Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilonia ja widzę, mam nadzieję że jutro wyraźniejszy będzie teścik, czekam z niecierpliwością!!!!
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
a co do wieczornych temperatur, ja też wieczorami po owuacji i w ciąży miałam 37,2 około, jak mi spadło wieczorem na 36,8 to juz wiedziałam że będzie ciotka, no i zaczęło się na drugi dzień. Także wieczorna utrzymująca się temperaturka to też jaknajbardziej na dzidzi.
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
kochane a jak u Was z owulacją przed i po poronieniu ???? tzn czy miałyście/macie w tych samych dniach co kiedyś???
Ja zawsze miałam 14 dnia - pierwszą ciąże zaszłam w 2 cyklu
Staraliśmy się o 2 dziecko pare lat później i okazało się że owulację miałam 16-17dnia cyklu, raz nawet 18!
Dziś już mam płodny śluz i chęć na od wczoraj. I tak się zaczęłam zastanawiać czy mi owulacja na 14 dzień nie wróci???
od jutra testy owulacyjne bede robić no i gdzie ten cholerny termometr....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 00:18
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:wiecie co ja chyba w nastepnym cyklu wogole tej temperetury mierzyc nie bede
no ja po 7 miesiacach wywaliłam termometr i 8 cyklu bez mierzenia tempki zafasolkowałam, olałam wszystko i zdałam się na będzie co będzie koniec ze spiną - no i poszłoAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Justine M wrote:no ja po 7 miesiacach wywaliłam termometr i 8 cyklu bez mierzenia tempki zafasolkowałam, olałam wszystko i zdałam się na będzie co będzie koniec ze spiną - no i poszło
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Witam kochane. Podpinam sie. Podejrzenie ciazy w lutym. Prawdopodobnie nie udalo sie bablowi zagniezdzic. Bol do tej pory okropny mimo tego, ze bylo to tylko przypuszczenie. Ja jednak to czulam.
To nasz 14cs. Jezu, JUZ?! Przeciez mamy dopiero 23 lata. Ogolnie wszystko trwa ponad 2 lata.
Jutro HSG i oby wszystko wyszlo dobrze. Chociaz delikatne zrosty, przepchane kontrastem by migly byc. Wtedy mielibysmy przyczyne niepowodzen.
Testuje kolo 24 lipca.
Pozdrawiam kochaneAgnieszka0812, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Witam kochane. Podpinam sie. Podejrzenie ciazy w lutym. Prawdopodobnie nie udalo sie bablowi zagniezdzic. Bol do tej pory okropny mimo tego, ze bylo to tylko przypuszczenie. Ja jednak to czulam.
To nasz 14cs. Jezu, JUZ?! Przeciez mamy dopiero 23 lata. Ogolnie wszystko trwa ponad 2 lata.
Jutro HSG i oby wszystko wyszlo dobrze. Chociaz delikatne zrosty, przepchane kontrastem by migly byc. Wtedy mielibysmy przyczyne niepowodzen.
Testuje kolo 24 lipca.
Pozdrawiam kochane
My tu wszystkie wierzymy, że w lipcu zakiełkujemy
Przykro mi, że miałaś takie przeżycia...Wiek nie ma tu znaczenia, wiadomo, że im jesteśmy starsze tym bardziej działa na naszą niekorzyść. Ja mam znajomą, co w wieku 27 lat przeszła menopauze...
Trzymamy kciuki! :*Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Justine M wrote:kochane a jak u Was z owulacją przed i po poronieniu ???? tzn czy miałyście/macie w tych samych dniach co kiedyś???
Staraliśmy się o 2 dziecko pare lat później i okazało się że owulację miałam 16-17dnia cyklu, raz nawet 18!
Dziś już mam płodny śluz i chęć na od wczoraj. I tak się zaczęłam zastanawiać czy mi owulacja na 14 dzień nie wróci???
od jutra testy owulacyjne bede robić no i gdzie ten cholerny termometr....Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
hehe ja tam zamierzam serduszkować codziennie od przyjazdu męża, już mu wczoraj zaznaczyłam że nie odpószczę mu dnia przyjazdu ;], tak patrze i widzę że niektóre z was to tyle jakiś dziwnych leków bierze, i na co to? to pomaga?
ilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dzien doberek :)Wstalam rano dzis i polecialam do lazienki z mysla,ze @ dostalam...bylam pewna na 100.Kuzwa mysle zalalo mnie wczesniej,brzuch wczoraj bolal,cycki mam ogromne,sciagam galoty a tam bialo...pelno wodnistego,bialego sluzu a do tego siklam i nie zrobilam testu...hahahah wiec juz poczekam do jutra z tym testem i zrobie ten bobo nie chce mi sie juz psuc tego pieknego dnia,bede zalowac ze nie zrobilam ,ale trudno pije kawke i mam to dzis gleboko w powazaniu
Agnieszka0812, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Justine M wrote:kochane a jak u Was z owulacją przed i po poronieniu ???? tzn czy miałyście/macie w tych samych dniach co kiedyś???
od jutra testy owulacyjne bede robić no i gdzie ten cholerny termometr....Alicja92 wrote:Witam kochane. Podpinam sie. Podejrzenie ciazy w lutym. Prawdopodobnie nie udalo sie bablowi zagniezdzic. Bol do tej pory okropny mimo tego, ze bylo to tylko przypuszczenie. Ja jednak to czulam.
Testuje kolo 24 lipca.
Pozdrawiam kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 08:22
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
s1985 wrote:hehe ja tam zamierzam serduszkować codziennie od przyjazdu męża, już mu wczoraj zaznaczyłam że nie odpószczę mu dnia przyjazdu ;], tak patrze i widzę że niektóre z was to tyle jakiś dziwnych leków bierze, i na co to? to pomaga?
Ja biorę kwas foliowy 2x400, wit.D2000, wit,C1000. Taki zestaw kazał mi gin, jak powiedziałam mu, że zamierzamy się straćRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ilonia piękny wierszyk Ja ciągle mam mieszane uczucia, ale jutro chyba na betę pójdę, choć z drugiej strony jak @ ma przyjść to po co kasę wydawać...
s1985, ilonia1984, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Myślę, że mężowi wcale przykro nie będzie
Ja biorę kwas foliowy 2x400, wit.D2000, wit,C1000. Taki zestaw kazał mi gin, jak powiedziałam mu, że zamierzamy się straćilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Ilonia piękny wierszyk Ja ciągle mam mieszane uczucia, ale jutro chyba na betę pójdę, choć z drugiej strony jak @ ma przyjść to po co kasę wydawać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 08:34
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016