Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja w ogóle nie wymiotowalam w tamtej ciąży i w tej sie tez nie zanosi. Mnie z kolei martwi to z nie rzygam niż jakbym miała...
Missbum, ja srednio co godzinę wpadam w panikę, wieczorami placze i mam wrażenie ze zaraz się wszystko skończy.... Idę jutro na betę i powtarzam w sobotę. Moze troche sie uspokoję.....
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypucek wrote:Ja w ogóle nie wymiotowalam w tamtej ciąży i w tej sie tez nie zanosi. Mnie z kolei martwi to z nie rzygam niż jakbym miała...
Missbum, ja srednio co godzinę wpadam w panikę, wieczorami placze i mam wrażenie ze zaraz się wszystko skończy.... Idę jutro na betę i powtarzam w sobotę. Moze troche sie uspokoję.....
Pucuś, dziewczyny, będzie dobrze. Wierzę że limit nieszczęść wyczerpałyśmy na dłuugi czas. Łatwo mówić, wiem, ale gorąco wierzę że już niedługo będziemy sie cieszyć naszymi skarbamiJustine M, katkaz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie uwierzycie ale czekam dalej,przyszlam za 20 a tam z 10 kobit przedemna bylo,zaraz wchodze...mam goraczke i trzesa mi sie rece
Justine M, Renia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonia, wszystko będzie dobrze, nie stresuj się tak niepotrzebnie, wiem że łatwo powiedzieć, no ale naprawdę musisz starać się być spokojna
ściskam mocnoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
http://www.piktury.pl/5033/wychodzi_zona_z_lazienki_i_mowi_z_placzemhtml.html
Renia7910 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Jest serce,pieknie bije siedze jeszcze w srodku zaklada karte ale kij napisze wam...kocham Was :*
Renia7910, roxa, Wiaterek, Justine M, s1985, Agnieszka0812, Olcia O-O, monilia84, kehlana_miyu, Stópka, niezapominajka, katkaz lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Jest serce,pieknie bije siedze jeszcze w srodku zaklada karte ale kij napisze wam...kocham Was :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 17:21
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
oczywiście że bije i wszystko będzie dobrze
mam nadzieję że Cię trochę uspokoiła ta wizyta ;*Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość