Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Mi za 6 dni wygasa konto nie kupuje kolejnego bo statnio jak zaszlam to nie mialam kupionego moze mi sie poszczesci
hiacynta99, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:A ja pierwszy raz wykupiłam na miesiąc, ale zapewne przedłużę
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:przedłużysz? a jak wykupię i zajdę to mi przejdzie na to dla zaciążonych nie wiecie?
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Nie wiem czy ta fioletowa taka dobra... Dziewczyny na innych wątkach pisały że tam podobno dziewczyny strasznie się kłócą. Tu na wątku "poronienie" to dziewczyny mają w sobie dużo pokory z wiadomych względów a tam podobno dużo "księżniczek" jest Ale nie wiem... takie plotki chodzą
A jak się nie ma wykupionego konta to nie można robić wykresów? Bo ja się nie orientuje...Bo jak założyłam teraz pierwszy to coś pisało że konto premium mam gratis..Agnieszka0812, Justine M, ilonia1984, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Nie wiem czy ta fioletowa taka dobra... Dziewczyny na innych wątkach pisały że tam podobno dziewczyny strasznie się kłócą. Tu na wątku "poronienie" to dziewczyny mają w sobie dużo pokory z wiadomych względów a tam podobno dużo "księżniczek" jest Ale nie wiem... takie plotki chodzą
A jak się nie ma wykupionego konta to nie można robić wykresów? Bo ja się nie orientuje...Bo jak założyłam teraz pierwszy to coś pisało że konto premium mam gratis..ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
ja mam teraz premium na miesiąc
ogolnie sam wykres i pare objawów bez premium jest, szare ale jest a i w premium lewa strona czy dzien plodny ile procent na pozytywny test itd
nie pamietam tylko czy owulacje samo wyznaczy bez premium???ilonia1984, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Wyznaczy...normalnie Cos jestem dzis podk.....wiona oj i znowu to samo,przyjdzie @ jestem tego pewna na 90 % to moj dzien na nerwy i placz i zgrzytanie zebow,juz mnie bierze Mam test bylam w miescie,bab w ciazy chodzi mnostwo z 5cioma szla dziecioczkami i z wielkim brzuchem i jakiegos dola zlapalam,ze juz bym tez taki brzuch miala...no i rycze juz jak tylko pisze o tym szlak by to....pogoda zajebista,a ja siedze i rycze,do dupy z taka robota...Chcialam sie odszykowac teraz bo jedziemy z moim do kina,ale nic mi nie pasuje,dupa za duza,przytylam i czuje sie zle,do tego spuchnieta jestem a taka czuje sie zawsze dzien,dwa przed @ buuuuuu ale wam sie wyzalilam,sorki zaraz mi przejdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 15:24
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Wyznaczy...normalnie Cos jestem dzis podk.....wiona oj i znowu to samo,przyjdzie @ jestem tego pewna na 90 % to moj dzien na nerwy i placz i zgrzytanie zebow,juz mnie bierze Mam test bylam w miescie,bab w ciazy chodzi mnostwo z 5cioma szla dziecioczkami i z wielkim brzuchem i jakiegos dola zlapalam,ze juz bym tez taki brzuch miala...no i rycze juz jak tylko pisze o tym szlak by to....pogoda zajebista,a ja siedze i rycze,do dupy z taka robota...Chcialam sie odszykowac teraz bo jedziemy z moim do kina,ale nic mi nie pasuje,dupa za duza,przytylam i czuje sie zle,do tego spuchnieta jestem a taka czuje sie zawsze dzien,dwa przed @ buuuuuu ale wam sie wyzalilam,sorki zaraz mi przejdzie
Kochana to normalne ze wpadasz w panikę bo juz blisko wyjaśnienia i zaczynasz szaleć. Nie walcz z tym co czujesz tylko to "puść". To są normalne uczucia a nie jakies cuda
Człowiek jest emocjonalny i nie ds się ciągle być ulozonym i grzecznie usmiechnietym! Czasem trzeba się wybeczeć jak swinia
Sciskam!ilonia1984, Renia7910, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajważniejsze jest, ze możesz się starać nawet jak się teraz nie uda. Masz juz córkę, jesteś plodna i to kiedy zajdziesz to kwestia czasu! Nie denerwuj się tak mocno bo to może zaburzac cykle i później przesunąć ewentualną owulację.
Ja nadal wierzę ze wam się udalo!
Zrób się na bóstwo, pokaz mężowi jaka jesteś piękna i idź sie odmóżdż do kina;-)Renia7910, ilonia1984, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Kochana to normalne ze wpadasz w panikę bo juz blisko wyjaśnienia i zaczynasz szaleć. Nie walcz z tym co czujesz tylko to "puść". To są normalne uczucia a nie jakies cuda
Człowiek jest emocjonalny i nie ds się ciągle być ulozonym i grzecznie usmiechnietym! Czasem trzeba się wybeczeć jak swinia
Sciskam!Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Wzięłam chłopaków na pizzę, siedzimy właśnie w lokalu, młodszy wszedł mi na kolana i po chwili na cały regulator "mama twoje nogi mnie kłują " raz człowiek nóg nie ogoli i zaraz wszyscy muszą wiedzieć
hiacynta99, ilonia1984, Renia7910, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15