Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
no jak jutro masz to chyba oki, jeśli ogólnie dobrze sie czujesz to do jutra chyba mozna poczekacPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:no jak jutro masz to chyba oki, jeśli ogólnie dobrze sie czujesz to do jutra chyba mozna poczekac2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
to jutro idż, chyba usg się wykonuje żeby sprawdzić czy coś jest czego nie powinno być,
ja taka instrukcje po poronieniu dostałam ze szpitala ze mam zrobić sikacza po 2 tyg jak negatywny to juz oki jak pozytywny to stawic sie na usgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 12:26
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Dziwne,naprawde ale by bylo jak by dzidek byl,bo z kad ten test,ale beta niska byla taka...no ciekawa jestem co powie na to pan doktor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 14:44
Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Sylwuś, kurcze może jednak spróbuj do lekarza dzisiaj. Nie chce Cię straszyć, ale to może być ektopowa słyszałam o takich historiach...
Justine M lubi tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Agnieszka0812 wrote:Justine jaki piękny awatar
a dziękuję, myślę że pasuje do mnie wyśmienicieAgnieszka0812, s1985, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No Tylko ze ten 11 to bardziej z ostatniego okresu,bo powiedzial mi ze jak za 2 tygodnie przyjde to sprawdzimy date porodu z usg a nasz pragramik z ovu mi wyznaczyl 7 ale jeden grzyb moze byc 11 moze byc 7 jeszcze sie to zmieni pewnie i urodze 9 ;)bo wczesniej ovu mialam,ale pozne zagniezdzenie wiec kij to wie :)a ja mialam schab dzis zrobic z pieczarkami glodna jestem jak wilk wyjelam schab prawie sie schawtowalam,schowalam schab i smaze se frytki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:32
Wiaterek, Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
spoko Ilonia, takie wstępne terminy narazie, potem będizemy zmieniać na podstawie usg
ilonia1984 lubi tę wiadomość