Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
O boshe... Jeden dzien mnie nie było, a wy jak perszingi piszecie. W domu albo w robocie nie macie co robić?
Widże, ze sie dzieje...
Ilonia, trzymam kciuki, ale w sumie myślę, ze nie są potrzebne, bo dobrze będzie.
Justyś, Ala , zobaczcie co znalazłam http://www.babyboom.pl/blog/szczegoly/wymiotujesz-w-ciazy-wspaniale-twoje-dziecko-bedzie-mialo-wysokie-iq.html
Kaśka, u mnie w dniu spodziewanej @ wyszedł ledwo widoczny bladzioch i poleciałam na betę.
A ja wczoraj wróciłam do domu... Smutno tak jakoś. Musiałam sobie Młodego do łóżka wziąć, bo jakieś takie wielkie I choć spięłam się przed wyjazdem z A, to już za nim tęsknię...Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
55monika5 wrote:ja jestem dopiero w 9dc ale ostatnio owulacje miałam 11, dlatego robię wcześniej dzisiaj powoli zaczynają pobolewać mnie jajniki więc pewnie się zbliża2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
niezapominajka wrote:O boshe... Jeden dzien mnie nie było, a wy jak perszingi piszecie. W domu albo w robocie nie macie co robić?
Widże, ze sie dzieje...
Ilonia, trzymam kciuki, ale w sumie myślę, ze nie są potrzebne, bo dobrze będzie.
Justyś, Ala , zobaczcie co znalazłam http://www.babyboom.pl/blog/szczegoly/wymiotujesz-w-ciazy-wspaniale-twoje-dziecko-bedzie-mialo-wysokie-iq.html
Kaśka, u mnie w dniu spodziewanej @ wyszedł ledwo widoczny bladzioch i poleciałam na betę.
A ja wczoraj wróciłam do domu... Smutno tak jakoś. Musiałam sobie Młodego do łóżka wziąć, bo jakieś takie wielkie I choć spięłam się przed wyjazdem z A, to już za nim tęsknię...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
55monika5 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi, bo wszędzie pisze ile max żyją plemniki w ciele kobiety, a mnie interesuje to min, czy kochająca się co 2 wystarczy? boję się że owulacja wystąpi w tym dniu kiedy będzie przerwa i plemników już nie będzie
w teorii 3 do 5
w praktyce max 3
co 2 dni to zalecana częstotliwosc przez lekarza
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
55monika5 wrote:ja dopiero zaczynam i na moim wykresie za wiele nie ma:)
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:No właśnie u mnie też. Czekam dziewuszki, nie nakręcam się. Jakby dziś wyszła ładna krecha to bym była spokojna, a tak to dupa zbita.
nie wyjdzie Ci mocna krecha przed @
chyba że masz bliźniaki;P
tak to działa, test zrobiony przed pokaże tylko bladziocha
Gratuluje zaciążyłaś, z 3 testów na 2 widać cień i to na zdjęciu, więc to aż taki cień cienia nie jest
Teraz powtarzaj testy bo najważniejsze jest to żeby krecha ciemniala. No chyba że na bete idziesz i tak sobie określisz ten przyrost to i lepiej
Mówię Ci od dawna że zaciążyłaś, ciekawe kiedy wreszcie Ty uwierzyszWiaterek, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Na razie nie wierzę, ale dziś mojemu powiedziałam, że chyba się udało A on mi na to, że w takim razie na czwartkową imprezę pojedziemy samochodem No taki śmieszek z niego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 10:35
ilonia1984, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
niezapominajka wrote:O boshe... Jeden dzien mnie nie było, a wy jak perszingi piszecie.
haha, kochana jesteś wiesz jak człowieka pocieszyćWiaterek, niezapominajka, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
kurde 5sek było, chcialam tylko zobaczyc czy działa
Tak moje zdjecia, chciałam fajną animacje im zrobić jak puszczają te balonyPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
dobra musze teraz dać zeby nie bylo ze ktoś widzi a ktoś nie
ja tylko linka sobie tu niewinnie testowałam
Agnieszka0812, monilia84, ilonia1984, lunadelrospo lubią tę wiadomość
-
no kurde nic sie na tym forum nie ukryje!
hahh
a Wy gadu gadu, a nazwy dla wątku dalej ni maAgnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Justine M wrote:no kurde nic sie na tym forum nie ukryje!
hahh
a Wy gadu gadu, a nazwy dla wątku dalej ni ma2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:jak nie ma , JUSTYNIANKI
jak zakonnice jakieś
chyba do nas to nie pasuje ;PAgnieszka0812 lubi tę wiadomość