzinie nie było u mojego zresztą też nie No ale chcieć to bym chciała. Masz mądrą córeczkęs1985 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
s1985 wrote:tyle że ja mam wózek pojedynczy ;p ;p, ale moje przeczucia ze sie udało coraz silniejsze ;] to chyba dobrze ;]
Kobieta raczej czuje takie rzeczy, ja przynajmniej czułam. Testy uparcie wychodziły negatywne i dopiero w dniu @ słaba kreska, a ja wiedziałam i nawet się wkurzałam na testy, ze ja przeciez jestem w ciąży a tu negatywys1985 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:U mnie w rodzinie nie było u mojego zresztą też nie No ale chcieć to bym chciała. Masz mądrą córeczkę
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:hehe to będziesz pierwsza zawsze musi być ten pierwszy raz ;]
Skądś te bliźniaki się biorą na świecie, któraś zawsze musiała być pierwsza w rodzinies1985 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Hej, dziewczyny, ja już dzisiaj w pracy, oczywiści zaspałam i spóźniłam się ponad pół godziny hehehe
U mnie nastawienie jest mało optymistyczne, poprostu czuje że nie udało się i na dniach przyjdzie @. W piątek testowanko, ale jakoś straciłam nadzieję, że mogłoby się udać. Mierzenie temperatury teraz będę robiła dużo wcześniej i wykres będzie niemiarodajny.
Trzymam za Was kciuki Sylwia u Ciebie to jestem pewna, że będzie fasolcia
Missbum beta przepiękna, rośnijcie zdrowo
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Hej, dziewczyny, ja już dzisiaj w pracy, oczywiści zaspałam i spóźniłam się ponad pół godziny hehehe
U mnie nastawienie jest mało optymistyczne, poprostu czuje że nie udało się i na dniach przyjdzie @. W piątek testowanko, ale jakoś straciłam nadzieję, że mogłoby się udać. Mierzenie temperatury teraz będę robiła dużo wcześniej i wykres będzie niemiarodajny.
Trzymam za Was kciuki Sylwia u Ciebie to jestem pewna, że będzie fasolcia
Missbum beta przepiękna, rośnijcie zdrowomonilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Zmartwił mnie ten duży przyrost bety, od razu się zdenerwowałam, bo to objaw zaśniadu groniastego albo nieprawidłowości np. zespołu Downa. Z tego wszystkiego to bym zdecydowanie wolała bliźniaki! Ale chyba ten mój wzrost nadal mieści się w normie (chociaż górnej), przeglądając internet znalazłam kalkulator przyrostów hcg, wklejam link może się komuś tu jeszcze przydać
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculatorAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
missbum wrote:Zmartwił mnie ten duży przyrost bety, od razu się zdenerwowałam, bo to objaw zaśniadu groniastego albo nieprawidłowości np. zespołu Downa. Z tego wszystkiego to bym zdecydowanie wolała bliźniaki! Ale chyba ten mój wzrost nadal mieści się w normie (chociaż górnej), przeglądając internet znalazłam kalkulator przyrostów hcg, wklejam link może się komuś tu jeszcze przydać
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:hehehe ja tez bym chciała, czytałam że to od kobiety zależy i od tego czy były w jej rodzinie nigdy od faceta;], u mnie w rodzinie akurat były i jak to moja córka powiedziała że jedna dzidzia odeszła to teraz dwie przyjdą ;]
missbum lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Moja mama ma siostrę bliźniaczkę - ale są dwujajowe więc nie wiem czy "takie coś" się dziedziczy
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Normanlnie H*j mnie szczeli - owulacje mi wyznaczyło akurat wtedy co wracaliśmy z nad morza - 4 dni wcześniej jak w kalendarzu. I planuj tu człowieku cokolwiek. Na to wychodzi że w tym cyklu @ będę miała wcześniej.
A mój mąż wczoraj z pytaniem "a kiedy szanse będą największe-żeby zrobić przere jeden dzień i się przygotować" - no kurde widać szanse już mineły...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 10:37
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...