Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Czekam na razie w labo w poczekalni. Nie wiem czy w ogóle zdążę bo do 9 pobierają krew a ja jakos nie mogłam sie zebrac na wxzesniej... Wynik będę miała nie wiem kiedy... Zapytam czy będę mogla zadzwonic pp wynik bo jak nie to odbiorę dopiero jutro..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sysia to i tak się ciesz że w ogóle miałaś w aptece, bo ja u mnie obleciałam wszystkie apteki w okolicy i nigdzie nie mieli Ja mierzę zwykłym elektronicznym z jednym miejscem po przecinku więc nie jest zbyt dokładnie
Kasia u mnie tez się tak mówi, że córka odbiera urodę a synek dodaje, ale siostry tak ładnie wyglądały z córkami, że u nas to się chyba nie sprawdza chyba u nas. A czy ciąża jest to też się okaże. Korci mnie, żeby na betę pójść, ale chyba sobie daruję dopóki mi jako taki test nie wyjdzieAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnykatkaz wrote:Kacha, u mnie się mówi, że jak kobieta na początku ciązy źle wygląda, to znaczy, że córka ciągnie z niej urodę, a jak pięknieje, to syn będzie więc... tego, że zaciążyłaś to jestem pewna, ciekawa jestem tylko czy to się sprawdzi
Moja kuzynka tez tak powtarzala i z racji tego ze wygladala jak upior to nie dopuszczala do siebie mysli ze moze byc inaczej jak corka i wszystko planowala pod katem dziewczynki... jakiez bylo rozczarowanie jak okazalo sie ze to syn...
I to doslownie rozczarowanie i rozzalenie! Laska zamiast cieszyc sie ze zaszla za pierwszym strzalem i wszystko z dzieckiem ok to rozpaczala ze bedzie syn...
-
s1985 wrote:http://allegro.pl/pewny-termometr-owulacyjny-kardioline-kl60-0-01-c-i5455176996.html ja kupiłam taki bo jak pani w aptece powiedziałą żeowulacuyjne u nich 90 zł kosztują to ja wysmiałam obróciłam się na pięcie i wyszłąm ;]
dzięki Sysia, w domku sobie pooglądam , bo w pracy mi allegro blokująs1985 lubi tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
roxa wrote:Moja kuzynka tez tak powtarzala i z racji tego ze wygladala jak upior to nie dopuszczala do siebie mysli ze moze byc inaczej jak corka i wszystko planowala pod katem dziewczynki... jakiez bylo rozczarowanie jak okazalo sie ze to syn...
I to doslownie rozczarowanie i rozzalenie! Laska zamiast cieszyc sie ze zaszla za pierwszym strzalem i wszystko z dzieckiem ok to rozpaczala ze bedzie syn...
Jak dla mnie to to nie ma żadnego znaczeniaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
katkaz wrote:Ilonia, cudny ten Twój Kropuś, aż mi się łezka w oku zakręciła, ze wzruszenia coś mam przeczucia, ze to synuś będzie dużo zdrówka wam życzę
Pucuś, będzie dobrze. Trzymam kciuki za bete i piękne przyrosty.
Kacha, u mnie się mówi, że jak kobieta na początku ciązy źle wygląda, to znaczy, że córka ciągnie z niej urodę, a jak pięknieje, to syn będzie więc... tego, że zaciążyłaś to jestem pewna, ciekawa jestem tylko czy to się sprawdziAgnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Jak dla mnie to to nie ma żadnego znaczenia
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
roxa wrote:Moja kuzynka tez tak powtarzala i z racji tego ze wygladala jak upior to nie dopuszczala do siebie mysli ze moze byc inaczej jak corka i wszystko planowala pod katem dziewczynki... jakiez bylo rozczarowanie jak okazalo sie ze to syn...
To tylko takie gadanie starych ciotek, nie wiem czy się sprawdza, ja w ciąży z Zośką na początku to strasznie wyglądałam, a tak od połowy to wręcz kwitnąco. W drugiej ciąży też wyglądałam okropnie, ale nie wiem jak płeć miała być, przeczucia tylko miałam, że synuś.Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Zosia 31.01.14r
-
roxa wrote:No dla mnie tez nie wszystko jedno jaka plec wazne ze dziecko zdrowe jest! A ta glupia laska 2 dni ryczala ze nie taka plec jak chciala... no w pysk strzelic to za malo!
no i roxa na gołe klaty z nią ;] No głupie są czasami laski, ale jakby jej się przytrafiło to co nam to inaczej by gadała. Zdrowe, śliczne, różowes1985 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualnykatkaz wrote:To tylko takie gadanie starych ciotek, nie wiem czy się sprawdza, ja w ciąży z Zośką na początku to strasznie wyglądałam, a tak od połowy to wręcz kwitnąco. W drugiej ciąży też wyglądałam okropnie, ale nie wiem jak płeć miała być, przeczucia tylko miałam, że synuś.
-
A tak w ogóle to mnie też to wkurza, jak mi babcia np. życzyła "chłopaczka" bo u mnie dużo dziewczyn w rodzinie, moi rodzice 3 wnuczki mają i chłopaka żadnego, a i rodzice 3 córki i tylko jeden chłopak z przypadku ;] Teraz po poronieniu to mam nadzieję już nikt mi nic nie będzie życzył byleby zdrowe było
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:no i roxa na gołe klaty z nią ;] No głupie są czasami laski, ale jakby jej się przytrafiło to co nam to inaczej by gadała. Zdrowe, śliczne, różowe
I nie wazne ze jej siostra stara sie od 5 lat my przeszlo 2 laska stwierdzila ze ona jest w ciazy i teraz nagle wszystkie chcemy byc! -
nick nieaktualnyRoxa, niektóre laski naprawdę potrafią byc infantylne, bez względu na wiek...
Wiaterek, ja też mam 2 siostry jeszcze i brata "z przypadku", późno rodzonego Chociaż jak na to spojrzeć z drugiej strony to i tak mama była młodsza w swojej 4 ciąży niż ja gdy poroniłam pierwszą.Agnieszka0812, Wiaterek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Ja bym chciala chlopca,ale...coreczki sa tak cudowne,ze jak bedzie to bede skakac i uszkami klaskac,dla dziewczynki mam od wczoraj juz imie Lili Lilianka,tylko nie wiem co na to jeszcze moj,bo narazie nie poruszam z nim tego tematu i dam mu czasu troche,zeby sie bac przestal cos czuje ,ze beda wojny o imie w tamtej straconej ciazy juz spiny na poczatku byly,tak ze tym razem ja wiem jak bedzie moja cora miec na imie i nieiwem co by musial zrobic zeby mnie przekonac hehe raczej nie mozliwe
Agnieszka0812, Renia7910, katkaz lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
roxa wrote:A poszlabym bo laska ogolnie jebnieta! Jej siostra poronila 4 razy i wkoncu ja przekonalam jak sama szlam do kliniki zeby sprobowala tez poszla zaszla odrazu bo z tym nie miala problemu tylko z utrzymaniem a ta jak sie dowiedziala to byla autentycznie wkurwiona ze tamta jest w ciazy bo tylko ona moze byc...
I nie wazne ze jej siostra stara sie od 5 lat my przeszlo 2 laska stwierdzila ze ona jest w ciazy i teraz nagle wszystkie chcemy byc!
To naprawdę głupie dziewczynisko ! Ja tam się z każdej ciąży w okolicy cieszę moim marzeniem jest teraz zaciążyć i zdrowo donosićWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 09:01
Agnieszka0812, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Zosia 31.01.14r
-
ilonia1984 wrote:Ja bym chciala chlopca,ale...coreczki sa tak cudowne,ze jak bedzie to bede skakac i uszkami klaskac,dla dziewczynki mam od wczoraj juz imie Lili Lilianka,tylko nie wiem co na to jeszcze moj,bo narazie nie poruszam z nim tego tematu i dam mu czasu troche,zeby sie bac przestal cos czuje ,ze beda wojny o imie w tamtej straconej ciazy juz spiny na poczatku byly,tak ze tym razem ja wiem jak bedzie moja cora miec na imie i nieiwem co by musial zrobic zeby mnie przekonac hehe raczej nie mozliwe
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Justyś coś dla Ciebie ;]
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0215066ea13a.gifRenia7910, katkaz, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:Ja bym chciala chlopca,ale...coreczki sa tak cudowne,ze jak bedzie to bede skakac i uszkami klaskac,dla dziewczynki mam od wczoraj juz imie Lili Lilianka,tylko nie wiem co na to jeszcze moj,bo narazie nie poruszam z nim tego tematu i dam mu czasu troche,zeby sie bac przestal cos czuje ,ze beda wojny o imie w tamtej straconej ciazy juz spiny na poczatku byly,tak ze tym razem ja wiem jak bedzie moja cora miec na imie i nieiwem co by musial zrobic zeby mnie przekonac hehe raczej nie mozliwe
Ślicznie - Lila, Lilka, Lilianka - lubię zdrobnienia A pierworodna córcia jak ma na imię?ilonia1984 lubi tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Zosia 31.01.14r