Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykatkaz wrote:Będzie i u nas może nie dziś czy jutro, ale będzie
s1985, ilonia1984, katkaz, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnys1985 wrote:az boję się wejść na wagę jak mówią ze to można przytyć
-
nick nieaktualnyIlonia nie tylko Ty jesteś w szoku. Mój umysł tego nie ogarnia, jak można po prostu podejść i uderzyć dziecko siekierą. Jak chory umysł musi mieć ten człowiek? Nigdy nie wiesz kto mija cię właśnie na ulicy, co mu się w tej głowie dzieje w tym momencie...
-
Renia7910 wrote:Sysiu ja poprzednio po nim nie przytyłam, a jeśli nawet to było to niezauważalne. Bardzo roztyłam się po Luteinie, wiadomo - progesteron. Pomału wracam do swojej poprzedniej wagi ale pewnie mi sie nie uda tak do końca. Ale szczerze - czy to ważne? Przeciez te parę dodatkowych kg to naprawdę niewielka cena za skarb...
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:tia siedzę i modlę się żeby to poszło w cycki nie w dupę ;p
My mieliśmy wojnę o imię Sebastian (Mąż) i Nikodem (ja). Doszliśmy do kompromisu że miał być sebastian, ale jak się dowiedzieliśmy o sprawie do zdecydowaliśmy że damy Krzyś (patron kierowców-mąż zawodowo jeździ) a na sebastiana poczekamy. Dziś jak tam myślę to chyba nigdy nie nazwę tak syna bo dla mnie w duchu Sebastianem zawsze będzie mój pierwszy syn Krzyś.
Cholera ale mi myśl przeleciała przez głowę - plaga egipska mnie spotkała, bo zmarło moje pierworodne dziecko...
Dla córki nie wymyślałam bo od 2 kresek czułam że będzie synWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 10:12
s1985, katkaz lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:pomarzyć możesz hahaah Renia dobrze mówi - jak by ci to miało pomuc to nie tyle w ciąży przytyjesz ale to wtedy między innymi ci w cycki pójdzie
My mieliśmy wojnę o imię Sebastian (Mąż) i Nikodem (ja). Doszliśmy do kompromisu że miał być sebastian, ale jak się dowiedzieliśmy o sprawie do zdecydowaliśmy że damy Krzyś (patron kierowców-mąż zawodowo jeździ) a na sebastiana poczekamy. Dziś jak tam myślę to chyba nigdy nie nazwę tak syna bo dla mnie w duchu Sebastianem zawsze będzie mój pierwszy syn Krzyś.
Cholera ale mi myśl przeleciała przez głowę - plaga egipska mnie spotkała, bo zmarło moje pierworodne dziecko...
Dla córki nie wymyślałam bo od 2 kresek czułam że będzie syn2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Własnie ja czułam że będzie dziewczynka i dałam na imię Ala (tak w myślach, nikomu o tym nie powiedziałam) i trochę się rozczarowałam jak moja siostra zmieniła dziecku imię z Ania na Ala. Mówiłam mojemu że moja siostra nieświadomie zrobiła mi straszną przykrośćWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Alus kochana,wszyscy o Ciebie pytaja,starsze dziewuchy co z nimi bylas od poczatku na forum kwietniowek,i ciagle jest o uzupelnieniu listy,wiem,ze stracilas serce i Ci sie tam uzupelniac nic nie chce,ale sa tez fajne kobitki itd...moze poprostu przekaz kwietnioweczki komus,bo tak glupio bez kogos kto trzyma nad tym piecze,takie moje zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 10:56
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hej Ilonia, tylko od technicznej strony Ci powiem że nie da się wątku przekazać. Tzn ktoś inny musi utworzyć nowy wątek i laski niech na nowy przejdą a stary naturalnie spadnie w dal
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
roxa wrote:A to to na pewno! Ja to narazie czekam na @ ktora idzie i dojsc nie moze... no chyba ze by z konkretnego powodu miala nie dojsc w co nie wierze...
Mnie przyznam się korciło trochę, żeby nie czekać do puerwszej @,nawet raz w porywie chwili się nie pilnowaliśmy,mój lekarz mówił, że takie ciąże też prowadził i całe i zdrowe,(choc wiadomo, ze pierwsza @ to dużoblepiej) czasami kobiety czekały i pół roku i roniły.Nie ma reguły reguły. Mimo tego,na takie 100% staranie się nie zdecydowalam. -
Ilonia strasznie dobre wiadomości, torbiel znikła, serduszko jest. Czego chcieć więcej.
Strasznie się cieszę, mam nadzieję że wreszcie trochę się uspokoiłaś i zaczynasz wierzyć że już teraz będzie oki ;*ilonia1984 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Ilonia, tak się cieszę! śliczny bąbelek
eh, dopiero za tydzień się dowiem czy wszystko tam się dobrze dzieje. Ale chyba musi, skoro zaczęłam dzień od głowy w klozecie.s1985, Justine M, ilonia1984, Renia7910, pucek, monilia84 lubią tę wiadomość
-
pomagają tez napoje z lodem, duuużą ilością lodu na młości, przynajmniej mi!
missbum lubi tę wiadomość
-
s1985 wrote:dziewczyny powiedzcie mi jaki mogą być przyczyny pozytywnego testu ciazowego jak sie w ciazy nie jest?
jest jakiś lek który laski dostają na wspomaganie,ale nie luteina ani progesteron. Kurcze no trzeba by w google poszukać, ale jest lek na pęknięcie czy na jajeczkowanie czyc oś takiego
no i rak niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 11:05
-
Justine M wrote:jest jakiś lek który laski dostają na wspomaganie,ale nie luteina ani progesteron. Kurcze no trzeba by w google poszukać, ale jest lek na pęknięcie czy na jajeczkowanie czyc oś takiego
no i rak niestety2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18