Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
oooo ile nadrabiania,ile dziewczynek...super Juz do was wracam,wczoraj caly dzien w lozku spedzilam,caly dzien przespalam ale juz troszke lepiej choc gardlo boli dalej i glowa.Juz z rana mnie pokorcilo o test ale pobieglam szybko siusiu i z glowy chyba jutro go zrobie,bo juz nie wytrzymam tylko ze....boje sie.Ale jaja,cykam jak nic ze zobacze 1 kreche i sie zawiode a potem bede w stresie czekac 2 dni zeby 2 zrobic,wolala bym do srody,czwartku poczekac,no zobaczymy.Przegladnelam duzo wykresow i najlepiej by bylo w 12 nawet 14 zrobic bo w 10 czesto nie wychodza.Nie przypuszczalam,ze tyle emocji bedzie mnie kosztowalo oczekiwanie na testowanie,ale trzeba bedzie przyjac na klate co by nie bylo moze jak nawet nie wyjdzie to was jeszcze dogonie w lipcowkach jak dobrze pojdzie,bo chyba mnie tak nie zostawicie :* cos mnie zaczynaja dobre przeczucia opuszczac,zle mysli nachodza,ze sie nie udalo
Agnieszka0812, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:oooo ile nadrabiania,ile dziewczynek...super Juz do was wracam,wczoraj caly dzien w lozku spedzilam,caly dzien przespalam ale juz troszke lepiej choc gardlo boli dalej i glowa.Juz z rana mnie pokorcilo o test ale pobieglam szybko siusiu i z glowy chyba jutro go zrobie,bo juz nie wytrzymam tylko ze....boje sie.Ale jaja,cykam jak nic ze zobacze 1 kreche i sie zawiode a potem bede w stresie czekac 2 dni zeby 2 zrobic,wolala bym do srody,czwartku poczekac,no zobaczymy.Przegladnelam duzo wykresow i najlepiej by bylo w 12 nawet 14 zrobic bo w 10 czesto nie wychodza.Nie przypuszczalam,ze tyle emocji bedzie mnie kosztowalo oczekiwanie na testowanie,ale trzeba bedzie przyjac na klate co by nie bylo moze jak nawet nie wyjdzie to was jeszcze dogonie w lipcowkach jak dobrze pojdzie,bo chyba mnie tak nie zostawicie :* cos mnie zaczynaja dobre przeczucia opuszczac,zle mysli nachodza,ze sie nie udalo
Mnie martwi to cholerstwo co się do nas przypałętało, działa na niekorzyć...ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny dziś spałam do 8.20, chyba w życiu nie spałam tak długo, położyłam się po 22, a rano ledwie oczy otworzyłam...
Z drugiej strony chłopaki nadal u teściów, więc nie miał mnie kto budzić...
Ale żebym spała tak długo, masakra, w głowie się nie mieści, a w dodatku to najchętniej jeszcze bym poszła spaćJustine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja z tym spaniem mam to samo,przez tego wirusa piepszonego,zla jestem bo nie mial kiedy sie przypaletac.Ale mi juz lepiej mleko z miodem i czosnkiem chyba zadzialalo,herbatka z soczkiem.Wiem co ma byc to bedzie ale mimo wszystko kuzwa czlowiek by chcial zeby juz bylo dobrze doszukuje sie symptonow oczywiscie,bo inaczej byc nie moze sluzu duzo bialego i czasem wodnistego....choc czesto przed okresem tez tak miewam chyba hehe cyki bola,ale to tez raczej przed @ norma wiec dupa trzeba czekac do jakiejs srody.Agus a ty na kiedy sie nastawiasz na test ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 08:45
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Tak u mnie minelo pol roku. Mierze codziennie rano przed wstaniem o tej samej porze dowcipie. Chyba ze ma znaczenie fakt ze ostatnio budze sie wczesniej i krece sie na luzku, czekam na 8 zeby zmierzyc temp i dopiero wstaje. Od trzech dni temp idzie w gore ale tak delikatnie. Nie jest to skok z dnia na dzien. Tylko ze ovu wg testow owulacyjnych mialam 5 dni temu. I dopiero po 2 dniach temp by poszla do gory? Ja myslalam ze owulacja jest w 1 dzien skoku. W dniu kiedy temp zaczyla mi sie podnosic test owu byl negatywny. 2 dni testy owulacyjne pozytywne temp skacze, testy owulacyjne negatywne, temp sie podnosci co dzien o 0,1. Za skomplikowanw to jak dla mnie. Ja myslalm ze pozytywny test owulacyjny powienien sie pokryc ze skokiem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 08:46
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
ilonia1984 wrote:Ja z tym spaniem mam to samo,przez tego wirusa piepszonego,zla jestem bo nie mial kiedy sie przypaletac.Ale mi juz lepiej mleko z miodem i czosnkiem chyba zadzialalo,herbatka z soczkiem.Wiem co ma byc to bedzie ale mimo wszystko kuzwa czlowiek by chcial zeby juz bylo dobrze doszukuje sie symptonow oczywiscie,bo inaczej byc nie moze sluzu duzo bialego i czasem wodnistego....choc czesto przed okresem tez tak miewam chyba hehe cyki bola,ale to tez raczej przed @ norma wiec dupa trzeba czekac do jakiejs srody.Agus a ty na kiedy sie nastawiasz na test ?
