Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Normalna,kazda z nas z tymi testami tak miala,ile ja razy pod kazdym katem Do swiatla obczajalam test i niby cos widzialam za kazdym razem prawie,rozbieralam testy na czynniki pierwsze,normalka Jutro bedzie juz kreseczka wyrazniejsza,spokojnie
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
A tak oprócz tego dziś powiedziałam mamie ze mi storczyk od niej zakwitl. One ponoć się żywią nieszczęściem, a mamusia moja kochana stwierdziła że skoro zakwitl to wszystkie nieszczęścia juz minęły i teraz będzie tylko lepiej zabobony tez mogą być fajne czasamiWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
s1985 wrote:no na czynnki pierwsze i pod każdym kątem rano w słoncu w cieniu wieczorem, brałam nawet lampke nocną ;pWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:A tak oprócz tego dziś powiedziałam mamie ze mi storczyk od niej zakwitl. One ponoć się żywią nieszczęściem, a mamusia moja kochana stwierdziła że skoro zakwitl to wszystkie nieszczęścia juz minęły i teraz będzie tylko lepiej zabobony tez mogą być fajne czasami2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:A tak oprócz tego dziś powiedziałam mamie ze mi storczyk od niej zakwitl. One ponoć się żywią nieszczęściem, a mamusia moja kochana stwierdziła że skoro zakwitl to wszystkie nieszczęścia juz minęły i teraz będzie tylko lepiej zabobony tez mogą być fajne czasami
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
http://zapodaj.net/7661093caccc9.jpg.html
O to moje.
Marzusia zakwitna, a jak nie to wyrzuć dziadostwo do kosza. Ty już tak dużo przeżyłas ze limit nieszczęść na całe życie wyczerpałas. Ja Cie tak podziwiam ze jakoś dajesz rade, bo ja chyba bym się załamała psychiczne po czymś takim. Majówka ma rację. Jesteś babeczko kochana najsilniejszą z nas wszystkich i za to Ci bardzo dziękuje ze mimo ogromu swojej tragedii potrafisz nas tutaj wszystkie wspierać. A Twój Krzyś tam w górze nie da Cie skrzywdzić, musisz w to wierzyćs1985, lunadelrospo, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:http://zapodaj.net/7661093caccc9.jpg.html
O to moje.
Marzusia zakwitna, a jak nie to wyrzuć dziadostwo do kosza. Ty już tak dużo przeżyłas ze limit nieszczęść na całe życie wyczerpałas. Ja Cie tak podziwiam ze jakoś dajesz rade, bo ja chyba bym się załamała psychiczne po czymś takim. Majówka ma rację. Jesteś babeczko kochana najsilniejszą z nas wszystkich i za to Ci bardzo dziękuje ze mimo ogromu swojej tragedii potrafisz nas tutaj wszystkie wspierać. A Twój Krzyś tam w górze nie da Cie skrzywdzić, musisz w to wierzyć2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Dobra dziewuszki idę spać bo jutro do pracy trzeba wstać. Dam znać co i jak
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dupa dziewczynki, nadal cień cienia cieniusia, wiec albo ciąży brak, albo biochemiczna albo mi się owu przesunęła a ja nic o tym nie wiem @ brak a temp wysokaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki