Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:ooooo widzisz czyli do swoich 36,7 musze 2 dolozyc....czyki o 8 bym miala 36,9 i to mi sie podoba... kochana jestes
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nie wstaje wlasnie...co ty termometr mam pod reka,nawet nie drgne haha ale ciezko by mi 2 godziny bylo wylezec,zeby do 8 czekac,aby sobie temperature zmierzyc.Walnieta jestem,to fakt,ale nie az tak chyba.... obsesji az takiej nie mam chociasz kto wie co to bedzie dalej o ja 18 dni...to bym juz zrobila napewno duuuuuzo testow do tego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:35
Majówka90, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:No to gitara
2h to chyba byś się wynudziła tyle leżec
Ja mam planowaną @ na 11 - 12 lipca wtedy będę mogła juz coś podejrzec ale nic więcej wiedziec nie chcęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:46
Majówka90 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:podziwiam Cie,naprawde ja mam wyrzuty,ze dzis testu nie machlam hehe naprawde podziwiam ludzi z taka cierpliwoscia i takich konsekfentnie dazacych do celu...co ze ja se powiedzialam,ze testowac nie bede jak juz wczoraj test zrobilam i 3 mam w zapasie juz zastukane...od jutra robie,pitole co ma byc niech bedzie
Chciałabym wiedziec ale biochemka nauczyła mnie cierpliwosci
Jakoś w ogóle spokojnie sobie czekam i nie liczę dni -
ło matko, ile te kobity zdążyły naskrobać
Ilonia, ja też stałą temperaturę mam niższą niż 36,6, nawet tak bliżej mam 35,7.
Teraz też mam podwyższoną, ale już nie tak wysoką jak najwyższy skok był, ale ja właśnie nie mierzyłam o stałych porach...ogólnie mam teraz wyższą, ale jestem przeziębiona, choć z drugiej strony jak choruję nigdy nie mam temperatury, a w ciąży zawsze mi było gorąco. To jedyne momenty kiedy nie mam lodowatych rąk i stópilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
przy przeziebieniach to ja mam wlasnie nizsza zawsze...brzuch mnie boli teraz i plecy na dole jak u baby starej i pecherz chyba i siku co chwile chodze...kuzwa moze faktycznie cos z tego bedzie a wczoraj juz nadzieje stracilam sie nalazilam dzis caly dzien na tym slonku i jestem wykonczona...normalnie zmeczona jestem dziewczynki :)a upaly sie dopiero zaczac maja u was tez taka smazalnia
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:nie mam carrefura u siebie,ale pani ta od zurawiny mi zamowila na jutro...to kuzwa testowac musze zanim dostane @ hahah juz 3 testy bede miala i 3 dni do @ akurat od jutra zaczynam
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Majówka90 wrote:Mi ovu przesunęło kreskę o jeden dzień do przodu. Ale ja tam się nie sugeruję tym, bardziej sie zdaję na własne obserwacje;)
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:przy przeziebieniach to ja mam wlasnie nizsza zawsze...brzuch mnie boli teraz i plecy na dole jak u baby starej i pecherz chyba i siku co chwile chodze...kuzwa moze faktycznie cos z tego bedzie a wczoraj juz nadzieje stracilam sie nalazilam dzis caly dzien na tym slonku i jestem wykonczona...normalnie zmeczona jestem dziewczynki :)a upaly sie dopiero zaczac maja u was tez taka smazalnia
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
No juz bede madrzejsza kolejnym razem...ale mam nadzieje,ze juz nastepnego razu nie bedzie Ale zdziwiona jestem,ze panie w aptekach nie mialy pojecia o czulosci testow...i to praktycznie we wszystkich.Jutro juz bede miala ten test na piatek akurat sie przyda,a jutro z rana machne pinka...w niego wierzylam,on pokazal mi tamta ciaze.Wiecie co tak przed chwila siedzialam i pomyslalam,ze 4 mina 2 miesiace od zabiegu,najgorszego dnia w moim zyciu i ryczec mi sie zachcialo
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No juz bede madrzejsza kolejnym razem...ale mam nadzieje,ze juz nastepnego razu nie bedzie Ale zdziwiona jestem,ze panie w aptekach nie mialy pojecia o czulosci testow...i to praktycznie we wszystkich.Jutro juz bede miala ten test na piatek akurat sie przyda,a jutro z rana machne pinka...w niego wierzylam,on pokazal mi tamta ciaze.Wiecie co tak przed chwila siedzialam i pomyslalam,ze 4 mina 2 miesiace od zabiegu,najgorszego dnia w moim zyciu i ryczec mi sie zachcialo2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:ja tam kocham taka pogodę mogę w Afryce mieszkać ;] i się ucieszyłam jak zobaczyłam że już idą do nas skwarkicykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No juz bede madrzejsza kolejnym razem...ale mam nadzieje,ze juz nastepnego razu nie bedzie Ale zdziwiona jestem,ze panie w aptekach nie mialy pojecia o czulosci testow...i to praktycznie we wszystkich.Jutro juz bede miala ten test na piatek akurat sie przyda,a jutro z rana machne pinka...w niego wierzylam,on pokazal mi tamta ciaze.Wiecie co tak przed chwila siedzialam i pomyslalam,ze 4 mina 2 miesiace od zabiegu,najgorszego dnia w moim zyciu i ryczec mi sie zachcialoFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
też pink wtedy robiłam i był dla mnie szczesliwy ;] i jego na allegro zamówiłam, ja codziennie mysle o mojej kropeczce, juz sie tak nie smuce, mam jej usg na scianie powieszone a raczej dwa ;] byla jest i bedzie zawsze czescia naszej rodziny ;] od czasu do czasu chodze do niej na cmentarz2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18