Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Dziewczyny mam prośbę, czy mogłybyście spojrzeć w mój wykres. Dzisiaj mam 20dc a na wykresie ciągle nie mam zaznaczonej owulacji.
Nie wiem czy ten wykres wogóle przedstawia w jakiś sposób owulację czy może to cykl bezowulacyjny ??
DziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 17:17
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
Dziewczyny,poczytuję Was od dłuższego czasu ale jakoś nie wiedzialam co pisać.
Dzisiaj mam już totalny mętlik w głowie.
Regularnie co do dnia ,czyli na 32 dzień mam zawsze @.
Nawet jak byłam przeziębiona czy po podróży zawsze była punktualnie.
Dziś jest juz 33 dzień i nawet nie miałam plamien, które też zawsze były od 30 dcyklu.
Zrobiłam wczoraj wieczorem test i negatyw
Zresztą nawet nie wiem kiedy miałam owulację bo na wykresie pokazało mi nie tak jak myślałam.
Nie wiem czy to przez upał.
Wczoraj miałam sensacje jelitowe, bulgotanie i ciągle biegałam do toalety.
Boli mnie krzyz tak jak na @ i mam wrażenie ze zaraz ją dostanę.
Sorki ze tak marudze ale musiałam komuś się wygadac.
Nie liczę na ciążę ale jest zawsze jakaś iskierka nadziei.
Michaś [ * ] 04.06.2014Justine M, pucek lubią tę wiadomość
-
Rudzik39 wrote:Dziewczyny,poczytuję Was od dłuższego czasu ale jakoś nie wiedzialam co pisać.
Dzisiaj mam już totalny mętlik w głowie.
Regularnie co do dnia ,czyli na 32 dzień mam zawsze @.
Nawet jak byłam przeziębiona czy po podróży zawsze była punktualnie.
Dziś jest juz 33 dzień i nawet nie miałam plamien, które też zawsze były od 30 dcyklu.
Zrobiłam wczoraj wieczorem test i negatyw
Zresztą nawet nie wiem kiedy miałam owulację bo na wykresie pokazało mi nie tak jak myślałam.
Nie wiem czy to przez upał.
Wczoraj miałam sensacje jelitowe, bulgotanie i ciągle biegałam do toalety.
Boli mnie krzyz tak jak na @ i mam wrażenie ze zaraz ją dostanę.
Sorki ze tak marudze ale musiałam komuś się wygadac.
Nie liczę na ciążę ale jest zawsze jakaś iskierka nadziei.
Michaś [ * ] 04.06.2014Rudzik39 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No witamy w naszym magicznym swiecie okres moze sie spoznic z wielu powodow,ale ja bym radzila zrobic kolejny tescik za jakies 2 gora 3 dni,ciezko nam cos bedzie kochana powiedziec bo nie udostepniasz wykresu,z niego moze bysmy cos wiecej wywrozyly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 17:43
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyCzasami zupełnie bez powodu owulacja może się przesunąć i wraz z nią - długość cyklu. Nie wiem ile masz lat ale z czasem coraz częściej mamy cykle bezowulacyjne, które tym bardziej odbiegają długością od cykli owulacyjnych.
Wiadomo, szansa jest zawsze więc jeśli @ nie przyjdzie to rób testy chociażby co drugi dzień, czasami wychodzą pozytywne dopiero kilka dni po planowanej @. Jednodniowe sensacje żołądkowo -,jelitowe raczej nie wskazują na ciążę, przynajmniej w moim przypadku było to 1,5 miesiąca męczarni i niewyobrażalnych wzdęć.
Powtórz test jutro i nie denerwuj się, fasol jeśli tam jest to wkrótce się ujawniAgnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
robie testy owulacyjne i nie wiem dlaczego wczoraj druga kreska była bardziej widoczna niż dzisiaj, robie je o tej samej porze, wczoraj, test nie był pozytywny, ale ta kreska była o wiele bardziej mocniejsza niz dzisiaj. o co chodzi? to nie powinno być tak ze im bliżej owulacji to kreska jest to co raz to bardziej wyraźniejsza?
Justine M lubi tę wiadomość
-
55monika5 wrote:robie testy owulacyjne i nie wiem dlaczego wczoraj druga kreska była bardziej widoczna niż dzisiaj, robie je o tej samej porze, wczoraj, test nie był pozytywny, ale ta kreska była o wiele bardziej mocniejsza niz dzisiaj. o co chodzi? to nie powinno być tak ze im bliżej owulacji to kreska jest to co raz to bardziej wyraźniejsza?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
55monika5 wrote:no własnie chodzi o to że piję tak samo bo wiem że mam zrobić test. Zaczynam sie martwić że cos jest nie tak i owulacji nie bedzie
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzik trzymam za Ciebie mocno kciuki, żeby się udało.
Michasia straciłaś w późnej ciąży podobnie jak ja Wiki
Najważniejsze to żeby mieć siłę i walczyć i nie tracić nadziei
Mój mąż się poddał ale ja tak szybko sie nie poddajeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 18:25
s1985, Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu, pucek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Rudzik trzymam za Ciebie mocno kciuki, żeby się udało.
Michasia straciłaś w późnej ciąży podobnie jak ja Wiki
Najważniejsze to żeby mieć siłę i walczyć i nie tracić nadziei
Mój mąż się poddał ale ja tak szybko sie nie poddajeRenia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Czekam na mężulka dzwonił że jedzie z lodami i szampanem
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz