Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:moja na odstresowanie to ogólnie sprzątanie, moja siostra śmiała się, że przed świętami porządnie mnie podkurwi i zaprosi do siebie
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
no Renia taka wrażliwość na zapachy - to może być to!
Ilonia, jak ty jutro testa nie zrobisz to sama Cie udusze. Miałaś cień cienia, ja już czkeam na ta widoczną krechę żeby móc oficjalnie gratulować.
haha Agniesia, padłam ze śmiechu! nie ma to jak dzieci i ich teksty w miejscach publicznych na cały regulator
s1985 no już niedługo, czekamy
Monia fajnie że się odezwałaś też czekamy na Twoje wyniki.
A u mnie news! Znalazłam termometr hehhehehehPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
ja dziś ryczałam na 'Zaklęci w czasie'
ryk totalnyRenia7910 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:no Renia taka wrażliwość na zapachy - to może być to!
Ilonia, jak ty jutro testa nie zrobisz to sama Cie udusze. Miałaś cień cienia, ja już czkeam na ta widoczną krechę żeby móc oficjalnie gratulować.
haha Agniesia, padłam ze śmiechu! nie ma to jak dzieci i ich teksty w miejscach publicznych na cały regulator
s1985 no już niedługo, czekamy
Monia fajnie że się odezwałaś też czekamy na Twoje wyniki.
A u mnie news! Znalazłam termometr hehhehehehJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Witam, do mnie dzisiaj przyszła w odwiedziny @, ale tak łatwo się nie poddam kolejny cykl będzie mój hehehe biedny mój mąż
Trzymam za wszystkie testujące kciukis1985, Renia7910, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
negatyw...ani grama kreski ide biegac tak jak obiecalam biore sie za siebie,szkoda lata kur....na wyczekiwanie na cos co byc moze albo i nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 08:08
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:negatyw...ani grama kreski ide biegac tak jak obiecalam biore sie za siebie,szkoda lata kur....na wyczekiwanie na cos co byc moze albo i nie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyDziewczyny, nic to, po prostu trzeba iść dalej i korzystać z następnej szansy jaką jest nowy cykl. Ilonia idź biegaj bo od tego czekania to się tylko tyje Tylko uważaj na upały.
Niezapominajka - ja też w cyklu po zabiegu robiłam testy 4 razy, z jednej strony byłam lekko zawiedziona, z drugiej - uznałam że tak lepiej, mimo wszystko musimy dać sobie czas na regenerację. A strata drugiego maluszka chyba by mnie zabiłas1985, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:negatyw...ani grama kreski ide biegac tak jak obiecalam biore sie za siebie,szkoda lata kur....na wyczekiwanie na cos co byc moze albo i nie
Przykro mi Ilonia właśnie o to chodzi nie nastawiać się, że będzie fasol to nic nie muszę robić bo tak naprawdę nie wiadomo kiedy on się pojawi. Ja tak sobie własnie po poronieniu wmówiłam, że nie muszę ćwiczyć, biegać bo i tak zaraz zajdę w kolejną ciążę i przytyję no i teraz walczę od lutego z skutkami tego postanowienia, a tu już 7 cykl po poronieniu i jeszcze nic. Więc ćwiczę, biegam bawię się i czekam na moment kiedy mój aniołek postanowi do mnie wrócićRenia7910, s1985, ilonia1984, monilia84, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Mnie temp poleciala na leb na szyje. Patrze na ten wykres i sie zastanawiam o co mu chodzi? Do planowanej @ jeszcze dobry tydzien zostal. Poprzednio przeddzien @ mialam wysoka temp. Wydupie ten termometr jak nie bedzie pokazywal tego co ja chce. Zlosliwy skurczybyk!
Ilonia dobrze dziewczyny mowia - dopuki nie ma @ jest nadzieja. Nie jednej test wyszedl dopiero tydzien po terminie planowanej @
Rozwiazcie dziewczyny ten worek bo jak na razie slabo nam idzieilonia1984, Renia7910, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
slabo ale...dopiero 3 dzis ...dalam sobie w dupe tak ze ledwo dysze...pot po dupie sie leje...ale juz mi lepiej a teraz ide sie opalac a potem jade do fryzjiera a moze na paznokcie po niedzieli pojde...macie racjie dziewczyny....jak zwykle...Kochusiam
Renia7910, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:slabo ale...dopiero 3 dzis ...dalam sobie w dupe tak ze ledwo dysze...pot po dupie sie leje...ale juz mi lepiej a teraz ide sie opalac a potem jade do fryzjiera a moze na paznokcie po niedzieli pojde...macie racjie dziewczyny....jak zwykle...Kochusiam2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Niezapominajka - no ale wiesz totalnie negatwny test po poronieniu to też plus. Oznacza to że hormon z poprzedniej ciąży się wchłonął, że nic tam 'nie pozostawało' czyli wszystko dobrze. Dlugo ta @ na siebie każę czekać. Mam nadzieję że szybko dostaniesz żeby szybciej cykl już zacząć kolejny.
Ilonia, pamiętaj dopóki @ nie ma jest nadzieja. Juz dziewczyny pisały nie zawsze w dniu @ wychodzi, czasem nawet pare dni po.
I zgadzam się też z tym że trzeba żyć normalnie dopóki test na 100% pozytywny nie jest. Inaczej zwariować można a potem się ma wrażenie że w ciąży od 2 lat.
Ja dietkuje i staram się ruszać już 67kg. Dupy nie urwya no ale jak mi 69.9 zaswiecilo na wadze, 100 gram od samobójstwa hahhahaha
Te upały nie pomagają na ćwiczenia ale pomagają na nie jedzenieRenia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku