Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja92 wrote:Frytki mmm ja chyba zjem parowke...
Wiaterek, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Beta 615,99 wiec chyba dobrze
Belly pokazuje mi termin na 23.04 ale zobaczymy co powie lekarzkehlana_miyu, Wiaterek, ilonia1984, Renia7910, Agnieszka0812, Justine M, katkaz lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Beta 615,99 wiec chyba dobrze
Belly pokazuje mi termin na 23.04 ale zobaczymy co powie lekarz
Super Pucek, spokojnych 9 miesięcyAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
pucek wrote:Beta 615,99 wiec chyba dobrze
Belly pokazuje mi termin na 23.04 ale zobaczymy co powie lekarzAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Noo juz troche ze mnie zeszlo napięcie... Teraz to jakos tak sie balam pozamacicznej bo mnie tak kuje brzuch, ale może to normalne... Wczoraj taka akcje mężowi zrobiilam ze się boje tego wszystkiego zw juz chciałam dzwonić di lekarza i iść na usg... A teraz juz jestem spokojniejsza... Mam nadzieje ze w sobotę ladnie przyrosnie...
A z drugiej strony te smutli i histerie to moze tylko homony...Agnieszka0812, missbum lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Noo juz troche ze mnie zeszlo napięcie... Teraz to jakos tak sie balam pozamacicznej bo mnie tak kuje brzuch, ale może to normalne... Wczoraj taka akcje mężowi zrobiilam ze się boje tego wszystkiego zw juz chciałam dzwonić di lekarza i iść na usg... A teraz juz jestem spokojniejsza... Mam nadzieje ze w sobotę ladnie przyrosnie...
A z drugiej strony te smutli i histerie to moze tylko homony...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Pucus sliczna beta,beda blizniaki no niestety,my kobiety pp tak juz mamy,ze sie wszystkim martwimy w kolejnej ciazy,najpierw beta,potem czekamy na serduszko, boimy sie gdy cos zakuje,pociagnie,ze cycki nie bola jak Powinny itd itp chodz ja narazie sie uspokoilam i jestem dobrej mysli teraz juz musi byc pucus dobrze i bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 15:44
kehlana_miyu, lunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek wrote:Właśnie widziałam, ze mnie wpisałaś No dobra, bo jestem idiotka i wole się nie zawieść i ten mój mnie tak stopuje z tym, że masakra. No dobra pochwalę się Wam w takim razie moim zakupem wczorajszym.
http://naforum.zapodaj.net/246f6b5fd019.jpg.html
Wiaterek zajeb... kiecuszka
Ja jestem na etapie kupowania jakiegoś ciucha bo w sobotę idę na urodziny do teściowej 60-te a jak zwykle na ostatnią minute zostawiam zakupy. Wczoraj przeszłam galerię ale oczywiście nic mi sie nie spodobało Jeszcze dzisiaj spróbuje wyruszyć na łowy
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agnieszka0812 wrote:Piękna okrąglutka beta! Mój chłop zawiózł właśnie chłopaków do teściów
Aguś to po powrocie męża bierz się do roboty czekamy na kolejnego fasolcia
Udanego "korzystania" z wolnej chatyAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam prośbę, czy mogłybyście spojrzeć w mój wykres. Dzisiaj mam 20dc a na wykresie ciągle nie mam zaznaczonej owulacji.
Nie wiem czy ten wykres wogóle przedstawia w jakiś sposób owulację czy może to cykl bezowulacyjny ??
Dzięki