Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Rzuc pomyslami moze cos zgapie od ciebie . Chodz nie wiem czy u nas to wypali bo moj maz zaczyna czaic o co chodzi z termometrem i codziennie dopytuje jak temperatura
a pomysł miałam taki jak ma sie urodzic w kwietniu to baranek w biedrze są poduszki ze nzkami zodiaku i kocyki, to bym kupiła i położyła pozytywny test cykneła bym zdjecie i mu wysłała
pomysł był jeszcze taki ze bym sie wstrzymała do pierwszego zdjecia usg i plus tescik2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja jak bym mojemu mezowi powiedziala dopiero po 1 usg to chyba by sie na mnie obrazil. To nie wiem czy to dobry pomysl. Ale ty swojego znasz najlepiej masz te n manewr ze mozesz pokombinowac
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Ilonia nic jeszcze straconego. Temp masz ladna, a niektorym testy wychodza dopiero w dniu planowanej @. Trzeba byc dobrej mysli trzymam kciuki nadal
Ktora jeszcze testuje w tym tyg?
Renia jak reka?
Majowka chodz mnie obsmarkac bo wirusy mi potrzebne
Monilia opalasz sie jeszcze nad morzem?
S1985 ale serducha byly wiec jest dobrze w tamtym cyklu tez mialas taka wysoka temp?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Ilonia nic jeszcze straconego. Temp masz ladna, a niektorym testy wychodza dopiero w dniu planowanej @. Trzeba byc dobrej mysli trzymam kciuki nadal
Ktora jeszcze testuje w tym tyg?
Renia jak reka?
Majowka chodz mnie obsmarkac bo wirusy mi potrzebne
Monilia opalasz sie jeszcze nad morzem?
S1985 ale serducha byly wiec jest dobrze w tamtym cyklu tez mialas taka wysoka temp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 08:42
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Brzmi ubiecujaco tylko zebys sobie nie zrobila testu za wczas.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
idę wymoczyć dupę w ciepłej wodzie możne przestanie mnie bolec
ola boga od razu lepiej ... dobrze ze mam jeszcze urlop ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 09:24
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:idę wymoczyć dupę w ciepłej wodzie możne przestanie mnie bolec
ola boga od razu lepiej ... dobrze ze mam jeszcze urlop ;]
Mocz ile możesz
Missbum mnie jak ukłuła ostatnio to też miałam siniaka, a podczas pobierania krwi to chyba tylko raz miałam siniaka. Coś mi się w ogóle porobiło bo każde uderzenie i siniak, co mi się nigdy nie robią. Chyba hormony mi jeszcze szaleją. Mam nadzieję, ze pozytywnie i będzie fasolinda małas1985, missbum lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
missbum wrote:Ilonia, przykro mi nie poddawaj się!
Zrobiłam dzisiaj drugą bętę, wyniki wieczorem, pielęgniarka mnie tak kujnęła, że na pewno będzie siniak, eh.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:Negatyw
Ja juz dzisiaj w domku po wakacjach. Tempka mi spadła także trzeba czekac na @missbum lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc