Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
ja muszę troszkę poczekać z tymi testami bo świra dostane nie chcę sie tak nakręcać bo mogę sie tylko rozczarować. @ jeszcze nie ma a moja bratowa powiedziała mi wczoraj że oczy mi sie zmieniły że sa takie bardzo szkliste hmmm...no nie wiem ja nie zauważyłam tego.
Wiaterek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i uzupełniłam mój wykresik o wszystkie dane z mojego kalendarzyka na telefonie i przesunął mi owulkę na 20 dzień. Szlak by to, w takim razie znów czekam, a i seksik w słabym czasie.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Dziewczyny dzięki wiem że się nakręcam, zawsze miałam usg w okresie owulacji ale teraz mój gin powiedział żeby mnie nie stresować to mam robić testy owulacyjne a potem zbadać progesteron a do niego przyjść na usg jakby się nie udało na początku okresu żeby sprawdzić czy nie zrobiła się torbiel, chciał dobrze ale wyszło na odwrót, byłam spokojniejsza jak miałam to usg bo wiedziałam co i jak a tak teraz tylko więcej stresu, a do lekarza i tak pójdę wcześniej żeby mi zrobił to usg
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:No i uzupełniłam mój wykresik o wszystkie dane z mojego kalendarzyka na telefonie i przesunął mi owulkę na 20 dzień. Szlak by to, w takim razie znów czekam, a i seksik w słabym czasie.
Ja w tym cyklu, po zeszłomiesięcznym maratonie, postanowiłam serduszkować co drugi dzień. Mój J kręci się koło mnie zaczepia itd. ale twardą udaję, odbiję sobie jutroAgnieszka0812, Wiaterek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
http://expresselblag.pl/2015/08/to-zdjecie-wywolalo-wojne-w-internecie/
dziewczynki co sadziecie o tym zdjeciu bo sie zciełąm z kolezanka z fejsaJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:W mojej opinii seksik właśnie w czasie idealnym, sama bym sobie lepiej nie wymierzyła
Ja w tym cyklu, po zeszłomiesięcznym maratonie, postanowiłam serduszkować co drugi dzień. Mój J kręci się koło mnie zaczepia itd. ale twardą udaję, odbiję sobie jutro
no i świetnie ty coś mówiłas, że plemniczki Twojego jakieś nieruchawe są, a właśnie miałam Ci mówić, że kolega starał się z żoną już jakieś 1,5 r o dziecko i okazało się, że ma właśnie mało żołnierzy i mało ruchliwe. Jakiś zabieg mu robili na to, musiałabym zapytać i że teraz jest lepiej, bo wtedy mało przepływów było czy coś takiego. Nie proponowali Wam nic?Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualnys1985 wrote:http://expresselblag.pl/2015/08/to-zdjecie-wywolalo-wojne-w-internecie/
dziewczynki co sadziecie o tym zdjeciu bo sie zciełąm z kolezanka z fejsa
Ale nie wiem o co chodzi - mi to zdjęcie bardzo się podoba, bardziej do mnie przemawia niż wymalowane korektorem modelki słodko uśmiechające sie do wypomadowanego malucha. Wg mnie to zdjęcie to sama kwintesencja macierzyństwa.Agnieszka0812, Wiaterek, s1985, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:http://expresselblag.pl/2015/08/to-zdjecie-wywolalo-wojne-w-internecie/
dziewczynki co sadziecie o tym zdjeciu bo sie zciełąm z kolezanka z fejsaRenia7910, s1985, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Ale nie wiem o co chodzi - mi to zdjęcie bardzo się podoba, bardziej do mnie przemawia niż wymalowane korektorem modelki słodko uśmiechające sie do wypomadowanego malucha. Wg mnie to zdjęcie to sama kwintesencja macierzyństwa.
s1985, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:no i świetnie ty coś mówiłas, że plemniczki Twojego jakieś nieruchawe są, a właśnie miałam Ci mówić, że kolega starał się z żoną już jakieś 1,5 r o dziecko i okazało się, że ma właśnie mało żołnierzy i mało ruchliwe. Jakiś zabieg mu robili na to, musiałabym zapytać i że teraz jest lepiej, bo wtedy mało przepływów było czy coś takiego. Nie proponowali Wam nic?
-
no bo ona jakas inna jest ze to za bardzi intymne ze to tylko pedofile beda sie onanizowac przy tymchora jakas ;/ i ze ja mam takich znajomych na fb ;o2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Bo to jest chyba taka kampania, jak już jest cesarka to traktuje się te babeczki jakby jakieś gorsze były, a przecież wiadomo, że każda chciałaby urodzić naturalnie (no większość, ale czasami się nie da i co wtedy?
Justine M, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Artystyczne zdjecie...podoba mi Sie,a kto powiedzial,ze wszystko ma byc piekne i wyretuszowane w foto szopie,uroki prawdziwego maciezynstwa,to 21 wiek,takie rzeczy nie powinny byc tabu...pewnie sie nie podoba mocherowym beretom,nie ma w nim nic zlego a juz napewno obrzydliwego...jestem za
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 09:08
s1985, Agnieszka0812, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Witam się Dziewczynki tylko w przelocie!
Pucuś, beta śliczna! Gratulacje!
Olcia, szkoda, ze testu nie zrobiłaś, bo już myślałam, że przy porannej kawce będą dobre wieści
Kasiu, ja z wykresów czarować nie umiem, ale na tych Twoich zdjęciach to kreskę widziałam, więc powinno być dobrze, trzymam kciuki
Miłego dnia Wam Laski życzę, ja mam dzisiaj dużo pracy, więc tylko sobie podczytywać będę troszkę.
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
s1985 wrote:no bo ona jakas inna jest ze to za bardzi intymne ze to tylko pedofile beda sie onanizowac przy tymchora jakas ;/ i ze ja mam takich znajomych na fb ;o
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:Bo to jest chyba taka kampania, jak już jest cesarka to traktuje się te babeczki jakby jakieś gorsze były, a przecież wiadomo, że każda chciałaby urodzić naturalnie (no większość, ale czasami się nie da i co wtedy?
Agnieszka0812, ilonia1984, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Bo na fb to tacy znajomi/nieznajomi, my mamy kilku takich co zawsze "lajkują", komentują a w realu to nie widzą
Wiaterek, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18