Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:36
s1985, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
kurcze test owulacyjny mnie zastanawia bo kreska dość mocna, powtórze wieczorem i jutro 2 też zrobię - jest naprawdę za wcześnie na owulację wg wszelkich statystyk - co jest grane. No poczekam. Może tylko teścik sobie tak jaja robi. Pozytywny u mnie to jak krecha mocniejsza od testowej, także ciekawe rzeczy.Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
no wiem, chcice mam, śluz mam - ale dziwne bo wg statystyk ovu dopiero 9 lipca!
Dlatego pytałam czy którejś po poronieniu data owulacji sie przesuneła.
No zobaczymy co dalej, moze wróciło mi do normy sprzed 1 ciąży...?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:no wiem, chcice mam, śluz mam - ale dziwne bo wg statystyk ovu dopiero 9 lipca!
No zobaczymy co dalej, moze wróciło mi do normy sprzed 1 ciąży...?Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Justine M wrote:no wiem, chcice mam, śluz mam - ale dziwne bo wg statystyk ovu dopiero 9 lipca!
No zobaczymy co dalej, moze wróciło mi do normy sprzed 1 ciąży...?
Także ten tego ten DZIAŁAJCIE!Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Justine, ja jak pisałam pierwszy cykl miałam 34 dni, drugi 26 czy 27, więc owulacja też się przesuwa. Ja w ostatnią ciąże zaszłam "przypadkowo", bo właśnie owulacja się przesunęła i to było przed zabiegiem, a pp może się wahać. Moja bratowa pp miała regularne cykle dopiero w 4 czy 5 cyklu. Musisz obserwować organizm, z resztą nie jesteśmy podlotkami i wiemy jak nasz organizm się zachowuje w jakiej fazie cyklu Serduszkowania nigdy za dużo, z resztą jak masz chłopa pod ręką to nie problem...zobacz jak dziewczyny chcą się wcelować jak nie mają męża co dzień (co noc )
Także ten tego ten DZIAŁAJCIE!
a no to widzisz, ja oczekiwałam że już 2 cykl pp będzie normalny
1 pp mialam 35 dni pozniejsza owulacje o ile w ogole byla...
Przeszperałam cały internet, to tylko piszą że po poronieniu kobieta wraca do płodności sprzed poronienia. Ot i tyle
No właśnie obserwacje własne są najbardziej wiarygodne, dziwi mnie tylko to przesunięcie na wcześniej. Działamy, działamy i to nie tyle na dzidzi co dlatego że mi się chce! hehhhhhhehhe ale upały są on zrypany z pracy wraca ledwo zipie a ja go jeszcze katuje, aż zaniemógł mi raz bidokAgnieszka0812, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Justine, ja jak pisałam pierwszy cykl miałam 34 dni, drugi 26 czy 27, więc owulacja też się przesuwa. Ja w ostatnią ciąże zaszłam "przypadkowo", bo właśnie owulacja się przesunęła i to było przed zabiegiem, a pp może się wahać. Moja bratowa pp miała regularne cykle dopiero w 4 czy 5 cyklu. Musisz obserwować organizm, z resztą nie jesteśmy podlotkami i wiemy jak nasz organizm się zachowuje w jakiej fazie cyklu Serduszkowania nigdy za dużo, z resztą jak masz chłopa pod ręką to nie problem...zobacz jak dziewczyny chcą się wcelować jak nie mają męża co dzień (co noc )
Także ten tego ten DZIAŁAJCIE!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Justine M wrote:a no to widzisz, ja oczekiwałam że już 2 cykl pp będzie normalny
1 pp mialam 35 dni pozniejsza owulacje o ile w ogole byla...
Przeszperałam cały internet, to tylko piszą że po poronieniu kobieta wraca do płodności sprzed poronienia. Ot i tyle
No właśnie obserwacje własne są najbardziej wiarygodne, dziwi mnie tylko to przesunięcie na wcześniej. Działamy, działamy i to nie tyle na dzidzi co dlatego że mi się chce! hehhhhhhehhe ale upały są on zrypany z pracy wraca ledwo zipie a ja go jeszcze katuje, aż zaniemógł mi raz bidokRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:ojjj to ja ta bez chłopa na codzień co noc ;p
P.S. Mam nadzieję, że nie gniewacie się na moją bezpośredniość, ale to tak w żartach :*
-Gniewocie się?
-Nie, to Wom się gnie!
hehehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 13:18
ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No wiem właśnie...ale mąż nie długo przyjeżdża nie zajedź go
P.S. Mam nadzieję, że nie gniewacie się na moją bezpośredniość, ale to tak w żartach :*
-Gniewocie się?
-Nie, to Wom się gnie!
hehehehehAgnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
poczekajcie az ja zacznę testować bede codziennie wam moje testy wklejać a zaczne od owulacyjnego pozytywa ;]
Agnieszka0812, Justine M, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:poczekajcie az ja zacznę testować bede codziennie wam moje testy wklejać a zaczne od owulacyjnego pozytywa ;]
Ja dziś jadę do rodziców na wieś i będę u nich 1,5 tygodnia, więc kontakt mogę mieć ograniczony, choć myślę, że wieczory będą zarezerwowane dla moich lipcóweczek :*monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:I bardzo dobrze!
Ja dziś jadę do rodziców na wieś i będę u nich 1,5 tygodnia, więc kontakt mogę mieć ograniczony, choć myślę, że wieczory będą zarezerwowane dla moich lipcóweczek :*Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18