Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:Ilonia jedz spokojnie, dość już tych stresów, masz być spokojna i uśmiechnięta do końca ciąży
Sysiu, czy po castagnusie przyspieszyła ci się ta owulacja? Bo u mnie coś się dzieje a to tydzień za wcześnie.Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Teraz już wiem,o co chodzi z tym nadrabianiem forum po kilku godzinach nieobecności:)
Iloncia,cudne to Twoje serduszko,teraz chill,koktajle i uroki końcówki lata..
Wiaterek,mocno wierzę, że Twoje kreseczki wyjdą z cienia..
Sysia,pieski,kotki,rybki,ale pajączek..o kurza twarz!!
Justine,Alicja,Misbum,zazdroszczę Wam mdłości, złości i wszystkich pozostałych ciazowych przyjemności! Tak pozytywnie oczywiscie zazdroszcze..
U mnie dzisiaj na dobre zaczęła się @.Spedzam zatem popoludnie z lampka czerwonego wina. Mam kilka pytań, pomozcie proszę. Chcę kontrolowac dobrze nowy cykl,kiedy zacząć mierzyc tempkę? I kiedy,w jakich czestotliwosciach robic testy ovu? Mam ich chyba 20,wystarczy?
Cieszę się, że zaczynam nowu cyklAgnieszka0812, ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:powiem ci że testy mi jeszcze pozytywne nie wyszły ale szyjka wysoko sluz płodny i co drugi dzien plamie ;/
Na chwilę przerwałam pisanie, bo nie wyrabiałam
Ale młodszy mnie rozbroił , przyszedł ze swoją apteczką i badał mnie, powiedział, że pewnie mam dzidziusia. Powiedziałam mu, że nie mam to kazał mi się położyć, robił mi "zastrzyk"Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Teraz już wiem,o co chodzi z tym nadrabianiem forum po kilku godzinach nieobecności:)
Justine,Alicja,Misbum,zazdroszczę Wam mdłości, złości i wszystkich pozostałych ciazowych przyjemności! Tak pozytywnie oczywiscie zazdroszcze..
U mnie dzisiaj na dobre zaczęła się @.Spedzam zatem popoludnie z lampka czerwonego wina. Mam kilka pytań, pomozcie proszę. Chcę kontrolowac dobrze nowy cykl,kiedy zacząć mierzyc tempkę? I kiedy,w jakich czestotliwosciach robic testy ovu? Mam ich chyba 20,wystarczy?
Cieszę się, że zaczynam nowu cykl2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Teraz już wiem,o co chodzi z tym nadrabianiem forum po kilku godzinach nieobecności:)
Cieszę się, że zaczynam nowu cyklJustine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:A mnie właśnie jajnik zaczął napierdzielać jak nigdy i w dodatku lewy
Na chwilę przerwałam pisanie, bo nie wyrabiałam
Ale młodszy mnie rozbroił , przyszedł ze swoją apteczką i badał mnie, powiedział, że pewnie mam dzidziusia. Powiedziałam mu, że nie mam to kazał mi się położyć, robił mi "zastrzyk"Agnieszka0812, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Justine M wrote:u mnie dziś ogórkowa, ciągle mam smak na zupy jarzynowe, dobrze bo to akurat w miare zdrowa zachcianka
s1985, Renia7910, Justine M, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Ja to bez ciąży mam takie smaki a że mój syn nie wszystkie warzywa lubi,czasem przerabiam zupę na krem z groszkiem ptysiowym,żeby nje widział dokładnie jaki jest skład.Ostatnio młody siada do obiadu i mówi do męża, o niee,tata dzisiaj znowu jest ta przecierana zupa dla dziadkow
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
No tak,szczególnie że Macio,ma od małego dziwne kryteria zywieniowe.Była faza na zupy zielone,kotlety "płaskie i brązowe" no i nieśmiertelny rosół,dopóki nie wiedział, że jest z mięsa i warzyw:) według jego logiki,ogórkowa jest z ogórków, pomidorowa z pomidorów, a rosół, z rosolów:)
