Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:a nie u mnie nie spadla...wrocila do normy jak narazie...tak pytam bo w necie pisza roznie,ze dzien przed...ze w dzien @ a nawet moze spasc w trakcie
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka90 wrote:U mnie nigdy nie pojawił sie okres zanim temperatura nie spadla
Na razie wszystko z Twoja temperaturą w porządkucykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Ilonia chyba podobnie przeżywamy, ja też nie wiem czy @ się nie szykuje, w ogóle żadnych przeczuć nie mam, ani w jedną ani w drugą stronę, po środku...
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Majówka90 wrote:Dziewczyny spróbujcie wyluzować głowę i zająć się czymś bo oszalejecie!
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:spoko luz ja glowe sprzatankiem zajelam.... potem sie opalac pojde i glowe zajme
Ja męża do pracy wyślę i pojde czytać na balkon
Ja mam ciągle przeczucie ze u nas sie udało i boje się ze zaliczę wielką glebę jak się okaże ze nic z tego
Ostatnio zaszlam za pierwszym razem wiec pewnie stad te myśli;-)ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:No to superowo
Ja męża do pracy wyślę i pojde czytać na balkon
Ja mam ciągle przeczucie ze u nas sie udało i boje się ze zaliczę wielką glebę jak się okaże ze nic z tego
Ostatnio zaszlam za pierwszym razem wiec pewnie stad te myśli;-)Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Alicja92 wrote:Witam kochane. Podpinam sie. Podejrzenie ciazy w lutym. Prawdopodobnie nie udalo sie bablowi zagniezdzic. Bol do tej pory okropny mimo tego, ze bylo to tylko przypuszczenie. Ja jednak to czulam.
To nasz 14cs. Jezu, JUZ?! Przeciez mamy dopiero 23 lata. Ogolnie wszystko trwa ponad 2 lata.
Jutro HSG i oby wszystko wyszlo dobrze. Chociaz delikatne zrosty, przepchane kontrastem by migly byc. Wtedy mielibysmy przyczyne niepowodzen.
Testuje kolo 24 lipca.
Pozdrawiam kochane
Hej hej - jak miło że zajrzałaś i się dopinasz ;*
już Cię wpisuje
PozdrawiamyPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
monilia84 wrote:Witam dziewczyny chciałabym do Was dołączyć
Planuje testować 1 lipca chociaż nie wiem czy to nie za wcześnie.
@ powinnam dostać wczoraj albo dzisiaj.
To jest mój pierwszy cykl starań o maluszka po porodzie. Nie czuje się specjalnie na @, ale bolały mnie od paru dni jajniki.
Robiłam test ciążowy w 10dpo i wyszedł negatywny. Stwierdziłam, że lepiej poczekać do dnia @ i jeśli się spóźni choć jeden dzień to wtedy zatestuje.
Nie nastawiam się, że to ciąża - pożyjemy zobaczymy, lipiec jeszcze długi
Trzymam kciuki za wszystkie lipcowe testowanka:)
NO I CO U CIEBIE KOCHANA? TESTOWAŁAŚ??Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
ilonia1984 wrote:ja tez zaszlam ostatnim razem za pierwszym razem...i z moja cora dawno temu tez za 1....i cos czuje,ze wlasnie myslalam ze teraz sie odrazu uda i bedzie porazka.Dlatego ja sie na nia staram nastawic,zeby potem nie plakac,chociasz i tak pewnie bede...zajele sie w trupa jak dostane @ hehe
w trupa to może nie, no ale ja ze 3 dni z rzędu piłam, nachmielona chodziłam 3 wieczoryAgnieszka0812, s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:w trupa to może nie, no ale ja ze 3 dni z rzędu piłam, nachmielona chodziłam 3 wieczoryFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Ja dzisiaj idę do kibelka a tam kałuża, musiałam sie aż przebrać i podwójną wkladkę założyć. Wodnisty śluz 6 dni po owulacji. Chyba dobry znak?
Nie raz mojemu gdy był napalony śpiewałam "nie ma, nie ma wody na pustyni..."Renia7910, Wiaterek, s1985, Justine M, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny