Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Ahh,to mąż dla Ciebie, to co innego
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
http://allegro.pl/konik-morski-przytulanka-lampka-nocna-pozytywka-i5596962266.html
a to na dobranoc co śądzicie, chcę kupić ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dziewczynki u mnie - wiec zaczynam się nastawiać na wrzesień. A już myślałem że się udało chyba, że się owu przesunęła to jeszcze mógłby nie wyjść ale raczej nic z tego nie będzie.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Kurwa....ale,ostatnio byl cien,cienia wszystkie widzialysmy,no nie wierze :(Chyba,ze ta Ovu faktycznie byla pozniej,tego 15 dupa blada....szlak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 06:24
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek rzeczywiście dziwny jest ten twój wykresik - skomplikowany bym powiedziała, ale pamiętaj że dopóki nie ma @ jest nadzieja serducha były więc trzeba wierzyć
U mnie ovu wyznaczyło owulkę na 18dc. Szans że moje serduchowanie z 13dc może coś dać jest zerowe. Moja nadzieją umarła, ale nie poddam się tak łatwo. Poczekam troszkę i znowu wrócę do rozmowy z mężem
Iloncia ja też już po kawie. Siedzę w pracy i mam lenia, dobrze że jutro już weekend to wkońcu się wyśpie bo wstawanie o 4:30 mnie dobija
Sysiu ten konik morski zajebisty jest, ja mojemu chrześniakowi chciałam takiego kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 06:39
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Wiaterek wrote:Dziewczynki u mnie - wiec zaczynam się nastawiać na wrzesień. A już myślałem że się udało chyba, że się owu przesunęła to jeszcze mógłby nie wyjść ale raczej nic z tego nie będzie.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Wiaterek rzeczywiście dziwny jest ten twój wykresik - skomplikowany bym powiedziała, ale pamiętaj że dopóki nie ma @ jest nadzieja serducha były więc trzeba wierzyć
U mnie ovu wyznaczyło owulkę na 18dc. Szans że moje serduchowanie z 13dc może coś dać jest zerowe. Moja nadzieją umarła, ale nie poddam się tak łatwo. Poczekam troszkę i znowu wrócę do rozmowy z mężem
Iloncia ja też już po kawie. Siedzę w pracy i mam lenia, dobrze że jutro już weekend to wkońcu się wyśpie bo wstawanie o 4:30 mnie dobija
Sysiu ten konik morski zajebisty jest, ja mojemu chrześniakowi chciałam takiego kupićmonilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Bo wcześniej zaznaczalam ręcznie ale wiecie co? Zaczynam się zastanawiać czy owulka w ogóle była bo patrze na wykresy innych dziewczyn no i ten mój to aż popierniczony jest. Jeśli owu była tak jak of pokazuje to serducho było wtedy. I kurde teraz nie mam @ i na weselu dalej nic się nie napijeWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Bo wcześniej zaznaczalam ręcznie ale wiecie co? Zaczynam się zastanawiać czy owulka w ogóle była bo patrze na wykresy innych dziewczyn no i ten mój to aż popierniczony jest. Jeśli owu była tak jak of pokazuje to serducho było wtedy. I kurde teraz nie mam @ i na weselu dalej nic się nie napije2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18