Renia7910, Agnieszka0812, Justine M, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:No tak,szczególnie że Macio,ma od małego dziwne kryteria zywieniowe.Była faza na zupy zielone,kotlety "płaskie i brązowe" no i nieśmiertelny rosół,dopóki nie wiedział, że jest z mięsa i warzyw:) według jego logiki,ogórkowa jest z ogórków, pomidorowa z pomidorów, a rosół, z rosolów:)
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
spacer z psem, a potem 'na wspólnej'
ogórkową trzeba rozchodzić heheRenia7910, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Jestem cipki zjadlam pomidorowki,kanapusie z twarozkiem trzeba malca nakarmic,bo mial dzis ciezki dzien jak i mamusia,dziewczyny tak sie naczekalam,tylke kobiet bylo,dobrze,ze cos mnie tknelo i o pol godziny wczesniej poszlam,weszlam do niego a on patrzy na mnie zdziwiony i mowi,czy ja mam cos z cisnieniem,no goraczki dostalam naprawde,czulam sie na goraczke,czerwona jak burak,dziewczynki i ten torbiel zmalal strasznie,prawie go niewidac w tydzien,to jakis cud normalnie,albo mowi,ze mogl peknac,ale nie byl duzy to nawet dobrze,odrazu mu powiedzzalam,ze nie wychodze dopoki serduszka nie zobacze,ze ma szukac,namarudzilam mu sie,ze sie boje,ze martwie ale szukac nie musial jak powiekszyl to pdrazu zobaczylam,ze pika cos tam,jakis kropek...jej poplakalam sie,a lekarz sie usmiechal i stwierdzil,ze takie reakcjie chcialby ogladac zawsze tak mu dziekowalam,malo go tam nie usciskalam,w pore sie ogarnelam i powiem wam kochane,ze czuje sie o duzo lzej mam karte,skierowania na przerozne wyniki i za 2 tygodnie kolejna wizyta bede dzis spac spokojnie i padne z emocji jak kawka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 19:55
Renia7910, Wiaterek, s1985, lunadelrospo, kehlana_miyu, Agnieszka0812, niezapominajka, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Jestem cipki zjadlam pomidorowki,kanapusie z twarozkiem trzeba malca nakarmic,bo mial dzis ciezki dzien jak i mamusia,dziewczyny tak sie naczekalam,tylke kobiet bylo,dobrze,ze cos mnie tknelo i o pol godziny wczesniej poszlam,weszlam do niego a on patrzy na mnie zdziwiony i mowi,czy ja mam cos z cisnieniem,no goraczki dostalam naprawde,czulam sie na goraczke,czerwona jak burak,dziewczynki i ten torbiel zmalal strasznie,prawie go niewidac w tydzien,to jakis cud normalnie,albo mowi,ze mogl peknac,ale nie byl duzy to nawet dobrze,odrazu mu powiedzzalam,ze nie wychodze dopoki serduszka nie zobacze,ze ma szukac,namarudzilam mu sie,ze sie boje,ze martwie ale szukac nie musial jak powiekszyl to pdrazu zobaczylam,ze pika cos tam,jakis kropek...jej poplakalam sie,a lekarz sie usmiechal i stwierdzil,ze takie reakcjie chcialby ogladac zawsze tak mu dziekowalam,malo go tam nie usciskalam,w pore sie ogarnelam i powiem wam kochane,ze czuje sie o duzo lzej mam karte,skierowania na przerozne wyniki i za 2 tygodnie kolejna wizyta bede dzis spac spokojnie i padne z emocji jak kawka
ilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Eh dziewczyny jutro będzie trudny dzień. Latam co chwile do łazienki jak tylko mnie brzuch zaboli sprawdzić czy @ nie nadchodzi. Chciałbym juz ta prawdziwa kreskę zobaczyć, ale do piątku musze wytrzymać bo znów się rozczaruje l.
Ilonia pipko mówiłam Ci żebyś się w lepek puknęła? Ty też nigdy nie słuchasz. Z torbiela tez Ci mówiłam ale jesteś niereformowalnaAgnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterku,do piątku to dwa dni.To 7 razy krócej niz musialaś teraz czekać. Dasz radę. Przyznam Ci się, że rano spojrzalam na Twoje zdjęcia testów,byłam w samochodzie i nie widziałam tej kreski..ale nie dawało mi to spokoju,więc teraz sprawdziłam na telefonie i dwóch laptopach i trzy razy na tak:)
Ale tak naprawdę najwazniejsze,że Ty ją widzisz,w realu!kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość