Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje drogie mam pytanko czy możliwe jest aby test owulacyjny wyszedł pozytywny i owulacja była od razu, czy musi upłynąć te min 12 godz? pytam bo wczoraj test był negatywny a dzisiaj pozytyw a z mężem będę sie dopiero po 22? a i jeszcze ile żyją plemniki w ciele kobiety jak nie ma śluzu płodnego?
Tak bardzo zazdroszczę tym którym się udało, gratuluje no ale w końcu nam też musi się udać -
pucek wrote:Mnie brzuc dalej pobolewa ale nie jakos strasznie... Ikonka, majowka, missbum i justine, mialyscie tez takie bole?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 08:20
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
55monika5 wrote:Moje drogie mam pytanko czy możliwe jest aby test owulacyjny wyszedł pozytywny i owulacja była od razu, czy musi upłynąć te min 12 godz? pytam bo wczoraj test był negatywny a dzisiaj pozytyw a z mężem będę sie dopiero po 22? a i jeszcze ile żyją plemniki w ciele kobiety jak nie ma śluzu płodnego?
Tak bardzo zazdroszczę tym którym się udało, gratuluje no ale w końcu nam też musi się udaćAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Mnie boli brzuch jak na @ od kilku dni, wczoraj jak jechałam samochodem to myślałam, że już ją dostałam, atu dalej nic i temp wysoka, nie wiem laski straseje się, zaczynam się bać że to pozamaciczna albo biochemicznaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Mnie tez bolal jak na okres,bylam pewna,ze juz dostane a tu niespodzianka,wiaterek wiem,ze sie stresujesz,najgorsze jest takie oczekiwanie,nie wiedziec co dalej,ale niedlugo wszystko sie wyjasnie,ja calczas wierze,ze jest tam maly wuaterek,niewiem dlaczego...jakies mam takie przeczucie,mam nadzieje,ze sie nie myle
Agnieszka0812, Olcia O-O, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
55monika5 wrote:Moje drogie mam pytanko czy możliwe jest aby test owulacyjny wyszedł pozytywny i owulacja była od razu, czy musi upłynąć te min 12 godz? pytam bo wczoraj test był negatywny a dzisiaj pozytyw a z mężem będę sie dopiero po 22? a i jeszcze ile żyją plemniki w ciele kobiety jak nie ma śluzu płodnego?
Tak bardzo zazdroszczę tym którym się udało, gratuluje no ale w końcu nam też musi się udaćilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
śmiałam się wczoraj do męża że jestem przed owu i tak zbrzydłam że jak by był to by musiał światło wieczorem gasić ;p
normalnie jak mnie wypryszczyło ;/ wlosy ni w dupe ni w oko ;/ilonia1984, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ojjjj Ola bo Cie machne,po wczorajszej takiej kresce,musowo powinnas powtorzyc z porannego moczu,bys wiedziala odrazu co i jak,pipko a teraz bedziemy sie do jutra nie cierpliwic
Agnieszka0812, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Agusia dobrze ci radzi ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Kochana Ty tak bardzo nie sugeruj się tymi testami! Bo widzę, że za bardzo się nakręcasz, ja miałam przedwczoraj pozytywny test, ale śluzu brak. Miałam trochę taki "białko jaja kurzego" jeden dzień i koniec, a zawsze mnie fala zalewala. Myślę, że ovulka dopiero przede mną. Przytulaj się z mężem często, co 2-3 dzień wystarczy! Testy to tylko mogą potwierdzić inne obserwacje lub mniej więcej podpowiedzieć kiedy może wystąpić ovu, nie są jej gwarancją!
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016