Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:No nie wiem, na razie się nie nastawiam na testowanie, choć wczoraj bardzo się nastawiłam i po testy nawet pojechałam do sklepu 10 minut przed zamknięciem. Dziś lekko ochłonęłam.
A czy miałyście tak, że ovu przesunęło Wam kreskę na wykresie z wyznaczeniem dnia owulacji? Mnie dziś po wpisaniu temp przesunęło z 15 na 19 dcilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u was tez taka zgnila pogoda?Wczoraj przez ta chorobe nic w domu nie zrobilam,a dzis mam tyle sprzatania ze nawet nie chce mi sie na to patrzec i ciezko sie zabrac ;)tymbardziej,ze slabo sie nadal czuje,ale wyjscia nie ma buuuucykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Majówka90 wrote:Ja nigdy nie sugeruję sie dniem wyznaczonym przez OF, po prostu tylko tyle ze temperatury wpisuję ostatnio mi zaznaczył owulację kilka dni wczesniej niż byla
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:u was tez taka zgnila pogoda?Wczoraj przez ta chorobe nic w domu nie zrobilam,a dzis mam tyle sprzatania ze nawet nie chce mi sie na to patrzec i ciezko sie zabrac ;)tymbardziej,ze slabo sie nadal czuje,ale wyjscia nie ma buuuu2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyU mnie pochmurno i tylko 20 stopni
Ja czekam na te upały co maja być
Ja nadal mam katar ale juz go nie leczę, wychodzę z założenia ze nieleczony trwa tydzień a leczony 7 dni
Ilonia a robilaś sobie inhalacje? Zagotuj wodę, nalej kilka kropli amolu do miedniczki, nakryj głowę i wdychaj mi polowa kataru odeszloilonia1984 lubi tę wiadomość
-
ilonia ja wlasnie zaszlam w cyklu w ktorym bym sie wcale a wcale nie spodziewalam... test zrobiony z przyzwyczajenia i to dopiero w terminie @ ... wielka radosc a pozniej to juz wiecie... trzeba byc dobrej mysli w kocu kazda z nas zostanie szczesliwa mama... trzymam za Was wszystkie mocno kciuki
Ja ten czas oczekiwania na powrot do starania postanowilam wykorzystac do zajecia sie na maksa soba.. szlifowanie jezka, spotkania towarzyskie, zadbanie o siebie na maksa(moze jakas silownia zeby ladnie ujedrnic skore ) no i od jakis 2 tygodni zaczelam zwracac uwage na to co jem i pije, zeby przygotowac cialo/ organizm do przyszlej ciazyAgnieszka0812, s1985, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:u was tez taka zgnila pogoda?Wczoraj przez ta chorobe nic w domu nie zrobilam,a dzis mam tyle sprzatania ze nawet nie chce mi sie na to patrzec i ciezko sie zabrac ;)tymbardziej,ze slabo sie nadal czuje,ale wyjscia nie ma buuuu
Coś mnie w dole pleców boli jak na @....ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka90 wrote:U mnie pochmurno i tylko 20 stopni
Ja czekam na te upały co maja być
Ja nadal mam katar ale juz go nie leczę, wychodzę z założenia ze nieleczony trwa tydzień a leczony 7 dni
Ilonia a robilaś sobie inhalacje? Zagotuj wodę, nalej kilka kropli amolu do miedniczki, nakryj głowę i wdychaj mi polowa kataru odeszloAgnieszka0812 wrote:u mnie pochmurno od samego rana,wczoraj duchota nieprzeciętna...podobnie jak Ty Ilonia mam strasznego lenia
Coś mnie w dole pleców boli jak na @....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 10:26
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
coffee wrote:ilonia ja wlasnie zaszlam w cyklu w ktorym bym sie wcale a wcale nie spodziewalam... test zrobiony z przyzwyczajenia i to dopiero w terminie @ ... wielka radosc a pozniej to juz wiecie... trzeba byc dobrej mysli w kocu kazda z nas zostanie szczesliwa mama... trzymam za Was wszystkie mocno kciuki
Ja ten czas oczekiwania na powrot do starania postanowilam wykorzystac do zajecia sie na maksa soba.. szlifowanie jezka, spotkania towarzyskie, zadbanie o siebie na maksa(moze jakas silownia zeby ladnie ujedrnic skore ) no i od jakis 2 tygodni zaczelam zwracac uwage na to co jem i pije, zeby przygotowac cialo/ organizm do przyszlej ciazyilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
coffee wrote:ilonia ja wlasnie zaszlam w cyklu w ktorym bym sie wcale a wcale nie spodziewalam... test zrobiony z przyzwyczajenia i to dopiero w terminie @ ... wielka radosc a pozniej to juz wiecie... trzeba byc dobrej mysli w kocu kazda z nas zostanie szczesliwa mama... trzymam za Was wszystkie mocno kciuki
Ja ten czas oczekiwania na powrot do starania postanowilam wykorzystac do zajecia sie na maksa soba.. szlifowanie jezka, spotkania towarzyskie, zadbanie o siebie na maksa(moze jakas silownia zeby ladnie ujedrnic skore ) no i od jakis 2 tygodni zaczelam zwracac uwage na to co jem i pije, zeby przygotowac cialo/ organizm do przyszlej ciazyAgnieszka0812, Justine M, coffee lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:nie robilam,ale chyba zaraz zrobie,bo jedynie krople pomagaja,a nie chce ich naduzywac.Tak samo jak mam stresa przed lekami,kroplami tabletkami do ssania bo tak sobie mysle ze jak fasolek jest to nie chciala bym go truc.Slabo mi dzis strasznie kreci sie w glowie,do tego glowa boli od kataru...kuzwa chora 100 lat nie bylam i teraz musialo sie przypaletac...szlak by to
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja ten czas oczekiwania na powrot do starania postanowilam wykorzystac do zajecia sie na maksa soba.. szlifowanie jezka, spotkania towarzyskie, zadbanie o siebie na maksa(moze jakas silownia zeby ladnie ujedrnic skore ) no i od jakis 2 tygodni zaczelam zwracac uwage na to co jem i pije, zeby przygotowac cialo/ organizm do przyszlej ciazys1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
s1985 wrote:podejście masz jak ja, odstawiłam alkohol zaczełam się wysypiać uważam co jem choć nie z takim dużym naciskiem, bo jak mam ochotę to jem, poszłam do kosmetyczki, zafarbowałam włosy, zrobiłam paznokcie u rąk i nóg, i człowiek od razu inaczej się czuje ;]Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Kochana ja coś czuję, że TY oprócz dla siebie to robiłaś też to na przyjazd męża Ile jeszcze czasu? Ale bardzo dobrze, głupie paznokcie a człowiek od razu lepiej się czuje
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
Może powinnaś pójść do lekarza i poprosić o coś na przeziębienie? Tylko powiedz ze starasz sie o dziecko
Ewentualnie sprawdź jakie leki są z kategorii A i są bezpieczne w ciąży i ewentualnie to weź
Ja miałam to samo z maściami na pryszcze i w końcu poszlam do dermatologa bo po poronieniu moja cera oszalala.. Przepisala mi jakies lekkie maści i stosujęAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
s1985 wrote:hehe w sumie i dla tego żeby nie myśleć i dla niego, jeszcze 13 dni a z tymi ćwiczeniami to ćwiczę codziennie oprócz jednego dnia w tygodniu ;] ale to już dla siebie bo lubię ;]
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Podziwiam takich ludzi jak Ty, co ćwiczą codziennie!
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18