Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Tylko napisałam o swoich doświadczeniach. Jak chce robić zdjęcia robaczkom to dobre ostrzenie jest niezbędne. Z czasem zobaczy czy jej zestaw wystarcza czy ma "chrapkę na coś lepszego". Ja zawodową fotograf nie jestem. Mamy taką rodzinną działalność. Mama takiego sprzętu dorobiła się po 15latach pracy więc nic za darmo Cieszę się że Sylwia ma chęć kupić sobie coś lepszego niż kieszonkowy aparacik za 500zł. Wątpię żeby już wróciła do takich takich totalnie amatorskim aparatów, bo jak sama piszesz lustrzanka i photoshop dają niesamowite możliwości
no to skoro rozumiesz że to kupe kasy kosztuje, wiesz że Sylwia zaczyna, szukała kitu do tysiąca zł no to tymbardziej nie rozumiem Twoich rad typu tamron be, sigma ciut lepsza ale też ble, tylko oryginalny canon zajebisty
wiesz co może to moje hormony ciążowe i dlatego tak się spinam ale no jakby ktoś pytał o auto do 5tys sprawne a Ty byś odpoweidziała no nie no do 5 tysi do dziady kup sobie z salonu bmw, min 50tysiPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
marzusiax wrote:Nie mów że masz pająka w terrarium?! Ja mam arachnofobie - pająki nie dla mnie...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:jak już bede miałą aparat to zrobie zdjęcie w pełnej okazałości mojemu pająkowi
moja modeleczka z sześcioma nogami ;]
Marzy mi się lustrzanka, na razie mam Panasonic Lumix DMC-LX5 na potrzeby codzienneFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Justine M wrote:no to skoro rozumiesz że to kupe kasy kosztuje, wiesz że Sylwia zaczyna, szukała kitu do tysiąca zł no to tymbardziej nie rozumiem Twoich rad typu tamron be, sigma ciut lepsza ale też ble, tylko oryginalny canon zajebisty
wiesz co może to moje hormony ciążowe i dlatego tak się spinam ale no jakby ktoś pytał o auto do 5tys sprawne a Ty byś odpoweidziała no nie no do 5 tysi do dziady kup sobie z salonu bmw, min 50tysiAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Podziwiam Cię! Mnie odrażają pająki i robale
Marzy mi się lustrzanka, na razie mam Panasonic Lumix DMC-LX5 na potrzeby codzienneAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:kochana to jednak hormony ;p
Justine spokojnie, oddychaj A propos nazwy to fajną rymowankę Ilonia napisałailonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Justine M wrote:no to ide nie bede Was wkurzać hormonami swoimi
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:No myślę, że hormony, chyba nie charakterek
Justine spokojnie, oddychaj A propos nazwy to fajną rymowankę Ilonia napisała2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
hokus pokus czary mary,my tu wszystkie zaciazamy
tak to leciało
a czemu siedzi moja piękna w terrarium na przeciwko mnie ;]Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dziewczyny potrzebuje porady. Mojego męża coś rozbiera jakieś choróbsko. Bolą go nogi, jest słaby i ma częstomocz. Przy chorobie nerek ból pleców jest zawsze? Co mu mogę dać oprócz wapna i wit C. Zaparzyłam żurawinę i mu dam jak wróci z pracy.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
s1985 wrote:hokus pokus czary mary,my tu wszystkie zaciazamy
tak to leciało
a czemu siedzi moja piękna w terrarium na przeciwko mnie ;]
Fajna rymowanka Nie wiem czy Justin jest w nastroju do zmieniania nazwy wątku. "stan błogosławiony" mocno jej daje w dupę.s1985 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Dziewczyny potrzebuje porady. Mojego męża coś rozbiera jakieś choróbsko. Bolą go nogi, jest słaby i ma częstomocz. Przy chorobie nerek ból pleców jest zawsze? Co mu mogę dać oprócz wapna i wit C. Zaparzyłam żurawinę i mu dam jak wróci z pracy.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Nie mam pojęcia może niech się uda do lekarza, albo po pracy niech zrobi morfologię i crp i z tym jutro do lekarza2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sysiu, ani mi się waż wrzucać tu zdjęć pająków! Rozumiem, że to pewnie śliczne i mądre zwierzątka, ale ja też mam arachnofobię i jeszcze ze strachu przestanę tu wchodzić. Pająki zdecydowanie wolę jak najdalej ode mnie!
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015