Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Kochana ja coś czuję, że TY oprócz dla siebie to robiłaś też to na przyjazd męża Ile jeszcze czasu? Ale bardzo dobrze, głupie paznokcie a człowiek od razu lepiej się czuje
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Jak to powiedziała Chadziukowa z Rancza - "kobieta zrobiona- nowonarodzona" ja tez lubię neonowe kolory szczególnie te żelowe z Vipery
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Tylko się nie śmiejcie...
https://ovufriend.pl/graph/762915b2369c4725377df033d533a09f
Tak jak na niego patrze to fuck akurat tego dnia gdzie temp wzrasta nie było jak na złość. Ja gdzieś sobie głupio zakodowałam że pozytywny test owulacyjny = owulacja A nic...może coś z tego będzie ale się nie nastawiam...
Ja bardzo lubie lakiery z golden rose. Taniuchy a niektóre kolory mam na prawde długo i nie gęstnieją tak szybko Podążają za nowościami sezonowymi A jakie teraz kolory modne bo gdzieś nie miałam głowy do buszowania z nowościami
Ruch w ciąży wskazany, żeby się nie robiły zatory w żyłach. Jak tylko nie ma przeciwskazań to trzeba się ruszaćs1985, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
No wiem wiem.. bo ja tam w sumie nic wiele nie zaznaczam oprócz temperatury. Śluz mi ciężko interpretować bo mam go nie wiele a nie chce tam zaznaczać głupot, a szyjki też badać nie potrafię W pierwszą ciąże zaszłam właśnie z termometrem w 1 cyklu. Ale nigdzie nie zapisywałam wyników więc nie mam pojęcia czy wtedy też miałam takie wahania. Ale też miałam regularne @. Teraz co cykl to innej długości, dlatego mierzę chociaż tą temperaturę by wybadać czy owulacja wogóle jest. 100% to daje jedynie monitoring..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 11:28
s1985 lubi tę wiadomość
marzusiax wrote:No wiem wiem.. bo ja tam w sumie nic wiele nie zaznaczam oprócz temperatury. Śluz mi ciężko interpretować bo mam go nie wiele a nie chce tam zaznaczać głupot, a szyjki też badać nie potrafię W pierwszą ciąże zaszłam właśnie z termometrem w 1 cyklu. Ale nigdzie nie zapisywałam wyników więc nie mam pojęcia czy wtedy też miałam takie wahania. Ale też miałam regularne @. Teraz co cykl to innej długości, dlatego mierzę chociaż tą temperaturę by wybadać czy owulacja wogóle jest. 100% to daje jedynie monitoring..
s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyWg mnie owulację miałaś w sobotę, a z tego co wiem jeśli było w piątek, czwartek no i sobota wieczór albo nawet niedziela rano to to jest nadzieja. Tyle co wymądrzyłam z tego lakonicznego zapisu
s1985, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka ja to czasem na tym forum jestem taka zielona. Dziewczyny są tak oblatane że szok!! Mnie aż wstyd czasami że pewnych rzeczy nie wiem
byłu codziennie od tego zaznaczonego śluzu, a akurat w sobotę nie było wcale, dopiero w niedziele wieczór. No to po ptakach.. przegapione... Dzięki dziewczyny Cuda się zdarzają podobnoilonia1984 lubi tę wiadomość
Agnieszka0812 wrote:Ja też szyjki nie potrafię badać, w ogóle to pierwszy raz wykonuję też wykres, także możemy sobie ręce podaćmarzusiax wrote:Agnieszka ja to czasem na tym forum jestem taka zielona. Dziewczyny są tak oblatane że szok!! Mnie aż wstyd czasami że pewnych rzeczy nie wiem
byłu codziennie od tego zaznaczonego śluzu, a akurat w sobotę nie było wcale, dopiero w niedziele wieczór. No to po ptakach.. przegapione... Dzięki dziewczyny Cuda się zdarzają podobnoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 11:50
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
wysokość i twardość to łatwo gorzej właśnie z otwartością ale to chyba najmniejszy problem ;]
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Powinni taki przyrząd zrobić - wkłada się a tam na monitorku analiza szyjki wyskakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 11:54
s1985, Agnieszka0812, coffee lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:haaa no to juz pojdzmy dalej.... przyrzad taki ze wkladasz,analiza,piszczy i mowi .... bierz chlopa do wyra...masz ovulacjie
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
marzusiax wrote:Agnieszka ja to czasem na tym forum jestem taka zielona. Dziewczyny są tak oblatane że szok!! Mnie aż wstyd czasami że pewnych rzeczy nie wiem
byłu codziennie od tego zaznaczonego śluzu, a akurat w sobotę nie było wcale, dopiero w niedziele wieczór. No to po ptakach.. przegapione... Dzięki dziewczyny Cuda się zdarzają podobnoJustine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Jak by się udało to będę się męczyła męża Jak mi zrzędził że cynku jadł nie będzie, że on proszków nie lubi, że go truje - zwaliłabym na te tabletki że to dzięki nim
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
ale pomyslcie jak by to uproscilo staranka,jak bysmy wiedzialy kiedy tak naprawde ta ovulka jest...dziwi mnie, ze nikt nic takiego nie wymyslil...taki wibratorek,sprawdzajacy szyjke i wiedzacy kiedy ovulka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 12:00
Agnieszka0812, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
No wszystko super tylko nie wiem czy się nie spóźniłyśmy z pomysłem. Gdzieś już chyba diewczyny na ktorymś wątku myślały o takim urządeniu. Trzeba by było się prawami autorskimi podzielić
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
buhehehe to się teraz uśmiałam na całe osiedle mnie słyszało ;p
ilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18