Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Ja od mojego R dostałam storczyka. Nie wiem z jakiej okazji ale trafił w żonki gust. Mam 5 storczyków i udało mu się trafić w kolor którego nie mam. Zdolniacha - dostałby od żony za to "prezent" ale jest foch i nie ma prezentów
Monilia, ja też uwielbiam storczyki! Planuję nabyć do sypialni jak ją wreszcie skończymymonilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Olciu, ostrożne gratulacje Czekamy na kolejny test
Dziewczyny, a ja już zupełnie zgłupiałam 6dpo, a mi się nagle śluz rozciągliwy pokazał. Ki diabeł? Któraś z Was tak miała?
Aż zajrzałam do archiwum do mojego cyklu ciążowego - też mniej więcej w tym czasie pojawił się śluz, z tym że bardziej kremowy. -
ilonia1984 wrote:Moj tez dzis dostal prezet,wkoncu nabralam checi,wkoncu sie odblokowalam i wkoncu sie porzadnie bzyknelismy i odrazu widze zadowolenie na papce mego mezusia i mysle,ze na mojej taki same zadowolenie sie pojawilo,dziewczyny mam taki brzuszek duzy,wzdecia i przytylam ogolnie,ze brzuszek odstaje niezle,jak bym w 5 miesiacu byla,cos czuje,ze bede miala mega wczesny i wielki brzusio w tej ciazy,tylko co bedzie potem
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ilonia w kolejnej ciąży zawsze szybciej brzuszek widać niż w pierwszej chlopom to jednak nie wiele brakuje do szczęścia choć mój poszedł sobie po hamburgera
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:Aż zajrzałam do archiwum do mojego cyklu ciążowego - też mniej więcej w tym czasie pojawił się śluz, z tym że bardziej kremowy.
Renia, dzięki za info No mój jest taki kremowy, ale ciągnie się tez na jakiś centymetr - ni pies ni wydra. Mam nadzieję, że to dobry objaw się okażeilonia1984, Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Agnieszka0812 wrote:Ale za to potem jak przyjedzie to dopiero będzie ekstra, jak się nateskni to dopiero jest zajebiście
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Sysiu fotka storczyka na życzenie
http://zapodaj.net/46c8238a59578.jpg.htmlmonilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:Pucus sliczna beta,beda blizniaki no niestety,my kobiety pp tak juz mamy,ze sie wszystkim martwimy w kolejnej ciazy,najpierw beta,potem czekamy na serduszko, boimy sie gdy cos zakuje,pociagnie,ze cycki nie bola jak Powinny itd itp chodz ja narazie sie uspokoilam i jestem dobrej mysli teraz juz musi byc pucus dobrze i bedzie
Noo nieraz jak na spokojnie na to spojrzę, to wiem że to po prostu strach po ty co przeszłam, ale i tak nieraz nie mogę powstrzymać emocji...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Rudzik39 wrote:Dziewczyny,poczytuję Was od dłuższego czasu ale jakoś nie wiedzialam co pisać.
Dzisiaj mam już totalny mętlik w głowie.
Regularnie co do dnia ,czyli na 32 dzień mam zawsze @.
Nawet jak byłam przeziębiona czy po podróży zawsze była punktualnie.
Dziś jest juz 33 dzień i nawet nie miałam plamien, które też zawsze były od 30 dcyklu.
Zrobiłam wczoraj wieczorem test i negatyw
Zresztą nawet nie wiem kiedy miałam owulację bo na wykresie pokazało mi nie tak jak myślałam.
Nie wiem czy to przez upał.
Wczoraj miałam sensacje jelitowe, bulgotanie i ciągle biegałam do toalety.
Boli mnie krzyz tak jak na @ i mam wrażenie ze zaraz ją dostanę.
Sorki ze tak marudze ale musiałam komuś się wygadac.
Nie liczę na ciążę ale jest zawsze jakaś iskierka nadziei.
Michaś [ * ] 04.06.2014
Póki nie ma @ to może się wszystko zdarzyc Trzymam kciuki i wysyłam Ci wiruski )Rudzik39 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Renia7910 wrote:Czasami zupełnie bez powodu owulacja może się przesunąć i wraz z nią - długość cyklu. Nie wiem ile masz lat ale z czasem coraz częściej mamy cykle bezowulacyjne, które tym bardziej odbiegają długością od cykli owulacyjnych.
Wiadomo, szansa jest zawsze więc jeśli @ nie przyjdzie to rób testy chociażby co drugi dzień, czasami wychodzą pozytywne dopiero kilka dni po planowanej @. Jednodniowe sensacje żołądkowo -,jelitowe raczej nie wskazują na ciążę, przynajmniej w moim przypadku było to 1,5 miesiąca męczarni i niewyobrażalnych wzdęć.
Powtórz test jutro i nie denerwuj się, fasol jeśli tam jest to wkrótce się ujawni
A ja w pierwszej ciąży 5 dni przed pozytywnym testem miałam jeden dzień taki że wymiotowałam, miałam goraczke i nie moglam wstac z lozka - wtedy zrobilam test i byl negatyw a potem dwie kreski
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Olcia O-O wrote:Dziewczyny zrobiłam przedtem test bo nie wytrzymałam do rana. Zdjęcia mi wychodzą nie za bardzo wyrazne ale może coś widać waszym okiem hmm....??
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/9c29dcfdca922d2fe61f76b673e63a6e.jpg
Nooo taki dwuznaczny ten test, bo niby kreske widac ale trochę rozmazana... ale ewidentnie coś widać... Ja bym zrobiła drugi test
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
pucek wrote:Ej dziewczynki powiedzcie mi proszę, ja mam patrzzeć na wyniki dla 4 czy dla 5 tygodnia od ostatniej miesiaczki jak chce zobaczyc czy ta beta w normie czy powyżej ?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18