Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Wzięłam chłopaków na pizzę, siedzimy właśnie w lokalu, młodszy wszedł mi na kolana i po chwili na cały regulator "mama twoje nogi mnie kłują " raz człowiek nóg nie ogoli i zaraz wszyscy muszą wiedzieć

Ja tez poszukuje golarki hehe -
hahahaha dobre,dobre :)a ja dzis w biegu golilam,bo tez kulam a sukienke chcialam zalozyc...i teraz patrze,ze nie do goloneAgnieszka0812 wrote:Wzięłam chłopaków na pizzę, siedzimy właśnie w lokalu, młodszy wszedł mi na kolana i po chwili na cały regulator "mama twoje nogi mnie kłują " raz człowiek nóg nie ogoli i zaraz wszyscy muszą wiedzieć

buzuja przed okresem....bym powiedziala
Dobrze,ze mnie ktokolwiek rozumie....ze mam was,bo moj chlop to tak slabo kmini czemu ja znowu rycze...tuli,pociesza ale patrze na niego i wiem,ze ni w zac moich fazek nie rozumiehiacynta99 wrote:Ilona rozumiem cie tydz temu miałam podobnie. W sumie stale tak mam sąsiadka i siora męża miałyśmy termin na listopada one juz maja brzuchy a ja depreche po poronieniu i teraz problem z zajściem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 17:38
hiacynta99, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio jak miałam dół i ryczalam to chłop, coś się stało? Wnerwia mnie to najbardziej, że pyta czy coś się stało albo co znowu. Ilonia, Renia i Wszystkie dziewczyny dobrze będzie bo innej opcji nie przewiduję
Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ty tez kochana będziesz miała śliczny brzuszek i to już niedługo będziemy zamiast testów ciosowych brzuszki sobie wysyłać ;dRenia7910 wrote:No moja bratowa brzuszek ma śliczny, młodsi ode mnie 11 lat i po prostu czuję jak każdy ze współczuciem w moją stronę (nie mam dzieci)...
Renia7910, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Hehe też tak miałam pierwszy znak że coś zakielkowalo i metaliczny posmak w ustach parcie na curry okrutne mogłam je łyżeczka jeść
Renia7910, Agnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
oglada ktoras dziopa sprawe dla reporterow?...no serce sie kroi....
zabrali rodzinie corki,bo stwierdzono,ze w domu sa muszki owocowki i jedna z corek w szkole nie ladnie pachniala...wyciagli jedna za reke z klasy,ze az siniaki miala,najmiejsza w bodach w zime chcieli wziasc wyrwac matce,blagala zeby dali jej dziecko ubrac,matka tak placze...wypowiadaja sie,ze to zbrodnia bo rozdzielili do tego kazde z dziecko,no jaja w jakim kraju my zyjemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 21:45
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
teraz owu mi obliczyło że @ powinnam dostać w niedziele gdzie wiem że ją dostanę we wtorek ;]
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyTo jest tylko komputer...
Lodówka, nienawidzę zapachu lodówki, wszystkiego co jest wokół. Lodówkę umyłam, podłogę wyszorowałam, nie wyrabiam.
Dla relaksu zrobiłam sobie drinka, przynajmniej nie śmierdzi. Pffff.....
s1985, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
O matko ja pamiętam, że lodówkę otwierałam z koszulką na nosie, a ryby smażyłam z chusteczką zawiązaną na twarzy jak u chirurgaRenia7910 wrote:To jest tylko komputer...
Lodówka, nienawidzę zapachu lodówki, wszystkiego co jest wokół. Lodówkę umyłam, podłogę wyszorowałam, nie wyrabiam.
Dla relaksu zrobiłam sobie drinka, przynajmniej nie śmierdzi. Pffff.....
s1985, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ja uwielbiam prasowaćAgnieszka0812 wrote:Nie cierpię prasować w upały
ale jak mus to mus 
moja metoda na odstresowanie się;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 22:37
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nie oglądałam, nie raz te historie wydają się jak z jakiegoś koszmaru...ilonia1984 wrote:oglada ktoras dziopa sprawe dla reporterow?...no serce sie kroi....
zabrali rodzinie corki,bo stwierdzono,ze w domu sa muszki owocowki i jedna z corek w szkole nie ladnie pachniala...wyciagli jedna za reke z klasy,ze az siniaki miala,najmiejsza w bodach w zime chcieli wziasc wyrwac matce,blagala zeby dali jej dziecko ubrac,matka tak placze...wypowiadaja sie,ze to zbrodnia bo rozdzielili do tego kazde z dziecko,no jaja w jakim kraju my zyjemy
"ludzie ludziom zgotowali ten los".Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
moja na odstresowanie to ogólnie sprzątanie, moja siostra śmiała się, że przed świętami porządnie mnie podkurwi i zaprosi do siebies1985 wrote:ja uwielbiam prasować
moja metoda na odstresowanie się;]
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15