Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:pewnie na żywo jest mocniejsza, ja tam widze ;]
Serio? Kurcze chyba jednak jeszcze poczekam do tego piątku będę mieć pewność. Na razie to mie brzuch boli jak na @ ale w nocy też mnie bolał i wczoraj. A dziś mnie znów mdli po kawie. Masakra, w życiu tak nie miałam.pucek lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
pucek wrote:Ja własnie zawsze przed pracą, a teraz na pierwsza wizyte zapisze sie w dniu wolnym od pracy bo jakby bylo cos nie tak to wole wyplakac sie w domu
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Ja na tel to słabo widzę, więc nie wiem czy widać cień czy nie, może jak któraś ma monitor kompa to lepiej widać
U mnie to lepiej na tel widać niż na monitorzeAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
55monika5 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi, bo wszędzie pisze ile max żyją plemniki w ciele kobiety, a mnie interesuje to min, czy kochająca się co 2 wystarczy? boję się że owulacja wystąpi w tym dniu kiedy będzie przerwa i plemników już nie będzie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:Aga na to nie wpadlam,jestes mistrzem a ja sie juz zaczynam dtresowac dzisiejsza wizyta,a gdzie to do 16,chciala bym miec to juz za soba i zeby wszystko bylo dobrze
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Serio? Kurcze chyba jednak jeszcze poczekam do tego piątku będę mieć pewność. Na razie to mie brzuch boli jak na @ ale w nocy też mnie bolał i wczoraj. A dziś mnie znów mdli po kawie. Masakra, w życiu tak nie miałam.
Ja na przykład jak cos wypije (nawet malutko) przed snem to musze w nocy isc do lazienki a potem rano wstaje i znowu - bylam o siódmej a teraz muszę znowu iść mimo ze wypilam tylko małą kawę W pracy piję dużo i co pół godziny-godzine biegam do łazienki To mój główny objaw. Poza tym cycki - nie ciągle ale kilka razy w ciągu dnia stają się ciężkie i takie... swędzące jakby... wysypało mnie na twarzy takimi... białymi pryszczami ;/;/ Czasami wydaje mi się że mam mdłości, ale nie wiem czy to nie tak że chciałabym je mieć...Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
55monika5 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi, bo wszędzie pisze ile max żyją plemniki w ciele kobiety, a mnie interesuje to min, czy kochająca się co 2 wystarczy? boję się że owulacja wystąpi w tym dniu kiedy będzie przerwa i plemników już nie będzie
Justine M, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Jak by moj lekarz o 6 przyjmowal to bym pewnie i o 6 poleciala,ale niestety przyjmuje dopiero od 16...bardzo bym chciala go przedstawic tym najwspanialszym ciocia co mame tak wspieraly...obym wyszla z wielkiem bananem i lzami szczescia z gabinetu...pamietajcie zeby trzymac kciuki o 16
Agnieszka0812, pucek, Wiaterek, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek ja tez cos tam widze,ale wiem ze oko lepie lapiej cien cienia a aparat to mi kreski ladnej nie chcial zlapac za bardzo nawet ;)to ty nam powiedz kochana,jest cien cienia,widzisz go? Bo jak tak to jest bobas
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
pucek wrote:Ja na przykład jak cos wypije (nawet malutko) przed snem to musze w nocy isc do lazienki a potem rano wstaje i znowu - bylam o siódmej a teraz muszę znowu iść mimo ze wypilam tylko małą kawę W pracy piję dużo i co pół godziny-godzine biegam do łazienki To mój główny objaw. Poza tym cycki - nie ciągle ale kilka razy w ciągu dnia stają się ciężkie i takie... swędzące jakby... wysypało mnie na twarzy takimi... białymi pryszczami ;/;/ Czasami wydaje mi się że mam mdłości, ale nie wiem czy to nie tak że chciałabym je mieć...
Pucek ja właśnie do wc co chwilę chodzę, a mało co piję bo sprawdzam... :] Mnie te sutki bolą, reszta to takie się ciężkie robią, tak jak piszesz kilka razy w ciągu dnia
Ilonia kciuki mi zbieleją ale nie puszczęilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Wcale nie jest powiedziane, że w dniu ovu jest najlepiej! Mój gin właśnie mówił, że bardzo dobrze jest dzień dwa przed ovu! Bo gdy jajeczko się uwolni to plemniki na nie już czekają!
No ja wiem że najlepiej co 2 dzień, ale boję się że plemniki tyle nie przeżyją, może tak być? bo już zgłupiałam -
55monika5 wrote:No ja wiem że najlepiej co 2 dzień, ale boję się że plemniki tyle nie przeżyją, może tak być? bo już zgłupiałam
Jak masz płodny sluz to przeżyją. One w kwaśnym srodowisku szybko umierają, ale w płodnym nawet do 5 dni.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Pucek ja właśnie do wc co chwilę chodzę, a mało co piję bo sprawdzam... :] Mnie te sutki bolą, reszta to takie się ciężkie robią, tak jak piszesz kilka razy w ciągu dnia
Ilonia kciuki mi zbieleją ale nie puszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 07:59
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016