Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Mam dzis takiego lenia tez,ze robie wszystko na raty,zrobie cos siade na kapa,za chwile znowu talez umyje....i znow na kapa hahah i tak w kolko ale malymi kroczkami sie zrobi Mam czas do 14 zanim chlop z pracy wroci,potem juz nie posprzatam.Wasi faceci wiedza o ovu?moj sie pod nosem smieje ze mnie,czasem nie wylacze strony i siadzie.Ostatnio na wykres trafil i sie smial ze to nie mozliwe ze my sie az tle bzykamy,ze tyle serduszek mamy...i pytal co oznacza to co tamto...z takim usmieszkiem jakims...ale chlopy nas nigdy nie zrozumieja nie ma szans
Agnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Justine, fajny pomysł z tą stroną, choć ona chyba nie dla mnie
@ nadal nie mam... nawet nie wiem, kiedy się jej spodziewać... Dzisiaj 34 dzień po zabiegu i 3 dni temu był jakiś skok. Jeśli to była owu, to żadne testowanie się nie odbędzie, bo brak w tym czasie -
dziewczyny takie trochę prywatne pytanie ale jakie pozycje oprócz na pieska jest najlepsza żeby zajść w ciąże ;p
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:dziewczyny takie trochę prywatne pytanie ale jakie pozycje oprócz na pieska jest najlepsza żeby zajść w ciąże ;p
Wiadomo, że "na pieska" zwana kolanowo-łokciowa, klasyczna(najlepiej nogi w górze) oraz na łyżeczkę, najlepiej po też z nogami w górze
Od tyłu chyba jednak najlepsza, ale co kto lubi, rano tak, wieczorem inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 08:13
s1985, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Teoretycy polecają klasyczną i na pieska, a praktycy - wszystko co popadnie
Miłego dnia dziewczynki, niech ten deszcz przestanie już padać...
Przeziębienie mnie rozłożyło nie lubię bardzos1985, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witam! Tez mialam testowac w lipcu ale chyba z tego nici. Po 2 dniach pozytywnych testow owu przyszly negatywne a temp ani drgie. Nie wiem co mam o tym myslec. Dawno nie mialam tak ladnych testow robionych rano ale temp nie chce isc do gory. Eh... ale Wam kibicuje moze ten watek zamieni sie w staraczki 2 polowy roku roku? Staraczki ''od stycznia'' juz sa...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Agnieszka0812 wrote:Hehehehe no ale tak na serio to mój starszy syn wiem, że był poczęty właśnie w pozycji od tyłu
Przeziębienie mnie rozłożyło nie lubię bardzo2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyZ tego co wiem to ponoć ważne aby żołnierzyki znalazły się tam gdzie potrzeba, wyżej już sobie drogę znajdą, jeśli warunki ku temu będą dobre - tzn. jeśli będzie płodny śluz.
W poprzedniej ciąży dużą wagę przykładałam do takich właśnie rzeczy, odpowiednia pozycja, temperatura, itd. Teraz odpuszczam, zgodnie z zaleceniami lekarza cieszę się życiem i fantazyjnym sexem z moim J a co ma być to będzie. Jedno jest pewne - wszelkie nawilżacze odłóż na bok, coś im nie w parze z płodnym śluzem.s1985, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Witam! Tez mialam testowac w lipcu ale chyba z tego nici. Po 2 dniach pozytywnych testow owu przyszly negatywne a temp ani drgie. Nie wiem co mam o tym myslec. Dawno nie mialam tak ladnych testow robionych rano ale temp nie chce isc do gory. Eh... ale Wam kibicuje moze ten watek zamieni sie w staraczki 2 polowy roku roku? Staraczki ''od stycznia'' juz sa...
Uciekam już bo coś mnie na dobre rady od samego rana wzięło. Owocnej niedzieli Wam życzęAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzusiax a mierzysz temp zawsze o tej samej porze? Jak byly testy pozytywne tzn ze być wyrzut LH i nic straconego
My Tobie tez kibicujemy
U mnie drugi dzień po skoku temp, zmierzę jeszcze jutro i będę wiedziała czy byla owulacja
Ostatnio gdzies czytałam jak dziewczyny pisały, ze sni im sie szkola, chyba mnie tym zarazily bo całą noc miałam sny, ze nie przejdę do następnej klasy bo nie chodziłam na matmę.. Glowa mi juz szwankujeAgnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Z tego co wiem to ponoć ważne aby żołnierzyki znalazły się tam gdzie potrzeba, wyżej już sobie drogę znajdą, jeśli warunki ku temu będą dobre - tzn. jeśli będzie płodny śluz.
W poprzedniej ciąży dużą wagę przykładałam do takich właśnie rzeczy, odpowiednia pozycja, temperatura, itd. Teraz odpuszczam, zgodnie z zaleceniami lekarza cieszę się życiem i fantazyjnym sexem z moim J a co ma być to będzie. Jedno jest pewne - wszelkie nawilżacze odłóż na bok, coś im nie w parze z płodnym śluzem.Agnieszka0812, Justine M, niezapominajka, odrobinacheci lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
dzien doberek dziewczynki mnie tak rozlozylo po wczorajszym grilu ze ledwo dycham,katar,gardlo boli,kicham.Doprawilam sie ale moze sie wylecze domowymi sposobami,oby.Zaczynaja cos powoli cycki bolec ale kij wie czy to na okres czy moze sie udalo...tak sobie pomyslalam ze zatestuje we wtorek albo i nawet w srode 1 jak w planach bylo,jakos wyjatkowo boje sie tym razem testowac,boje sie rozczarowania
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:dzien doberek dziewczynki mnie tak rozlozylo po wczorajszym grilu ze ledwo dycham,katar,gardlo boli,kicham.Doprawilam sie ale moze sie wylecze domowymi sposobami,oby.Zaczynaja cos powoli cycki bolec ale kij wie czy to na okres czy moze sie udalo...tak sobie pomyslalam ze zatestuje we wtorek albo i nawet w srode 1 jak w planach bylo,jakos wyjatkowo boje sie tym razem testowac,boje sie rozczarowania
Ja z jednej strony nie mogę się doczekać testowania z drugiej też się boję, jeszcze to przeziębienie Bardzo rzadko choruję, ale oczywiście teraz musiało się coś przypałętaćJustine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustine M - czytałam książkę w której byl cytat "nigdy nie będzie lepszego czasu zeby zostac pijaczką"
Ja dzis chciałam sie napic czerwonego wina ale mąż mi nie pozwala bo może juz cos się dzieje, ale chyba do momentu zagnieżdżenia dziecko nie "wychwytuje" alkoholu?
Owulacja chyba byla wczoraj o ile temp jutro nie spadnie, jak spadnie to wyrzucę termometr przez okno
Niby specjaliści cos mówią o pozycjach ale to juz pod produkcję podchodzi a nie o bliskość jak się ma ochotę jak ma dolecieć armia to i tak doleciJustine M, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość