Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas wynik jest po kilku godzinach (Wrocław). Sikane testy czasami nie wskażą jednoznacznie w 14 dpo, jednak bHCG jest najbardziej miarodajny.
Ja dziewczyny już 3 dzień mam bóle jak na okres, dziwne to bardzo bo przecież w sobotę / niedzielę miałam owulację. Na ból owulacyjny za późno, na miesiączkowy za wcześnie. Bez sensu. Gdybym nabawiła się jakieś przepukliny od tego dźwigania to przecież nie bolałoby co jakiś czas i na pewno nie byłyby to bóle jakby miesiączkowe, tak sobie dedukuję, i do żadnych wniosków nie dochodzę (ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:U nas wynik jest po kilku godzinach (Wrocław). Sikane testy czasami nie wskażą jednoznacznie w 14 dpo, jednak bHCG jest najbardziej miarodajny.
Ja dziewczyny już 3 dzień mam bóle jak na okres, dziwne to bardzo bo przecież w sobotę / niedzielę miałam owulację. Na ból owulacyjny za późno, na miesiączkowy za wcześnie. Bez sensu. Gdybym nabawiła się jakieś przepukliny od tego dźwigania to przecież nie bolałoby co jakiś czas i na pewno nie byłyby to bóle jakby miesiączkowe, tak sobie dedukuję, i do żadnych wniosków nie dochodzę (Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Ale zaczęłoby się 2 dni po owulacji? Dziwne... Czuję się tak sobie, tak na granicy leków przeciwbólowych.
Może faktycznie nadźwigałaś się i nadwyrężyłaś trochę i dlatego Cię boli...Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
mnie dzis tez brzuch boli,coraz mocniej i jakos dziwnie,Aga fajnie ze pojdziesz na bete w 10 dniu juz powinien wynik cos pokazac ponoc wczesniej jest duzo jak sikaniec,bo hormon najpier idzie do kri i dopiero zostaje przerobiony i trafia do moczu...dzis tak czylam gdzies i ze wynik jest wczesniej nawet o pare dni
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:mnie dzis tez brzuch boli,coraz mocniej i jakos dziwnie,Aga fajnie ze pojdziesz na bete w 10 dniu juz powinien wynik cos pokazac ponoc wczesniej jest duzo jak sikaniec,bo hormon najpier idzie do kri i dopiero zostaje przerobiony i trafia do moczu...dzis tak czylam gdzies i ze wynik jest wczesniej nawet o pare dni
Ale wiesz, że taki ból wcale nie oznacza, że @ się zbliżaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 20:01
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny czytałyście książkę "Położna" Jeannette Kalyta?
Ja czytałam kilka miesięcy temu i chyba znowu do niej wrócę, jeżeli lubicie czytać wzruszające historie o cudzie narodzin. Oczywiście wszystkie są prawdziwe, bo napisane przez położnąFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:delektuję się zimną herbatką malinową w wannie z bąbelkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 21:09
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Weź nie szpanuj, bo zazdroszczę, tym bardziej, że nie mam wanny, ale za to mam ból gardła
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Zorganizuj wieczór filmowy z popcornem. Amerykańscy naukowcy odkryli dobroczynny wpływ popcornu na zdrowie i okrzyknęli go jedzeniem pozytywnie wpływającym na płodność. Brzmi niewiarygodnie, ale popcorn posiada więcej skoncentrowanych antyutleniaczy od warzyw i owoców. Ważne jest jednak jego prawidłowe przyrządzenie. Najlepiej jest go piec na zdrowym oleju rzepakowym lub oliwie z oliwek oraz zrezygnować z soli lub ograniczyć ją do minimum.
moja dzisiejsza porada dnia ;pAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:Zorganizuj wieczór filmowy z popcornem. Amerykańscy naukowcy odkryli dobroczynny wpływ popcornu na zdrowie i okrzyknęli go jedzeniem pozytywnie wpływającym na płodność. Brzmi niewiarygodnie, ale popcorn posiada więcej skoncentrowanych antyutleniaczy od warzyw i owoców. Ważne jest jednak jego prawidłowe przyrządzenie. Najlepiej jest go piec na zdrowym oleju rzepakowym lub oliwie z oliwek oraz zrezygnować z soli lub ograniczyć ją do minimum.
moja dzisiejsza porada dnia ;pFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
hehe bo to chyba automatem idzie ;] za tydzień w niedziele to mogę nawet się w pokornie kąpać bo już z moim M
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:hehe bo to chyba automatem idzie ;] za tydzień w niedziele to mogę nawet się w pokornie kąpać bo już z moim M
s1985, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny