Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
kehlana_miyu wrote:Mi spóźnia się nie wiadomo dlaczego @, i szlag mnie trafia, bo po nim mamy plany zacząć się starać. Tylko co, jeżeli to oznacza, że coś jest nie tak z moim organizmem? Do tej pory miałam bardzo regularne cykle, 26-27 dni, po drugim poronieniu były trochę dłuższe, 29-30 dni, ale to już 34dc... Do tej pory takiej opóźnienie zdarzyło mi się tylko dwa razy i za każdym razem oznaczało ciążę, ale teraz praktycznie nie ma na to szans, bo do ostatniego tygodnia się zabezpieczaliśmy. Dostałam już takiej paranoi, że wczoraj zrobiłam test, ale oczywiście negatyw.
Martwię się
No mi cykle z 28 na 34 po poronieniu i ovu na 21dc przedunely sie...Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:No mi cykle z 28 na 34 po poronieniu i ovu na 21dc przedunely sie...
Wiaterek, Justine M, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Źle mnie zrozumiałaś. To był program o rozwiązłości nastolatków i niewystarczającej edukacji seksualnej. Ja jestem inaczej wychowywana. Ja w wieku 13 lat nie myślałam o seksie i nie uważam się z tego powodu gorsza. Nam w podstawówce trąbili o AIDS i HIV i jakoś człowieka nie ciągneło do przygodnej rozrywki. Nie mówię żeby młodzież straszyć ale co nie co powinni wiedzieć. Na szczęście nie wszyscy są tacy
Odnośnie "wczesnego macierzyństwa" ma to swoje plusy - albo szalejesz za młodu albo odchowasz dzieci i szalejesz w wieku dojrzałym
No zle zrozumialam. Przepraszam. Do tego nerwowa jestem i az mi wstyd edukacja jest beznadziejna. Tu w UK przynajmniej antykoncepcja jest darmowa. Tylko ja jestem po tabsach i wiem ze to zlo, tym bardziej w tak mlodym wieku.
Jeszcze raz slonce przepraszam. -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Witajcie laski. Jak tam niedziela Wam mija?
Ilonia bardzo obiecujący twój wykres Wydaje mi się że może coś być na rzeczy
s1985 kurcze masakra z tym znajomym Wyobrażam sobie jak ci musi być ciężko. Takie imformacje potrafią mocno dotknąć człowieka. I dodatkowo męża nie masz przy sobie. Dojechał szczęśliwe bez problemów?
Majówka bardzo dobrze cię rozumiem. Też miewam okropne doły lękowe. Ja o tym mówię że mam schizy. Nie wiem co ci poradzić bo mnie nie pomaga nawet praca. Jest ciut lepiej jak oglądam tv, bo to bardzo odmóżdża. Początkowo pochłaniałam książki, ale teraz mi to nie pomaga.
Wróciłam po urlopie i dopadła mnie szara rzeczywistość. Od jutra praca. Ja pracuję w domu, ale mąż znowu w nocy wstaje. Najlepsze w tym urlopie było to że miałam męża calusienki tydzień przy sobie, i był tylko dla mnie. Szwagierka rodzi za miesiąc i tak mnie to boli Jak bym była w ciąży to może bym to lepiej znosiła - nie wiem.
Jak ruszyliśmy nad morze, wstąpiliśmy na cmentarz. Dostałam takiego ataku chisteri i płaczu że mąż nie wiedział jak mnie uspokoić. Pobeczałam i mi przeszło. Nie tak miało wyglądać tegoroczne lato. Jeszcze na fb ludzie się rozmażają jak króliki. Nad tym morzem to z takimi maleństwami ludzie byli, same wózki same noworodki no masakra jakaś. Dobrze że traciłam siły na spacery i bo nic tylko się pochlastać.
Ja przestalam sie tutaj udzielać bo jest mi wstyd i smutno przy okazji..
