Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
hhehe no na szarym końcu jesteście teraz, Monia otwarła sezon i zamknie ehhhhhehhehehe
Renia7910 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Renia7910 wrote:Ja z moim zrobiliśmy ze wspólnego picia kawy rytuał wręcz. Gdy pracuje na poranną zmianę to aż mi brakuje tego wspólnego kawkowania
Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
monilia84 wrote:We dwie zawsze raźniej ehehhe u mnie to będzie dopiero 28dc ale zawsze można spróbować
który?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja tak sobie myślę że w sierpniu pociągniemy ten wątek, zaczne poprostu liste o sierpień wydłużać, bo fanie nam się tu siedzi
A jak zrobie nowy wątek to się podzielimy - sensu to nie ma. Musimy się trzymać kupy!
Mnie troche jak na @ dzis zakłuło to tu to tam pobolało, a to jajnik trochę czuje. Śluzu sporo miałam i mam. Bardzo dziwne, mam wrażenie że owulacja będzie szybciej. Czyżby po poronieniu się pozmieniało. Będę obserwować uważnies1985, monilia84 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
monilia84 wrote:We dwie zawsze raźniej ehehhe u mnie to będzie dopiero 28dc ale zawsze można spróbować
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Justine M wrote:Ja tak sobie myślę że w sierpniu pociągniemy ten wątek, zaczne poprostu liste o sierpień wydłużać, bo fanie nam się tu siedzi
A jak zrobie nowy wątek to się podzielimy - sensu to nie ma. Musimy się trzymać kupy!
Mnie troche jak na @ dzis zakłuło to tu to tam pobolało, a to jajnik trochę czuje. Śluzu sporo miałam i mam. Bardzo dziwne, mam wrażenie że owulacja będzie szybciej. Czyżby po poronieniu się pozmieniało. Będę obserwować uważnieJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyNo po zabiegu się chyba pozmieniało, bo co i rusz coś jest, teraz zorientowałam się że od 3 dni mam biały śluz, gdzie normalnie mam ledwo co zauważalny. To na pewno nie infekcja. Ech, byle do urlopu, za 2 tygodnie wyjeżdżamy, pomału kompletuję rzeczy, ale testy ciążowe też zamówiłam, ot tak przy okazji, niech leżą na półce
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
ewentualnie 31 lipca, nowy wątek robie mach ciach i rzucamy hasło i tego samego dnia WSZYSTKIE przechodzimy dalej
niezapominajka lubi tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Może można poprosić moderatorów o zmianę nazwy wątku?
o tym samym myślałam bo ja tytułu zmienić nie mogę a pasowało by dopisać lipcowe i sierpniowe fasolkiPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
monilia84 wrote:Ja się zgadzam na wszystko byle z Wami ehhee
ok to jutro idziem do klubu ze striptizem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:02
Renia7910, november123 lubią tę wiadomość
-
Lubie pomysl z wakacyjnymi staraczkami!
Ja kobietki juz po. Oba drozne! aczkolwiek macica przechylona. Czy to moze byc problem? Mowia ze to normalne.
Wieczorem dorwe kompa i Was poczytam jak nalezy udostepnie nowy wykres.
Mam nadzieje zaczac bywac tu regularnies1985, Renia7910, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość