Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Halo! Ja też nie spię!
Choć czuję się jak zarzynana świnia,mimo podwojnego zabezpieczenia ciagle cos przecieka,więc skapituliwalam i chodzę po domu w majtkach od stroju kąpielowego i chyba sobie ponton rozlożę do spania,albo w wannie w ogóle się polożę,żeby wszystkuego nie upaprać..
O jezuuu też tak mialam zawsze... Ale głownie pierwsze dwa dni a potem jakos sie normowało.... O ile jeszcze w szkole i na studiach po prostu olewalam, to nie moge nie przyjsc do pracy bo dostalam okres... a ja wtedy to najchetniej przelegiwałam cały dzien w lozku
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
s1985 wrote:nie męczą ciebie zapachy?
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:to rybna restauracja wiec trochę tak ale nie dużo mocniej niż zwykle. Ja w ogole to prawie nie mam zadnych objawow... Najgorzej mi śmierdzi wędzony halibut...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sylwys rozwalasz system! Mi ostatnio zadna wpadka sie nie zdazyla. Pamietam jak za czasow chodzenia nie spalam u meza jak mialam okres haha!
Ja nawet z mezem inaczej sie nie bawie. Nie zasluguje i niech se auto rucha w rure! ;/s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Sylwys rozwalasz system! Mi ostatnio zadna wpadka sie nie zdazyla. Pamietam jak za czasow chodzenia nie spalam u meza jak mialam okres haha!
Ja nawet z mezem inaczej sie nie bawie. Nie zasluguje i niech se auto rucha w rure! ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Ja to sie lubie bawic z mezem na rozne sposoby i w roznych miejscach on jest bardzo spontaniczny jesli o to chodzi
kehlana_miyu, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Biedny mąż
Mój byłby nie do życia żyjąc w celibacie! W zasadzie to aż mi wstyd bedzie serduszka na wykresie zaznaczac bo u mnie to jak jefen dzień przerwy to kataklizm ..
ale mój mąż znalazł i na to sposóbWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 23:00
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18