A czy miałyście tak, że ovu przesunęło Wam kreskę na wykresie z wyznaczeniem dnia owulacji? Mnie dziś po wpisaniu temp przesunęło z 15 na 19 dcJustine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
marzusiax wrote:Tak u mnie minelo pol roku. Mierze codziennie rano przed wstaniem o tej samej porze dowcipie. Chyba ze ma znaczenie fakt ze ostatnio budze sie wczesniej i krece sie na luzku, czekam na 8 zeby zmierzyc temp i dopiero wstaje. Od trzech dni temp idzie w gore ale tak delikatnie. Nie jest to skok z dnia na dzien. Tylko ze ovu wg testow owulacyjnych mialam 5 dni temu. I dopiero po 2 dniach temp by poszla do gory? Ja myslalam ze owulacja jest w 1 dzien skoku. W dniu kiedy temp zaczyla mi sie podnosic test owu byl negatywny. 2 dni testy owulacyjne pozytywne temp skacze, testy owulacyjne negatywne, temp sie podnosci co dzien o 0,1. Za skomplikowanw to jak dla mnie. Ja myslalm ze pozytywny test owulacyjny powienien sie pokryc ze skokiem?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Tak u mnie minelo pol roku. Mierze codziennie rano przed wstaniem o tej samej porze dowcipie. Chyba ze ma znaczenie fakt ze ostatnio budze sie wczesniej i krece sie na luzku, czekam na 8 zeby zmierzyc temp i dopiero wstaje. Od trzech dni temp idzie w gore ale tak delikatnie. Nie jest to skok z dnia na dzien. Tylko ze ovu wg testow owulacyjnych mialam 5 dni temu. I dopiero po 2 dniach temp by poszla do gory? Ja myslalam ze owulacja jest w 1 dzien skoku. W dniu kiedy temp zaczyla mi sie podnosic test owu byl negatywny. 2 dni testy owulacyjne pozytywne temp skacze, testy owulacyjne negatywne, temp sie podnosci co dzien o 0,1. Za skomplikowanw to jak dla mnie. Ja myslalm ze pozytywny test owulacyjny powienien sie pokryc ze skokiem?
Test owulacyjny wychodzi pozytywny kiedy jest najwyższy wyrzut LH czyli 24-36h przed owulacją czyli jezeli masz pozytywny test a za dwa dni się podnosi temperatura to wszystko jest w najlepszym porządku;-)
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:No nie wiem, na razie się nie nastawiam na testowanie, choć wczoraj bardzo się nastawiłam i po testy nawet pojechałam do sklepu 10 minut przed zamknięciem. Dziś lekko ochłonęłam.
A czy miałyście tak, że ovu przesunęło Wam kreskę na wykresie z wyznaczeniem dnia owulacji? Mnie dziś po wpisaniu temp przesunęło z 15 na 19 dcAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
marzusiax wrote:Tak u mnie minelo pol roku. Mierze codziennie rano przed wstaniem o tej samej porze dowcipie. Chyba ze ma znaczenie fakt ze ostatnio budze sie wczesniej i krece sie na luzku, czekam na 8 zeby zmierzyc temp i dopiero wstaje. Od trzech dni temp idzie w gore ale tak delikatnie. Nie jest to skok z dnia na dzien. Tylko ze ovu wg testow owulacyjnych mialam 5 dni temu. I dopiero po 2 dniach temp by poszla do gory? Ja myslalam ze owulacja jest w 1 dzien skoku. W dniu kiedy temp zaczyla mi sie podnosic test owu byl negatywny. 2 dni testy owulacyjne pozytywne temp skacze, testy owulacyjne negatywne, temp sie podnosci co dzien o 0,1. Za skomplikowanw to jak dla mnie. Ja myslalm ze pozytywny test owulacyjny powienien sie pokryc ze skokiem?
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:mi tez przesunelo ale o 1 dzien...mialam na piatek a teraz jest na sobote,tez sie zastanawialam dlaczego i od czego to jest zalezne.4 dni to duzo...hm....
Masz jeszcze tzw. trzeci skok wiec ja widzę duże szanse na ciążę
U nas dzis 2 rocznica ślubu;-)Agnieszka0812, ilonia1984, missbum, s1985 lubią tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Jak dla mnie owulacje miałaś w sobotę bo wtedy byl pierwszy dzien wyższych temperatur (ewentualnie dzień wczesniej)
U nas dzis 2 rocznica ślubu;-)
Wszystkiego Najlepszego! :*Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka90 wrote:Jak dla mnie owulacje miałaś w sobotę bo wtedy byl pierwszy dzien wyższych temperatur (ewentualnie dzień wczesniej)
U nas dzis 2 rocznica ślubu;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 09:32
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majówka - gratuluję rocznicy! życzę w każdym kątku po dzieciątku
Ja mam tak nieregularny tryb życia, że mierzenie temperatury odpada, poza tym boję się, że to byłby tylko dodatkowy stres. Dochodzimy z mężem do wniosku że może pójdziemy trochę na żywioł w tym miesiącu, plus jakiś wypad wakacyjny.ilonia1984, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
missbum wrote:Majówka - gratuluję rocznicy! życzę w każdym kątku po dzieciątku
Ja mam tak nieregularny tryb życia, że mierzenie temperatury odpada, poza tym boję się, że to byłby tylko dodatkowy stres. Dochodzimy z mężem do wniosku że może pójdziemy trochę na żywioł w tym miesiącu, plus jakiś wypad wakacyjny.
"Cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz
O północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz"ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka90 wrote:Myślę ze są duże szanse i tego sie trzymamy! ;*missbum wrote:Majówka - gratuluję rocznicy! życzę w każdym kątku po dzieciątku
Ja mam tak nieregularny tryb życia, że mierzenie temperatury odpada, poza tym boję się, że to byłby tylko dodatkowy stres. Dochodzimy z mężem do wniosku że może pójdziemy trochę na żywioł w tym miesiącu, plus jakiś wypad wakacyjny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 09:43
Agnieszka0812, coffee lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016