Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik39 wrote:Dziewczyny,poczytuję Was od dłuższego czasu ale jakoś nie wiedzialam co pisać.
Dzisiaj mam już totalny mętlik w głowie.
Regularnie co do dnia ,czyli na 32 dzień mam zawsze @.
Nawet jak byłam przeziębiona czy po podróży zawsze była punktualnie.
Dziś jest juz 33 dzień i nawet nie miałam plamien, które też zawsze były od 30 dcyklu.
Zrobiłam wczoraj wieczorem test i negatyw
Zresztą nawet nie wiem kiedy miałam owulację bo na wykresie pokazało mi nie tak jak myślałam.
Nie wiem czy to przez upał.
Wczoraj miałam sensacje jelitowe, bulgotanie i ciągle biegałam do toalety.
Boli mnie krzyz tak jak na @ i mam wrażenie ze zaraz ją dostanę.
Sorki ze tak marudze ale musiałam komuś się wygadac.
Nie liczę na ciążę ale jest zawsze jakaś iskierka nadziei.
Michaś [ * ] 04.06.2014
Rudzik a miałaś już okres po poronieniu? to Twój 1 cykl po? a którego dnia po poronieniu okres dostałaś?
Wielu kobietom po poronieniu bardzo rozregulowuje się cykl i ovu, czasem po 3-4 miechach wraca do normyPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Rudzik39 wrote:Dziękuję kobitki
Przez ostatnie miesiące miałam monitorowane owulację ,tak więc są co miesiąc mimo mojego wieku (39)
Jestem po trzech ciążach i troszkę juz miałam objawow i za każdym razem wierzcie mi było inaczej.
Teraz staramy się o kolejnego maluszka od października 2014 i mimo moich i męża dobrych wyników nic nie wychodzi
Co do problemu z jelitach to bardziej temu przypisuje opóźnienie @ a nie objaw ciąży.
Chociaż jak zaszłam z córci to moim pierwszym objawem były okropne skurcze jelit i myślałam że czymś się zatrułam.
W tym miesiącu coś mi się poprzestawialo z owulka bo nawet sluz płodny miałam bardzo długo ale z mężem przytulalismy się dopiero (tak mi się wydawalo)juz po owulacji.
I bądź tu babo mądra.
Michaś [ * ] 04.06.2014 (20tc )2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Justine M wrote:Rudzik a miałaś już okres po poronieniu? to Twój 1 cykl po? a którego dnia po poronieniu okres dostałaś?
Wielu kobietom po poronieniu bardzo rozregulowuje się cykl i ovu, czasem po 3-4 miechach wraca do normy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Olcia O-O wrote:Dziewczyny zrobiłam przedtem test bo nie wytrzymałam do rana. Zdjęcia mi wychodzą nie za bardzo wyrazne ale może coś widać waszym okiem hmm....??
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/9c29dcfdca922d2fe61f76b673e63a6e.jpg2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyMoim zdaniem pozytyw
Rudzik, nie pocieszy Cię to zapewne ale też czytam Twoją historię i płaczę. Moja bratowa na dniach rodzi, cieszę się i zazdroszczę, nie gwarantuję swojej reakcji jak zobaczę maluszka... Bóg jest okrutny, ale podobno otrzymujemy tylko tyle ile jesteśmy w stanie znieść. Czemu więc czuję jak ocieram się o granicę wytrzymałości?? -
nick nieaktualnyNie dziękuję, żeby nie zapeszyc
Renia ja też od godziny stoję przy desce do prasowania Cholibcia jak ja tego nie lubię.
Kto wymyślił żeby prasować ubrania ?!!!
Aga no,no wieczór zapowiada się interesująco
Michaś [ * ] 04.06.2014 (20tc )Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Rudzik39 wrote:Nie dziękuję, żeby nie zapeszyc
Renia ja też od godziny stoję przy desce do prasowania Cholibcia jak ja tego nie lubię.
Michaś [ * ] 04.06.2014 (20tc )Rudzik39, pucek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyRudzik39 wrote:Nie dziękuję, żeby nie zapeszyc
Michaś [ * ] 04.06.2014 (20tc )s1985 lubi tę wiadomość