Widzę jak wy się tutaj cieszycie z ciąży, jak niektóre z was czekają na dwie kreski a u mnie psychika zle znosi pierwsze tygodnie ciąży bo hormony niestety uaktywniły stany lękowe, których juz praktycznie nie bylo kilka miesięcy przed ciąża. Myślałam ze juz po wszystkim, ze jestem "zdrowa" ale niestety..
Mam wyrzuty sumienia ze zdecydowałam sie na dziecko bo ono będzie czulo moje zle samopoczucie.
Przeniosłam sie na inne forum gdzie sa dziewczyny z takimi problemami jak moje zeby tutaj nikogo nie denerwowac.
Życzę wam wszystkim powodzenia ;*
s1985 lubi tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Ja przestalam sie tutaj udzielać bo jest mi wstyd i smutno przy okazji..
Widzę jak wy się tutaj cieszycie z ciąży, jak niektóre z was czekają na dwie kreski a u mnie psychika zle znosi pierwsze tygodnie ciąży bo hormony niestety uaktywniły stany lękowe, których juz praktycznie nie bylo kilka miesięcy przed ciąża. Myślałam ze juz po wszystkim, ze jestem "zdrowa" ale niestety..
Mam wyrzuty sumienia ze zdecydowałam sie na dziecko bo ono będzie czulo moje zle samopoczucie.
Przeniosłam sie na inne forum gdzie sa dziewczyny z takimi problemami jak moje zeby tutaj nikogo nie denerwowac.
Życzę wam wszystkim powodzenia ;*
Jeju kochana! Przeciez bys nas nie denerwowala!!! Mam nadzieje, ze sobie poradzisz slonko ;* -
Majówka90 wrote:Ja przestalam sie tutaj udzielać bo jest mi wstyd i smutno przy okazji..
Życzę wam wszystkim powodzenia ;*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
missbum wrote:Ilonia, przykro mi nie poddawaj się!
Zrobiłam dzisiaj drugą bętę, wyniki wieczorem, pielęgniarka mnie tak kujnęła, że na pewno będzie siniak, eh.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyMajowka, przecież nikt nie miałby tutaj do Ciebie o nic żalu... Trzymaj się ciepło kochana i uważaj na siebie.
Moja ręka trochę mniej boli ale urlop z ręką w gipsie to średnia przyjemność. Już wiem co to znaczy odparzenia.
Mój J spytał mnie dzisiaj czy nie jestem w ciąży. Zgodnie z moimi cyklami powinnam być dopiero 2 dni po owulce, nie wiem skąd to pytanie... -
Renia7910 wrote:Majowka, przecież nikt nie miałby tutaj do Ciebie o nic żalu... Trzymaj się ciepło kochana i uważaj na siebie.
Moja ręka trochę mniej boli ale urlop z ręką w gipsie to średnia przyjemność. Już wiem co to znaczy odparzenia.
Mój J spytał mnie dzisiaj czy nie jestem w ciąży. Zgodnie z moimi cyklami powinnam być dopiero 2 dni po owulce, nie wiem skąd to pytanie...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Jestem, pamiętam, czuwam głowa mi pęka po tym dupku w ulotce napisane, że jak są nie uzasadnione bóle głowy to żeby natychmiast przerwać bo grozi udarem... Napisałam SMS do gina, a on tylko napisał czy to na pewno po dupku
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Jestem, pamiętam, czuwam głowa mi pęka po tym dupku w ulotce napisane, że jak są nie uzasadnione bóle głowy to żeby natychmiast przerwać bo grozi udarem... Napisałam SMS do gina, a on tylko napisał czy to na pewno po dupku2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:No i dzisiaj jakaś gorączka czy coś cały dzień 37.4
Renia7910, Alicja92 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:No i dzisiaj jakaś gorączka czy coś cały dzień 37.4
kochana dupek podnosi temperature, powoduje też mdłości i inne objawy które mogą być mylone z ciążowymi
ja po dupku mam nudności i zawroty glowyAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku