Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Ja od mojego R dostałam storczyka. Nie wiem z jakiej okazji ale trafił w żonki gust. Mam 5 storczyków i udało mu się trafić w kolor którego nie mam. Zdolniacha - dostałby od żony za to "prezent" ale jest foch i nie ma prezentów
Monilia, ja też uwielbiam storczyki! Planuję nabyć do sypialni jak ją wreszcie skończymymonilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Olciu, ostrożne gratulacje
Czekamy na kolejny test
Dziewczyny, a ja już zupełnie zgłupiałam 6dpo, a mi się nagle śluz rozciągliwy pokazał. Ki diabeł? Któraś z Was tak miała?
Aż zajrzałam do archiwum do mojego cyklu ciążowego - też mniej więcej w tym czasie pojawił się śluz, z tym że bardziej kremowy. -
ilonia1984 wrote:Moj tez dzis dostal prezet,wkoncu nabralam checi,wkoncu sie odblokowalam i wkoncu sie porzadnie bzyknelismy
i odrazu widze zadowolenie na papce mego mezusia i mysle,ze na mojej taki same zadowolenie sie pojawilo,dziewczyny mam taki brzuszek duzy,wzdecia i przytylam ogolnie,ze brzuszek odstaje niezle,jak bym w 5 miesiacu byla,cos czuje,ze bede miala mega wczesny i wielki brzusio w tej ciazy,tylko co bedzie potem
chlopom to jednak nie wiele brakuje do szczęścia
choć mój poszedł sobie po hamburgera
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ilonia w kolejnej ciąży zawsze szybciej brzuszek widać niż w pierwszej
chlopom to jednak nie wiele brakuje do szczęścia
choć mój poszedł sobie po hamburgera
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:Aż zajrzałam do archiwum do mojego cyklu ciążowego - też mniej więcej w tym czasie pojawił się śluz, z tym że bardziej kremowy.
Renia, dzięki za infoNo mój jest taki kremowy, ale ciągnie się tez na jakiś centymetr - ni pies ni wydra. Mam nadzieję, że to dobry objaw się okaże
ilonia1984, Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Agnieszka0812 wrote:Ale za to potem jak przyjedzie to dopiero będzie ekstra, jak się nateskni to dopiero jest zajebiście
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Sysiu fotka storczyka na życzenie
http://zapodaj.net/46c8238a59578.jpg.htmlmonilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:Pucus sliczna beta,beda blizniaki
no niestety,my kobiety pp tak juz mamy,ze sie wszystkim martwimy w kolejnej ciazy,najpierw beta,potem czekamy na serduszko, boimy sie gdy cos zakuje,pociagnie,ze cycki nie bola jak Powinny itd itp chodz ja narazie sie uspokoilam i jestem dobrej mysli
teraz juz musi byc pucus dobrze i bedzie
Noo nieraz jak na spokojnie na to spojrzę, to wiem że to po prostu strach po ty co przeszłam, ale i tak nieraz nie mogę powstrzymać emocji...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Rudzik39 wrote:Dziewczyny,poczytuję Was od dłuższego czasu ale jakoś nie wiedzialam co pisać.
Dzisiaj mam już totalny mętlik w głowie.
Regularnie co do dnia ,czyli na 32 dzień mam zawsze @.
Nawet jak byłam przeziębiona czy po podróży zawsze była punktualnie.
Dziś jest juz 33 dzień i nawet nie miałam plamien, które też zawsze były od 30 dcyklu.
Zrobiłam wczoraj wieczorem test i negatyw
Zresztą nawet nie wiem kiedy miałam owulację bo na wykresie pokazało mi nie tak jak myślałam.
Nie wiem czy to przez upał.
Wczoraj miałam sensacje jelitowe, bulgotanie i ciągle biegałam do toalety.
Boli mnie krzyz tak jak na @ i mam wrażenie ze zaraz ją dostanę.
Sorki ze tak marudze ale musiałam komuś się wygadac.
Nie liczę na ciążę ale jest zawsze jakaś iskierka nadziei.
Michaś [ * ] 04.06.2014
Póki nie ma @ to może się wszystko zdarzycTrzymam kciuki i wysyłam Ci wiruski
)
Rudzik39 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Renia7910 wrote:Czasami zupełnie bez powodu owulacja może się przesunąć i wraz z nią - długość cyklu. Nie wiem ile masz lat ale z czasem coraz częściej mamy cykle bezowulacyjne, które tym bardziej odbiegają długością od cykli owulacyjnych.
Wiadomo, szansa jest zawsze więc jeśli @ nie przyjdzie to rób testy chociażby co drugi dzień, czasami wychodzą pozytywne dopiero kilka dni po planowanej @. Jednodniowe sensacje żołądkowo -,jelitowe raczej nie wskazują na ciążę, przynajmniej w moim przypadku było to 1,5 miesiąca męczarni i niewyobrażalnych wzdęć.
Powtórz test jutro i nie denerwuj się, fasol jeśli tam jest to wkrótce się ujawni
A ja w pierwszej ciąży 5 dni przed pozytywnym testem miałam jeden dzień taki że wymiotowałam, miałam goraczke i nie moglam wstac z lozka - wtedy zrobilam test i byl negatywa potem dwie kreski
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Olcia O-O wrote:Dziewczyny zrobiłam przedtem test bo nie wytrzymałam do rana. Zdjęcia mi wychodzą nie za bardzo wyrazne ale może coś widać waszym okiem hmm....??
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/9c29dcfdca922d2fe61f76b673e63a6e.jpg
Nooo taki dwuznaczny ten test, bo niby kreske widac ale trochę rozmazana... ale ewidentnie coś widać... Ja bym zrobiła drugi test
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
pucek wrote:Ej dziewczynki powiedzcie mi proszę, ja mam patrzzeć na wyniki dla 4 czy dla 5 tygodnia od ostatniej miesiaczki jak chce zobaczyc czy ta beta w normie czy powyżej ?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18