Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
katkaz wrote:Kacha figury Ci zazdroszczę, że się w takie cacka mieścisz. Na pewno będziesz wyglądać olśniewająco
A coś Ty to jest 40 bo się w cyckach nie zmieściłam w 38 ja dawniej to 36 nosiłam a teraz... szkoda gadaćJustine M lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:A coś Ty to jest 40 bo się w cyckach nie zmieściłam w 38 ja dawniej to 36 nosiłam a teraz... szkoda gadać2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:w pretty girl
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:A coś Ty to jest 40 bo się w cyckach nie zmieściłam w 38 ja dawniej to 36 nosiłam a teraz... szkoda gadać
Kasiu, jak mówię, że zazdroszczę, to wież mi jest czego. Ja ostatnio już coś w rozmiarze 44 kupowałam od zabiegu mi prawie 6 kg przybyło i nadal nie wiem czemuWiaterek lubi tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Roxa, my też motaliśmy się, lekarze najpierw widzieli przyczynę we mnie bo 1 jajnik policystyczny, do tego podejrzewali że mam niedomogę lutealną (chociaż to chyba powiązane), później że hormony mam nieprawidłowe bo włosków mam parę więcej. Hormony wyszły w porządku... Później u mojego J dwukrotnie wyniki kiepskie, że żołnierzyków mało i nieruchliwe, a do tego dużo wadliwych. Załamka totalna
Zapisaliśmy się do kliniki niepłodności, na pierwszym usg lekarz skomentował grube endometrium. 2 dni później zrobiłam test i - to była ciąża
Nigdy niczego nie przesadzaj, organizm ludzki potrafi naprawdę zaskoczyć. Będziesz mieć owulację ten jeden raz i zaskoczysz
Po poronieniu lekarz zalecił odstawić badania i stymulacje, jak raz była ciąża to będzie i drugi raz, tak powiedział no chyba że przez rok się nie uda, ale jeszcze trochę przed nami.
No niby wiem, że niczego przesądzać nie można nawet jak badania mówią same za siebie, ale ja tam i tak jakoś nie wierzę, że u nas coś by teraz przed pierwszą @ było... A zaraz od pierwszej @ zaczynam się znów stymulować... -
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Sysia Ty się tym testem na razie nie przejmuj bo to też może by wina testu, rzadko ale czasami się zdarza
Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:mi się śmiać z tego chce, ciekawe co mi powie ;p
u Ciebie to jakaś zagadka jest, tu dr Housa potrzeba co to się dzieje, testy pozytywne, potem negatywne, potem krwawienie teraz znów pozytyw...
do lekarza migiem, żeby nie było że zostało coś co miało nie zostaćWiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
była u mnie siostra wczoraj i tak rozmawialsmy na temat tego wszystkiego i mowilam ze plamie po miesiaczce, to ona do mnie że może jednak to ciąża, zaczełam sie smiać i wyleciałąm włąsnie z tym tekstem o kaszance ;p, powiedziałą żebym zrobiła test no i wuala ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek rozumiem doskonale.
Sylwia, Justine ma racje. To wazne. A moze jakos z pozniejszej owulacji jest niespodzianka?
Ejj UWAGA GLUPIO PISZE odkad jestem w ciazy to moj pies ma moja reke za dmuchana suke! Ladnie slucha i jak mowie nie wolno to se idzie, ale to jest takie smieszne i dziwne! Nigdy tak nie robil no i nie odstepuje mnie na krok. Nawet spacerow sie nie domaga tylko lezy ze mna.
Wiecoe co, a mowia ze ciaza to nie choroba. Mi Okruch daje w kosc z tymi mdlosciami. Z woreczkiem musze chodzic!Justine M lubi tę wiadomość
-
I może jednak zrób jeszcze raz betę, żeby zobaczyć czy na pewno spadła do 0. Tylko w tym pierwszym labie, bo wciąż mam wątpliwości co do Twojego drugiego wyniku. Beta mogła wtedy spadać, ale niemożliwe, że była 0,1 a testy wychodziły jeszcze pozytywne, musiała być wyższa.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
SYsia no gdybanie nic nie da, zapierdzielaj do lekarza albo cud i jesteś w ciąży mimo zalewu małpy bo i tak się zdarza, albo są jakieś komplikacje i trzeba się tym zająć bo niestety też tak bywa.
Moja sąsiadka po poronieniu, pare tyg później takiego krwotoku dostała ze ja pogotowie zabrało i transfuzje krwi miała, a potem wylądowała na onkologii bo hcg nie spadaało. Nie piszę tego żeby Cię straszyć absolutnie jej przypadek bardzo rzadki, chodzi mi tylko o to że to nie przelewki i koniecznie idź do lekarza. JaknajszybciejPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:SYsia no gdybanie nic nie da, zapierdzielaj do lekarza albo cud i jesteś w ciąży mimo zalewu małpy bo i tak się zdarza, albo są jakieś komplikacje i trzeba się tym zająć bo niestety też tak bywa.
Moja sąsiadka po poronieniu, pare tyg później takiego krwotoku dostała ze ja pogotowie zabrało i transfuzje krwi miała, a potem wylądowała na onkologii bo hcg nie spadaało. Nie piszę tego żeby Cię straszyć absolutnie jej przypadek bardzo rzadki, chodzi mi tylko o to że to nie przelewki i koniecznie idź do lekarza. Jaknajszybciej2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18